Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Staal Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Staal Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Staal Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Staal! Wat te zien en doen bij Staal.

Staal is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Marathon van Rotterdam, Zomercarnaval, Koopgoot, Kralingse Plas, Schielandshuis, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Met korting naar Staal?

Met korting naar Staal? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Staal

 

Hotels in de buurt van Staal Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Staal Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Staal Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Staal Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Staal Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Staal Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Staal kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Staal Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Staal  
Staal (review) 0.00 km
Cafe in the City (review) 0.05 km
Oyster Club (review) 0.05 km
Roxxie (review) 0.06 km
Luster (review) 0.06 km
 

Parkeren nabij Staal

Parkeren nabij Staal kan gewoon op straat. Rodezand is parkeerzone 11 en kost € 4,26 per uur op ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Staal is WTC P1 en P2. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.03 km bij Staal vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.38 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Staal met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Beursplein 33, 3011 AA Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   WTC P1 en P2 (0.03 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.25 km.)
Tramhalte    Keizerstraat Rotterdam (0.24 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.54 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.45 km.)

 

Foto's Staal

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Staal. Plan je binnenkort een event bij Staal en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Brasserie Staal Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Brasserie Staal Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Staal of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.