Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Luchtsingel

(3.5/5)
 • Schiekade 189-303, 3013 BR Rotterdam [Kaart]
 • https://www.luchtsingel.org/
  Uw link hier?
 • Parking Hofplein (0.11 km.)
 • Stadhuis (0.39 km.)
 • Franciscus Gasthuis Rotterdam (0.17 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.33 km.)
 • Centrum (1.07 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Luchtsingel en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuis, Stadhuisplein, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 0.10 km
Hilton 0.23 km
Atlanta 0.48 km
Postillion Hotel 0.50 km
The James 0.52 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Get Back 0.15 km
Bird 0.15 km
Jack Rotterdam 0.20 km
Joelia 0.22 km
TIWYA 0.24 km
Luchtsingel

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ

De Luchtsingel is een houten voetgangersbrug van 390 meter die Rotterdam Noord en Rotterdam Centrum met elkaar verbindt. Het project heeft als doel om nieuw leven te brengen in een vergeten gebied dat al jarenlang werd gedomineerd door leegstand en verwaarlozing. De brug is een vitale levensader en katalysator voor economische groei en maakt verbinding tussen het centraal station en Noord en tussen Noord en de Binnenrotte. Naast de brug omvat het project ook de DakAkker, een publiek terrein op het voormalige station Hofplein en een park bij Pompenburg. De DakAkker is het eerste oogstbare dak in de Randstad waar groente, fruit en kruiden worden verbouwd en bijen worden gehouden. Het publieke dak op het voormalige station Hofplein biedt ruimte aan evenementen en kleinschalige initiatieven, terwijl het park Pompenburg een stedelijk park zal worden met verschillende functies, zoals recreatie, stadslandbouw, sport en picknickplekken. Samen vormen deze projecten een belangrijke schakel in het project Luchtsingel en zullen ze bijdragen aan een positief vestigingsklimaat voor ondernemers in en rond de Hofbogen.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Luchtsingel

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Luchtsingel. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Luchtsingel

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Luchtsingel. Plan je binnenkort een event bij Luchtsingel en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Opening Luchtsingel Rotterdam Fase 2
Heliumballonnen Opening Luchtsingel Rotterdam Fase 2

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Luchtsingel of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Luchtsingel zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.