Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Oude Luxor Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Oude Luxor Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Oude Luxor Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Inhoudsopgave

  1. Wat te Zien en Doen
  2. Hotels in de buurt
  3. Restaurants in de buurt
  4. Reviews
  5. Foto's
  6. Bereikbaarheid
  7. Ask a Local

Rotterdam Toerisme Tips. Wat te zien en doen bij Oude Luxor Rotterdam.

Oude Luxor Rotterdam is een evenementenlocatie, theater in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Stadhuis, Zomercarnaval, Marathon Rotterdam, De Doelen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Oude Luxor Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Oude Luxor Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Oude Luxor Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Oude Luxor Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Oude Luxor Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Oude Luxor Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Oude Luxor kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Oude Luxor Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Oude Luxor  
TIWYA 0.05 km website
Joelia 0.06 km website
Cornelis 0.09 km website
1NUL8 0.36 km website
Bird 0.39 km website

Foto's Oude Luxor Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Oude Luxor. Wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 5ballonnen Voorstelling Mini en Maxi Oude Luxor Theater Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Voorstelling Mini en Maxi Oude Luxor Theater Rotterdam

Het Oude Luxor Theater

Het Oude Luxor Theater aan de Kruiskade opende in 1917 haar deuren als luxe bioscooptheater en is nu een wat kleiner theater met 900 stoelen. Het oude Luxor biedt een podium aan cabaret, theaterconcerten, kleine mucicals en toneelvoorstellingen. Hiermee wil het oude Luxor een breder publiek een kwalitatief hoogstaand programma geven dat ontroert, inspireert, vermaakt en motiveert. Eigenlijk was het de bedoeling om het oude Luxor Theater te sluiten toen het Nieuwe Luxor Theater op de Kop van Zuid werd geopend. Maar omdat er in het cetrum van Rotterdam geen andere middenzaal was, bleef het oude Luxor Theater open en is het tot op de dag van vandaag, nog steeds geopend. In 2014 is het theater volledig gerestaureerd en kwamen er ruimere foyers, een nieuwe gevel en een restaurant.

 

Bereikbaarheid

Adres   Kruiskade 10, 3012 EH Rotterdam [Kaart]
Website   https://www.luxortheater.nl/
Parkeergarage   Kruiskade (0.07 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.15 km.)
Tramhalte    Franciscus Gasthuis Rotterdam (0.11 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (0.51 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.83 km.)

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.02 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Oude Luxor met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Vraag een Rotterdammer

Heb je een vraag of opmerking over Oude Luxor Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.