Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

La Cabane De Fabian

 • Bergweg 152A, 3036 BK Rotterdam [Kaart]
 • https://www.lacabanedefabianrotterdam.nl/
  Uw link hier?
 • Benthuizerstraat (0.18 km.)
 • Blijdorp (1.48 km.)
 • Bergweg Rotterdam (0.47 km.)
 • Rotterdam Noord (0.85 km.)
 • Oostplein (2.19 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij La Cabane De Fabian en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Luchtsingel, Foodhallen, Delftse Poort, Centraal Station, bevinden zich op slechts 1.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 1.30 km
Hilton 1.44 km
Marriott 1.62 km
Premier Suites Plus 1.64 km
Postillion Hotel 1.64 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
La Cabane de Fabian 0.00 km
Jack Rotterdam 1.04 km
Get Back 1.08 km
Bird 1.10 km
Foodhallen 1.28 km
La Cabane De Fabian

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In La Cabane de Fabian in Rotterdam staat lekker eten centraal. Van bourgondisch belegde broodjes tot smaakvolle pasta's en Franse klassiekers, het menu biedt voor ieder wat wils. De keuken is geopend van woensdag tot en met zondag, van 11:00 tot 21:00 uur.

Wanneer er iets te vieren valt, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor feestelijke ballonnen om de gelegenheid compleet te maken. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon een ontspannen moment met koffie, thee, wijn of bier, gasten worden hartelijk verwelkomd.

Fabian, de eigenaar van La Cabane de Fabian, heeft altijd gefocust op lekker en gezond eten. Hij benadrukt: "Ik heb gekozen voor een Franse naam voor mijn winkeltje, omdat Fransen nu eenmaal van lekker eten houden en zo kan ik ook alle kanten op met het menu!" Daarom vind je op het menu bourgondisch belegde broodjes met Hollandse, Italiaanse, Franse en Spaanse lekkernijen. In de avonduren worden naast pasta's ook stamppotten en Franse klassiekers geserveerd.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij La Cabane de Fabian

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij La Cabane de Fabian. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's La Cabane de Fabian

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor La Cabane De Fabian. Plan je binnenkort een event bij La Cabane De Fabian en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 60 Tafeldecoratie 3 Ballonnen Verjaardag La Cabane de Fabian Rotterdam
Folieballon Cijfer 60 Tafeldecoratie 3 Ballonnen Verjaardag La Cabane de Fabian Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over La Cabane de Fabian of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of La Cabane de Fabian zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.