- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

9 Hotels in de buurt van Rotterdam Centraal Station
© Nanda Sluijsmans

9 Hotels in de buurt van Rotterdam Centraal Station

door Marcel, 06 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Verscholen in de hartslag van Rotterdam, rondom het bruisende Centraal Station, ontvouwt zich een fascinerend scala aan hotels die de perfecte uitvalsbasis bieden voor een onvergetelijk verblijf. Of je nu wordt aangetrokken door de nabijheid van de stadsmarkten, het culturele erfgoed, of simpelweg de efficiënte verbindingen voor zakenreizigers, de hotels rondom Rotterdam Centraal spreken diverse reizigers aan. Deze levendige wijk biedt niet alleen het gemak van moeiteloze toegang tot de dynamiek van de stad, maar ook een breed scala aan voorzieningen en accommodaties, van eigentijdse elegantie tot historische grandeur. Kies voor een verblijf in deze levendige omgeving en geniet van het gemak van winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden op loopafstand. Een hotel in de buurt van Rotterdam Centraal biedt niet alleen comfort en stijl, maar opent tevens de deuren naar de unieke en veelzijdige ervaringen die Rotterdam te bieden heeft, waardoor je reis in deze dynamische stad onvergetelijk wordt.

Marriott Hotel

Het Rotterdam Marriott Hotel, gelegen tegenover het Rotterdam Centraal Station, verwelkomt gasten met een unieke combinatie van luxe en duurzaamheid. Als toonaangevend hotel in Rotterdam, streven zij naar milieubewustzijn en duurzaamheid. Het hotel, met de prestigieuze Green Key-status, heeft recentelijk initiatieven ontplooid zoals het scheiden van afval op de kamers en het elimineren van kleine shampoo- en zeepflesjes. Bovendien ondergaat het hotel een volledige overgang naar energiezuinige LED-verlichting tegen het begin van 2023. Het Rotterdam Marriott Hotel biedt gasten daarmee niet alleen een luxe verblijf, maar ook een milieuvriendelijke ervaring, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.

Controleer beschikbaarheid

Premier Suites Plus

Premier Suites Plus Rotterdam, biedt het toppunt van luxe en gemak. Ideaal gelegen in het hart van de stad, recht tegenover het Centraal Station, vormen de serviced apartments van Premier Suites Plus Rotterdam de perfecte keuze voor gasten die op zoek zijn naar een alternatieve en hoogwaardige accommodatie. Of het nu gaat om een zakelijk verblijf, een stedentrip of een familie-uitje, de eenkamer- en superior eenkamerappartementen bieden een thuis weg van huis. Gasten kunnen genieten van de ruimte en het comfort van een eigen appartement, terwijl het bruisende centrum van Rotterdam gemakkelijk bereikbaar is. Met het Centraal Station aan de overkant en een directe verbinding naar de luchthaven Amsterdam Schiphol in minder dan 30 minuten, biedt Premier Suites Plus Rotterdam een verfijnde en goed verbonden verblijfservaring. Gasten kunnen kiezen voor een uitzonderlijk verblijf in het dynamische hart van de stad bij Premier Suites Plus Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Holiday Inn Express

Ontdek het moderne comfort van Holiday Inn Express - Central Station, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. Op slechts 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal geniet men van eigentijdse hotelkamers met gratis Wi-Fi, internationale tv-zenders en koffie- en theefaciliteiten. Gasten kunnen kiezen tussen een kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, en ontspannen in de badkamer met inloopdouche en gratis toiletartikelen. Het rolstoelvriendelijke hotel, met een 24/7 receptie, biedt uitgebreide services, waaronder een bar, snackautomaat en een 24/7 afhaalmenu voor snelle maaltijden. Gasten genieten dagelijks van een gratis Express Start Continental ontbijtbox in de Great Room. Maak van het verblijf een onvergetelijke ervaring in de groenste stad van Nederland, omringd door winkelstraten, cafés, restaurants en bezienswaardigheden.

Controleer beschikbaarheid

Hilton

In het hart van Rotterdam biedt het Hilton hotel een gastvrij verblijf op slechts 500 meter van het Centraal Station, met directe verbindingen naar Amsterdam Airport Schiphol. Gelegen aan de hoek van de belangrijkste straten van de stad, Coolsingel en Weena, omgeven door levendige bars, restaurants, theaters en winkels. Gasten kunnen genieten van een compleet verblijf met toegang tot het fitnesscentrum en de mogelijkheid om de hele dag te dineren in het gedeelde restaurant. De centrale locatie en comfortabele voorzieningen maken het Hilton hotel een ideale keuze voor een verrijkende ervaring in Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Grand Hotel Central

