Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Centraal Station

(4.5/5)
 • Stationsplein 1, 3013 AJ, Rotterdam [Kaart]
 • https://www.ns.nl/stationsinformatie/rtd/rotterdam-centraal
  Uw link hier?
 • Schouwburgplein II (0.17 km.)
 • Rotterdam Centraal (0.09 km.)
 • Rotterdam Centraal Rotterdam (0.01 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.03 km.)
 • Centrum (1.22 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Centraal Station en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Grootste treinstation van Rotterdam, met een ondergrondse fietsenstalling en 2 supermarkten. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Groot Handelsgebouw, Delftse Poort, De Doelen, Oude Luxor, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Premier Suites Plus 0.18 km
Marriott 0.22 km
Midtown Hotel 0.46 km
Hilton 0.50 km
The James 0.64 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Krozant 0.11 km
Engels 0.11 km
Beers and Barrels 0.23 km
Ayla 0.34 km
Stadscafe Weena 0.35 km
Centraal Station

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Centraal Station van Rotterdam is niet alleen een belangrijk knooppunt van openbaar vervoer, maar ook een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte selfie. Met zijn indrukwekkende architectuur en moderne uitstraling is het station een geliefde plek om foto's te maken voor platforms zoals Instagram.

Het lijkt wel alsof het nemen van een selfie voor Rotterdam Centraal een must is voor elke bezoeker van de stad. De imposante voorgevel en de karakteristieke overkapping bieden een perfect decor voor het maken van een foto die laat zien dat je in Rotterdam bent geweest. Het is een plek waar mensen hun bezoek willen vereeuwigen en hun enthousiasme willen delen met vrienden en volgers.

Maar niet alleen individuen maken selfies bij Rotterdam Centraal, ook professionele fotografen kiezen vaak voor deze iconische locatie als achtergrond voor Fotoshoots. De combinatie van moderne architectuur, het drukke treinverkeer en de levendige sfeer maakt het station tot een intrigerende plek voor uiteenlopende Fotoshoots. Modellen poseren met Rotterdam Centraal op de achtergrond, terwijl fotografen de energie en stedelijke vibe vastleggen.

Naast het dienen als een fotografisch decor, fungeert Rotterdam Centraal ook regelmatig als gastheer voor diverse evenementen. Van kunsttentoonstellingen tot muzikale optredens, het station is een levendige plek waar regelmatig activiteiten plaatsvinden. De grote centrale hal biedt een uitgestrekte ruimte die perfect is voor het organiseren van publieke bijeenkomsten.

En bij deze evenementen speelt het Rotterdams Ballonnenbedrijf vaak een belangrijke rol. Ze verzorgen kleurrijke ballondecoraties die de sfeer versterken en een feestelijke ambiance creëren. Of het nu gaat om het versieren van het podium, het creëren van ballonbogen bij de ingang of het toevoegen van speelse ballonfiguren, het Rotterdams Ballonnenbedrijf draagt bij aan de visuele pracht van de evenementen in en rond Rotterdam Centraal.

Maar niet alleen bij evenementen zijn de ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf te vinden. Ze leveren ook ballonnen aan de Winkels in het station. Of het nu gaat om een winkelOpening of een speciale gelegenheid, ballonnen voegen altijd een feestelijk tintje toe aan de omgeving. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf zorgt ervoor dat de Winkels voorzien worden van kleurrijke ballondecoraties die passen bij het moment.

Dus, of je nu een selfie maakt, een professionele Fotoshoot plant, een evenement bijwoont of gaat winkelen in Rotterdam Centraal, weet dat het Rotterdams Ballonnenbedrijf er altijd is om de sfeer te versterken met hun prachtige ballondecoraties. Ze voegen kleur, vreugde en feestelijkheid toe aan deze bijzondere locatie, waardoor elk moment nog gedenkwaardiger wordt.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Centraal Station

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Centraal Station. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Rotterdam Centraal is een station van internationale allure, een architectonische topprestatie en wereldstad waardig."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Foto's Centraal Station

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Centraal Station. Plan je binnenkort een event bij Centraal Station en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie I am Green Centraal Station Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie I am Green Centraal Station Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Centraal Station Rotterdam
Ballonnen Bedrukt Centraal Station Rotterdam
Rotterdamse Ballonnen Centraal Station Rotterdam
Rotterdamse Ballonnen Centraal Station Rotterdam
Heliumballonnen Goud Centraal Station Rotterdam
Heliumballonnen Goud Centraal Station Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Centraal Station of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Centraal Station zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.