Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Renilde

 • Museumpark 24, 3015 CX Rotterdam [Kaart]
 • https://www.restaurantrenilde.nl/
  Uw link hier?
 • Museumpark (0.04 km.)
 • Eendrachtsplein (0.32 km.)
 • Museumpark Rotterdam (0.07 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (1.19 km.)
 • Mainport Hotel (0.81 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Renilde en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Arminiuskerk, Witte de Withstraat, Cinerama, TR Theater Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Bilderberg Parkhotel 0.27 km
Morgan and Mees 0.31 km
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.57 km
Bazar 0.59 km
Supernova Hotel 0.62 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Renilde 0.00 km
Old Dutch 0.22 km
Wester Paviljoen 0.34 km
Nieuw Rotterdams Cafe 0.41 km
Ferry 0.46 km
Renilde

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Restaurant Renilde, gevestigd op de zesde verdieping van het Depot Boijmans Van Beuningen, biedt een culinaire ervaring te midden van het Rotterdamse icoon met zijn adembenemende exterieur en spectaculaire interieur. Genesteld in de daktuin, biedt het restaurant een panoramisch uitzicht over de stad.

Overdag is Renilde exclusief toegankelijk voor bezoekers van het depot, maar 's avonds opent het zijn deuren voor iedereen die wil genieten van een bijzondere eetervaring.

Chef-kok Jim de Jong staat garant voor gerechten bereid met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. Het menu wordt dagelijks samengesteld op basis van de verse leveringen van lokale leveranciers. Gasten kunnen kiezen voor een 'menu carte blanche', waarbij de chef het menu samenstelt en de gast slechts het aantal gangen doorgeeft. Sommelier Wendy Persoon selecteert dagelijks passende wijnen, bij voorkeur met minimale interventie en uitsluitend uit Europa.

Het restaurant is vernoemd naar Renilde Hammacher-van den Brande, een voormalig conservator bij Boijmans van 1962 tot 1978, die een cruciale rol speelde in het opbouwen van de moderne kunstcollectie van het museum. Renilde Hammacher overleed in 2014 op 101-jarige leeftijd, maar haar nalatenschap leeft voort in de naam van het restaurant.

Naast de gastronomische ervaring biedt Renilde ook mogelijkheden voor bijzondere evenementen. Tegenover het restaurant bevindt zich zaal Coert op de bovenste verdieping, geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten met een capaciteit tot 150 personen. Deze zaal is ook af te huren in combinatie met Renilde, waardoor de gehele zesde verdieping beschikbaar is voor speciale gelegenheden. En wanneer er iets te vieren valt, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor prachtige ballondecoraties om de feestelijke sfeer compleet te maken.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Renilde

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Renilde. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Renilde

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Renilde. Plan je binnenkort een event bij Renilde en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Restaurant Renilde Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Bedrijfsfeest Vereniging YPO Chapter Amsterdam Restaurant Renilde Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Renilde of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Renilde zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.