- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

12 Hotels in Rotterdam met eigen Parkeerplaats
© Oxantmato

12 Hotels in Rotterdam met eigen Parkeerplaats

door Marcel, 05 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, de bruisende havenstad aan de Maas, trekt jaarlijks talloze bezoekers met zijn moderne architectuur, levendige cultuur en diverse attracties. Voor reizigers die met de auto komen, kan het vinden van geschikte parkeergelegenheid soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er talloze hotels in Rotterdam die niet alleen comfortabele accommodaties bieden, maar ook het gemak van eigen parkeergelegenheid. Of je nu de stad verkent voor zaken of plezier, deze hotels stellen je in staat om zorgeloos te genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft, zonder je druk te maken over parkeerproblemen. In dit artikel nemen we een kijkje bij enkele van de beste hotels in Rotterdam die hun gasten voorzien van handige parkeerfaciliteiten, zodat jouw verblijf in deze dynamische stad net zo moeiteloos als memorabel kan zijn.

Bilderberg Parkhotel

Bij het Bilderberg Parkhotel staat niet alleen comfortabele luxe centraal, maar ook de zorgeloze parkeermogelijkheden voor gasten die met de auto reizen. Voor een dagtarief van €22,50 kunnen gasten gebruikmaken van de eigen parkeerplaats, beschikbaar op basis van beschikbaarheid en 24/7 zorgvuldig bewaakt. Daarnaast biedt het hotel de optie om te parkeren in de nabijgelegen Museumpark parkeergarage, op slechts enkele minuten loopafstand. Deze voorzieningen maken het Bilderberg Parkhotel een ideale uitvalsbasis voor autoreizigers die Rotterdam willen verkennen.

Controleer beschikbaarheid

The James

Bij The James Hotel Rotterdam wordt jouw verblijf niet alleen gekenmerkt door eigentijdse luxe, maar ook door uiterst handige parkeervoorzieningen. Het hotel reserveert 22 parkeerplaatsen in het gebouw exclusief voor gasten. Voor een bedrag van €20,- per nacht, met beperkingen in afmeting, kun je gebruikmaken van het hypermoderne lift-parkeersysteem. Dit systeem elimineert de zoektocht naar een parkeerplek buiten, omdat het je auto efficiënt naar je terugbrengt. Het enige wat je hoeft te doen is plaatsnemen en ontspannen terwijl jouw auto weer bij jou wordt afgeleverd, waardoor je reis naadloos kan worden voortgezet. Voor het reserveren van een parkeerplaats kun je eenvoudig contact opnemen met het hotel, en deze service is beschikbaar tot aan het moment van check-out. Naast deze exclusieve parkeermogelijkheid in het hotel, is er ook voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Houd er echter rekening mee dat het essentieel is om vooraf een reservering te maken voor hotel parking, terwijl het belangrijk is om te weten dat The James Hotel Rotterdam geen eigen fietsenstalling en motorstalling heeft.

Controleer beschikbaarheid

SS Rotterdam

Op het voormalige cruiseschip van de Holland Amerika Lijn, het ss Rotterdam, wordt niet alleen de rijke maritieme geschiedenis omarmd, maar ook het comfortabele gemak van parkeren aan de waterkant. Met 560 parkeerplaatsen op de kade ben je verzekerd van een parkeerplek voor de deur. Het schip herbergt 254 moderne kamers, elk ingericht in de sfeer van de jaren '50, met maar liefst 7 verschillende kamertypes. Parkeren op het terrein kost €3 per uur of €15 per dag, en een dagkaart biedt hotelgasten en bezoekers de mogelijkheid om onbeperkt in- en uit te rijden. Voor de groene reiziger beschikt het parkeerterrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Houd er rekening mee dat tijdens evenementen het aantal beschikbare parkeerplekken kan variëren. Een reservering maken voor de parkeerplaats is niet mogelijk, maar met deze uitgebreide parkeerfaciliteiten wordt het ss Rotterdam niet alleen een unieke verblijfslocatie, maar ook een gemakkelijke startpunt voor het verkennen van de prachtige stad Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Marriott Hotel

Het Rotterdam Marriott, een van de meest vooraanstaande hotels in de stad, verwelkomt gasten met zijn centrale ligging tegenover het Rotterdam Centraal Station. Voor automobilisten biedt het hotel moeiteloze parkeeroplossingen, waaronder de exclusieve Valet Parking-service, waarbij de doorman en portier uw auto veilig parkeren in de beveiligde Parking Plaza onder het Marriott Rotterdam, beschikbaar tegen een dagtarief van €37,50. Als alternatief is de Car Parking Plaza, toegankelijk via de ingang aan de Kruisstraat, een zelfparkerenoptie met een tarief van €27,00 per dag. Deze handige parkeerfaciliteiten maken het Marriott Rotterdam niet alleen een luxe verblijf, maar ook een ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de stad.

Controleer beschikbaarheid

Fletcher Hotel Wings Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam The Hague Airport kan vaak een uitdaging zijn, zowel qua beschikbaarheid als kosten. Gelukkig biedt Fletcher Hotel Wings Rotterdam Airport de ideale oplossing met maar liefst 479 parkeerplaatsen, waar voldoende parkeergelegenheid tegen een voordelige prijs wordt geboden. Begin uw vakantie of zakelijke reis met een vliegende start door uw auto te parkeren in de overdekte parkeergarage van het hotel. Voor elektrische auto's zijn er meerdere laadpalen beschikbaar, zodat u uw reis duurzaam kunt starten. Met tarieven vanaf €20 per nacht per voertuig voor lang parkeren, biedt Fletcher Hotel Wings Rotterdam Airport niet alleen veilige parkeerfaciliteiten in een overdekte garage, maar ook de mogelijkheid van een comfortabele 'Park, Sleep & Fly' ervaring in samenwerking met het Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam, dat zich op Rotterdam The Hague Airport bevindt.

