Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Staal

(3.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Staal en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

3-story venue in the former Chamber of Commerce, with cafe, brasserie & wedding/event space. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Schielandshuis, Meent, Stadhuis, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Postillion Hotel 0.14 km
Atlanta 0.16 km
The James 0.24 km
Urban Residences 0.24 km
Hilton 0.42 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Staal 0.00 km
Cafe in the City 0.05 km
Oyster Club 0.05 km
Roxxie 0.06 km
Luster 0.06 km
Staal

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Brasserie Staal, gelegen in het voormalige Beursgebouw in het hart van Rotterdam, bood een prachtige locatie voor een feestje. Helaas is Brasserie Staal inmiddels gesloten, maar het was een geliefde plek voor een gezellig samenzijn in het centrum van de stad.

Of je nu op zoek was naar een ontspannen lunch na een dagje shoppen of een zakelijke ontmoeting in het World Trade Center, Brasserie Staal bood voor ieder wat wils. Met uitzicht op de iconische "koopgoot" en een terras op de trappen van het WTC-gebouw, was het terras van Brasserie Staal een van de bekendste in Rotterdam. Hier kon je genieten van dagverse, seizoensgebonden en vooral biologische gerechten.

Hoewel Brasserie Staal niet meer open is, herinneren velen zich nog de sfeervolle ambiance en de heerlijke gerechten die hier werden geserveerd. Het restaurant op de eerste etage was dé plek voor een lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. De lunch- en dinerkaart wisselden met de seizoenen mee en er waren altijd wisselende lekkernijen om van te genieten.

Voor speciale evenementen bood Zaal Staal op de derde etage een prachtige locatie met panoramisch uitzicht over het centrum van Rotterdam. Deze monumentale zaal was perfect voor het organiseren van allerlei soorten evenementen, van feesten tot zakelijke bijeenkomsten. De mogelijkheden in Zaal Staal waren eindeloos en het was een gewilde locatie voor het vieren van speciale gelegenheden.

Als je ooit hebt genoten van een feestje bij Brasserie Staal en op zoek bent naar een manier om een vergelijkbare sfeer te creëren voor je volgende evenement, dan kan het Rotterdams Ballonnenbedrijf je daarbij helpen. Met prachtige ballondecoraties kunnen ze elke locatie transformeren tot een feestelijke omgeving waar je gasten van zullen genieten. Ook al is Brasserie Staal niet meer open, de herinneringen aan de gezellige momenten die hier werden gedeeld, blijven levendig.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Staal

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Staal. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Staal?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
3.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Manfred van 't Hof
Manfred van 't Hof 18-07-2019
Heeft zijn beste tijd gehad. Lunch was raar. Bestel een kroket met broodbolletje en krijg wit brood omdat bolletjes op zijn. Wordt niet gevraagd of je het goed vindt. Kromme vorken, verschillende maten bakjes voor dezelfde sauzen. Aan het eind ook niet vragen of het heeft gesmaakt. Zeep op het toilet was op.

 

Paul Staal
Paul Staal 28-10-2023
Het is al jaren gesloten… dwz het café, niet de beurs/WTC

 

Sander Schroder
Sander Schroder 02-03-2017
Lekker gegeten en ook gezellige plek om te zitten. Bediening correct maar wel wat stug.

 

Kim de Willigen
Kim de Willigen 22-01-2017
Lekker eten en een rustige plek voor lunch.

 

Bas Kooijman
Bas Kooijman 31-07-2017
Leuk terras, vaak wel erg druk. Na het werken in het WTC vaak gezeten voor hapje en drankje. Binnen kan goed gegeten worden, prijs kwaliteit soms niet helemaal in verhouding, 4/5 sterren.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Staal

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Staal. Plan je binnenkort een event bij Staal en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Brasserie Staal Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Brasserie Staal Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Staal of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Staal zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.