Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Bijenkorf

(4/5)
 • Coolsingel 105, 3012 AG Rotterdam [Kaart]
 • 020 808 9333
 • https://www.debijenkorf.nl/rotterdam
  Uw link hier?
 • Parking Rotterdam Building (0.16 km.)
 • Stadhuis (0.22 km.)
 • Lijnbaan Rotterdam (0.13 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.71 km.)
 • Centrum (0.49 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Bijenkorf en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Zomercarnaval, Lijnbaan, Stadhuisplein, Stadhuis, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Urban Residences 0.07 km
The James 0.10 km
Atlanta 0.15 km
Postillion Hotel 0.25 km
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.35 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Staal 0.18 km
Oyster Club 0.22 km
Roxxie 0.23 km
1NUL8 0.23 km
Cafe in the City 0.23 km
Bijenkorf

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
In het bruisende hart van Rotterdam, aan de majestueuze Coolsingel, schittert een icoon van luxe en stijl: de Bijenkorf. Als het meest inspirerende, creatieve en verrassende warenhuis van Nederland staat de Bijenkorf synoniem voor exclusiviteit en elegantie. Net zoals Parijs haar Galeries Lafayette en Londen haar Harrods heeft, heeft Rotterdam trots haar eigen parel: de Bijenkorf.

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een betoverend uitstapje naar de Bijenkorf. Dit beroemde warenhuis, met zijn imposante vier verdiepingen, herbergt een schatkamer aan luxe kledingmerken, accessoires, beauty producten en schoenen van exclusieve ontwerpers. Hier glanzen de namen van modehuizen zoals Louis Vuitton, Hèrmes, Burberry, Chloé en Gucci, die de harten van modebewuste bezoekers sneller doen kloppen.

Wat de Bijenkorf echt uniek maakt, gaat verder dan enkel haar uitgebreide assortiment. Het is een broeinest van creativiteit en innovatie, waar evenementen, magazines en spraakmakende etalages de zintuigen prikkelen en de verbeelding stimuleren. Het is een plek waar luxe en verbeelding samenkomen, en waar elk bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

En wanneer Rotterdam haar dynamische karakter toont met evenementen, productlanceringen of de Opening van een nieuwe pop-up store, is het Rotterdams Ballonnenbedrijf vaak van de partij om de atmosfeer te verhogen met kleurrijke en feestelijke ballonnen. Met een vleugje speelsheid en een overvloed aan creativiteit, voegt het Rotterdams Ballonnenbedrijf een extra dimensie toe aan de unieke beleving die de Bijenkorf te bieden heeft.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Bijenkorf

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Bijenkorf. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Bijenkorf

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Bijenkorf. Plan je binnenkort een event bij Bijenkorf en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Grondecoratie 4ballonnen Opening pop-up storen Reliving in de Bijenkorf Rotterdam
Grondecoratie 4ballonnen Opening pop-up storen Reliving in de Bijenkorf Rotterdam
Cloudbuster Rond Dior Bijenkorf Coolsingel Rotterdam
Cloudbuster Rond Dior Bijenkorf Coolsingel Rotterdam
Cloudbuster Rond Dior Bijenkorf Coolsingel Rotterdam
Cloudbuster Rond Dior Bijenkorf Coolsingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Bijenkorf of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Bijenkorf zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.