Controleer beschikbaarheid

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Direct tegenover Rotterdam The Hague Airport, omarmt Amrâth Airport Hotel Rotterdam het groene karakter van Overschie met 99 kamers, 9 vergaderzalen en een sfeervol restaurant met groene terrassen. Het hotel biedt oprechte gastvrijheid en duurzame culinaire opties. Met een eigen parkeerterrein, exclusief voor hotelbezoekers, Kraamzorghotel Noord en Bergman Clinics, geniet je als hotelgast van gratis parkeren voor de eerste drie uur en daarna €4 euro per uur. Gasten van vergaderzalen betalen een gereduceerd tarief van €5 euro per dag. Lang parkeren is mogelijk met het Park, Sleep en Fly arrangement voor vakantiegangers vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Controleer beschikbaarheid

Van Der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Gelegen naast Diergaarde Blijdorp, biedt Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp een weelde aan luxe met verfijnde kamers en suites, een sfeervol restaurant, trendy hotelbar en veelzijdige vergaderzalen. Als startpunt voor zowel vliegvakanties als weekenduitjes, voorziet het hotel in vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport met het 'Park, Sleep & Fly'-arrangement. Bovendien maakt het hotel het parkeren moeiteloos door parkeergelegenheid aan te bieden op de nabijgelegen parkeerplaats van Diergaarde Blijdorp, waarbij uitrijkaarten verkrijgbaar zijn bij de receptie tegen een gereduceerd tarief van €4,00.

Controleer beschikbaarheid

Art Hotel

Art Hotel Rotterdam biedt niet alleen een ideale locatie met snelle toegang tot het centrum, maar ook luxe kamers met adembenemend uitzicht op de haven en skyline van Rotterdam. Geniet van een continentaal ontbijt en Italiaanse gerechten in het stijlvolle restaurant Mio Papa, en ontspan in de gezellige lounge. Voor gasten die met de auto komen, is er veilige parkeergelegenheid in de garage, tegen een dagtarief van €20 en een borg van €50. Met de nabijheid van metrostation Maashaven en de korte reistijd naar Den Haag en andere stadsattracties, biedt het Art Hotel Rotterdam een complete ervaring van comfort en gastvrijheid.

Controleer beschikbaarheid

Supernova Hotel

Ontdek de unieke charme van Supernova Hotel, een non-hotel doordrenkt met Rotterdamse cultuur. Elke kamer biedt verrassende kenmerken, zoals balkons, toegang tot de tuin of een platenspeler, en omarmt een huiselijke sfeer met luxe Emma matrassen en persoonlijke content op de TV. Geniet van een ontbijtbuffet in bar Supper of een on-the-go breakfast bag. De Library Lounge nodigt uit voor werken of ontspannen, terwijl de Supper's homemade bar bites en speciale Supernova cocktails de avonden completeren. Parkeergemak is gegarandeerd met hun eigen veilige parkeergarage op slechts 100 meter van het hotel tegen €20 voor 24 uur of €10 voor 8 uur. Voeg deze service toe aan jouw boeking, zelfs voor de inchecktijd, voor zorgeloos verblijf en verkenning in stijl.

Controleer beschikbaarheid

Holiday Inn Express - Central Station

Genesteld in het bruisende hart van Rotterdam, biedt Holiday Inn Express - Central Station een centrale locatie omringd door levendige winkelstraten en attracties. Ontdek de stad en haar groene oases, waaronder het Kralingse Bos en Vroesenpark. Wat dit hotel onderscheidt, is de eigen parkeergelegenheid met een privé parkeergarage direct onder het hotel, voor 81 voertuigen. Voor slechts 30 EUR per dag wordt parkeren eenvoudig en gemakkelijk, waardoor gasten moeiteloos kunnen genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft.

Controleer beschikbaarheid

Hilton Hotel

Op een prominente locatie in het bruisende stadscentrum van Rotterdam, slechts een halve kilometer van het Centraal Station, biedt het Hilton Hotel een weelderige ervaring. Gelegen aan de hoek van de Coolsingel en Weena, de belangrijkste straten van de stad, omringd door bruisende bars, restaurants en winkels, vormt dit hotel een ideale uitvalsbasis. Met voorzieningen zoals een fitnesscentrum en de hele dag geopende eetgelegenheden, complementeert Hilton Hotel Rotterdam jouw verblijf. Parkeer gemakkelijk op het eigen terrein voor €30 per dag, met beschikbare elektrische laadpalen en beveiligde overdekte parkeermogelijkheden, inclusief in- en uitrijprivileges.

Controleer beschikbaarheid

Maashotel Rotterdam Centre

Het Maashotel Rotterdam Centre, een luxe viersterren designhotel met 263 kamers, verwelkomt gasten aan de voet van de imposante Erasmusbrug, met adembenemend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Voor bezoekers die met de auto arriveren, biedt het hotel parkeergelegenheid achter het gebouw tegen een toeslag van 22 EUR per dag. Daarnaast bevinden zich op loopafstand twee parkeergarages, waardoor het Maashotel Rotterdam Centre niet alleen een oase van designluxe is, maar ook een praktische uitvalsbasis voor het verkennen van Rotterdam met eigen vervoer.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel parkeren

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad