Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Langoest Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Langoest Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Langoest Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Langoest

Restaurant Langoest is een visrestaurant op de Boompjes wat dagelijks verse vis, fruits de mer, oesters, sashimi en kreeften serveert. Alles wordt dagelijks vers geleverd en naast de vis staan er ook 2 mooie steaks op de menukaart. Je kunt hier genieten van mooie gerechten van chef-kok Shi en een prachtig uitzicht over de Leuvehaven en de skyline van Rotterdam.

 

Feest bij Langoest! Wat te zien en doen bij Langoest.

Langoest is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Spido, Wereldhavendagen, Erasmusbrug, City Race, Hulstkamp Gebouw, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

 

Met korting naar Langoest?

Met korting naar Langoest? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Langoest

 

Hotels in de buurt van Langoest Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Langoest Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Langoest Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Langoest Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Langoest Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Langoest Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Langoest kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Langoest Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Langoest  
Langoest (review) 0.00 km
Prachtig (review) 0.23 km
Vessel 11 (review) 0.50 km
Fred (review) 0.52 km
Mara by Flipp (review) 0.56 km
 

Parkeren nabij Langoest

Parkeren nabij Langoest kan gewoon op straat. Ketelaarsstraat is parkeerzone 50 en kost € 4,26 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Langoest is Boompjes. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.20 km bij Langoest vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.43 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Langoest met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Boompjes 677, 3011 XZ Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Boompjes (0.20 km.)
Metrostation    Leuvehaven (0.16 km.)
Tramhalte    Leuvehaven Rotterdam (0.26 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.87 km.)
Steiger Watertaxi   Mainport Hotel (0.12 km.)

 

Foto's Langoest

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Langoest. Plan je binnenkort een event bij Langoest en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 2ballonnen Babyshower Langoest Rotterdam
Tafeldecoratie 2ballonnen Babyshower Langoest Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Langoest of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.