Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Satebar Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Satebar Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Satebar Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Satebar! Wat te zien en doen bij Satebar Rotterdam.

Satebar Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Wereldhavendagen, Depot Boijmans van Beuningen, Schielandshuis, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Satebar Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Satebar Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Satebar Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Satebar Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Satebar Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Satebar Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Satebar kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Satebar Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Satebar  
Satebar 0.00 km website
Nieuw Rotterdams Cafe NRC 0.06 km website
Ferry 0.17 km website
Old Dutch 0.41 km website
Tai Wu 0.53 km website

 

Foto's Satebar Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Satebar. Plan je binnenkort een event bij Satebar en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Ballonboog 6m Satebar Witte de Withstraat Rotterdam
Ballonboog 6m Satebar Witte de Withstraat Rotterdam
 

Parkeren nabij Satebar

Parkeren nabij Satebar kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Satebar is Lijnbaan. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.36 km bij Satebar vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.84 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Satebar met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Witte de Withstraat 51A, 3012 BM Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lijnbaan (0.36 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.31 km.)
Tramhalte    Eendrachtsplein Rotterdam (0.31 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.95 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.42 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Satebar Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.