Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Mara By Flipp Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Mara By Flipp Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Mara By Flipp Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

MARA restaurant & ONTHEROCKX bar - by FLIPP

Welkom by FLIPP! Een mix van restaurant, private dining en een prachtige bar waar op een hoog gastronomisch niveau gekookt wordt en waar ambacht centraal staat. Ontdek het haute cuisine restaurant MARA & ON THE ROCKX by FLIPP in het voomalige restaurant La Stanza aan de Van Vollenhovenstraat in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Chef en eigenaar Florian van Dillen kookt hier met de Franse klassieke keuken als basis en alles maken zij zelf, van het brood op tafel tot de Franse cakejes bij de koffie. Geef aan of je 4, 5 of 6 gangen wilt eten en Florian gaat voor je aan het werk. Met top kwaliteit lokale producten, een royale wijnkaart, en tongstrelende cocktails is dit een unieke hotspot in het centrum van Rotterdam.

Na de lunch of diner kun naar boven en plaats nemen aan een van de knusse tafeltjes of aan de bar van ON THE ROCK. In deze bar met James Bond allure, kun je genieten van heerlijke bites en spannende cocktails uit de hoge hoed van de barman.

 

Feest bij Mara by Flipp! Wat te zien en doen bij Mara by Flipp.

Mara by Flipp is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Societeit aan de Maas, Wereldmuseum, Spido, City Race, Depot Boijmans van Beuningen, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Mara by Flipp Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Mara by Flipp Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Mara by Flipp Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Mara by Flipp Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Mara by Flipp Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Mara by Flipp Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Mara by Flipp kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Mara by Flipp Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Mara by Flipp  
Mara by Flipp 0.00 km website
Prachtig 0.40 km website
Langoest 0.56 km website
Harbour Club 0.56 km website
Nieuw Rotterdams Cafe 0.64 km website
 

Parkeren nabij Mara by Flipp

Parkeren nabij Mara by Flipp kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Mara by Flipp is Erasmusbrug. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.34 km bij Mara by Flipp vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.95 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Mara by Flipp met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Van Vollenhovenstraat 19, 3016 BG Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Erasmusbrug (0.34 km.)
Metrostation    Leuvehaven (0.44 km.)
Tramhalte    Westplein Rotterdam (0.14 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (1.38 km.)
Steiger Watertaxi   Veerhaven (0.22 km.)

 

Foto's Mara by Flipp

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Mara By Flipp. Plan je binnenkort een event bij Mara By Flipp en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 5ballonnen Private Dining MARA by FLIPP and On the ROCKX by FLIPP Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Private Dining MARA by FLIPP and On the ROCKX by FLIPP Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Mara by Flipp? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Mara by Flipp en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Mara By Flipp Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Mara by Flipp.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Mara by Flipp of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.