Ervaar de essentie van Rotterdam bij Grand Hotel Central, het oudste nog bestaande hotel van de stad, trots verbonden met de historische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog naast het bekende oude Luxor theater en Corso Casino. Met zijn monumentale allure en unieke karakter biedt het hotel een comfortabel verblijf. De onovertroffen locatie aan de Kruiskade, in het bruisende hart van Rotterdam, maakt het Grand Hotel Central de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Op steenworp afstand vindt men bezienswaardigheden zoals Lijnbaan, Hofplein, Stadhuisplein, Schouwburgplein, Coolsingel en Weena. Binnen een straal van 250 meter wachten talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden om gasten een onvergetelijke avond uit te bezorgen. Mis ook niet de gelegenheid om de nabijgelegen Markthal en Kubuswoningen te ontdekken, op slechts een korte wandeling van het hotel. Bij Grand Hotel Central kunnen gasten zich onderdompelen in de rijke geschiedenis en de charme van Rotterdam. Als een stukje levend erfgoed is het hotel er trots op deel uit te maken van de stad en haar unieke verhaal. Kom Rotterdam in al zijn pracht en praal ervaren, allemaal op een steenworp afstand van de deur!

Controleer beschikbaarheid

Hotel Not Hotel

Hotel Not Hotel, gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal, onderscheidt zich als meer dan een standaard hotel, zoals de naam al doet vermoeden. In samenwerking met kunstenaars Arno Coenen, Hans van Bentem, Sander Wassink en Jelle Mastenbroek zijn er 36 kamers, waaronder 3 suites met jacuzzi op de kamer, gerealiseerd in de meest uiteenlopende stijlen, verstopt of vermomd als kunstzinnige objecten. Bij het ontwaken stappen gasten in een met kunst gevulde, tentoonstellingsachtige ruimte in, in plaats van een anonieme lobby of gang. Het hele hotel fungeert als één grote woonkamer, met gezellige zitjes tussen de huisjes. Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, terras, roomservice en gratis Wifi. Laat je verwonderen door de unieke kamers, zoals ontspannen in je eigen snoephuis of rondkijken in de geheime boekenkastkamer!

Controleer beschikbaarheid

Weena House

Op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal biedt Weena House B&B een gevestigde luxe bed & breakfast-ervaring in het hart van de stad. Met een gunstige ligging op slechts 5 minuten lopen van het Centraal Station, onderscheidt Weenahouse zich door stijlvolle kamers, hoog comfortniveau en persoonlijke gastvrijheid. Het ruime twee verdiepingen tellende appartement herbergt gezellige woonkamers en een keuken op de eerste verdieping, waar het inbegrepen ontbijt wordt geserveerd. Op de tweede verdieping bevinden zich drie gastenkamers, elk uitgerust met een televisie en gratis draadloos internet. De gastvrije landlady biedt ook op verzoek diner aan. Voor rokers biedt de kleine tweepersoonskamer met balkon een speciale ruimte. Extra diensten zoals parkeergelegenheid en een wasdienst zijn beschikbaar tegen een toeslag. Met Rotterdam Centraal en het openbaar vervoer op 5 minuten loopafstand, en de luchthavens van Amsterdam en Rotterdam binnen handbereik, is Weena House de ideale uitvalsbasis voor een comfortabel verblijf in de stad.

Controleer beschikbaarheid

Teleport Hotel

Stap binnen in de wereld van neonverlichting en retro vibes bij het Teleport Hotel, op slechts 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal. Dit unieke hotel biedt de beste mix van een hotel- en hostelervaring en is gelegen in een buurt die barst van wereldklasse street art, waardoor het een onvergetelijke ervaring is voor jonge budgetreizigers. Met een super coole retro synthwave uitstraling waan je je terug in de tijd terwijl je speelt op onze arcade machines en nieuwe vrienden maakt terwijl je probeert het laatste highscore te verslaan. Of je nu kiest voor comfortabele kamers of slaapzalen, onze levendige sociale lobby en het bruisende karakter van de omgeving bieden alles wat je nodig hebt voor een geweldig verblijf in het hart van een van Europa's meest opwindende steden. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je kamer en bereid je voor op een avontuur zoals geen ander! Kom teleporteren naar Rotterdam en beleef een geweldige tijd! Geniet van een 5-minuten wandeling naar het centraal station, huur een fiets om te verkennen, speel op gave arcade machines, draai aan ons rad van fortuin (met leuke prijzen!) en surf op het snelste gratis glasvezelinternet. Je zult nooit meer weg willen!

Controleer beschikbaarheid

Hotel Rotterdam

Op slechts 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal biedt het a&o Hostel een aangename mix van hotelcomfort en hostelervaring in het bruisende hart van de stad. Met een variatie aan kameropties, van een- en tweepersoonskamers tot gezinsvriendelijke accommodaties, voorzien van eigen douche en toilet, verwelkomt het hostel reizigers van over de hele wereld. De heldere en moderne kamers, samen met de 24-uursreceptie en vriendelijk personeel, zorgen voor een comfortabel verblijf. Geniet van de gunstige locatie, ontdek de culturele rijkdom van Rotterdam en profiteer van de betaalbare accommodatie bij a&o Hostel Rotterdam City, waar stadsavontuur en comfort samenkomen.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel Rotterdam Centraal Station

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad