Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

De Magneet

 • Cranendonckweg 40, 3077 LA Rotterdam [Kaart]
 • http://www.demagneetijsselmonde.nl/
  Uw link hier?
 • Veranda (1.65 km.)
 • Capelsebrug (2.34 km.)
 • Keizerswaard Rotterdam (1.62 km.)
 • Rotterdam Stadion (2.18 km.)
 • Oud IJsselmonde (0.39 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij De Magneet en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hollywood, Pathe, Feyenoord, Excelsior, bevinden zich op slechts 1.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 2.21 km
Pincoffs 3.90 km
Student Hotel 3.97 km
ART Hotel 3.98 km
NHOW 4.35 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Malakka 1.83 km
Hollywood 1.86 km
Ortam 2.13 km
Gym and Gin 3.26 km
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 3.69 km
De Magneet

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Bij De Magneet in IJsselmonde, gelegen in de oude dorpskern van Deelgemeente Oud-IJsselmonde, vinden de meest memorabele feesten plaats. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een feest, bruiloft of partij, dan is De Magneet de ultieme keuze. Met een ruime feestzaal met dansvloer en podium die plaats biedt aan gezelschappen tot wel 150 personen, en een gezellige kleine zaal met bar voor groepen tot ongeveer 40 personen, is er voor elk type evenement een geschikte ruimte beschikbaar.

Voor elk feest is er een cruciaal element: de decoratie. Een feest zonder ballonnen is als een taart zonder slagroom, en daarom benader je het Rotterdams Ballonnenbedrijf om deze essentiële taak te vervullen.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat bekend om zijn verbluffende ballondecoraties en professionele service. Of het nu gaat om een kleurrijk en vrolijk thema voor een Verjaardagsfeest in de kleine zaal van De Magneet, of een elegant en sfeervol arrangement voor een bruiloft in de grote feestzaal, het team van het Rotterdams Ballonnenbedrijf zorgt ervoor dat de ballonnen perfect aansluiten bij de sfeer van het evenement en de ambiance van De Magneet.

Terwijl de feestdatum nadert, komt het hele plan tot leven. De feestzaal van De Magneet wordt omgetoverd tot een betoverende ruimte, gevuld met kleurrijke ballonbogen, prachtige tafelstukken en zwevende ballonboeketten die de dansvloer omlijsten. Gasten worden verwelkomd door een feestelijke entree, waar enorme ballonpilaren pronken met uitnodigende allure.

Het feest zelf barst los in een explosie van kleur en vreugde. De ballonnen dansen op de muziek, terwijl de gasten genieten van de festiviteiten. Van jong tot oud, iedereen wordt betoverd door de feestelijke sfeer die de ballonnen creëren. En dankzij de perfecte locatie bij De Magneet en de professionele touch van het Rotterdams Ballonnenbedrijf, wordt dit feest een herinnering die nog lang zal blijven hangen.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij De Magneet

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij De Magneet. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's De Magneet

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor De Magneet. Plan je binnenkort een event bij De Magneet en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 5ballonnen De Magneet IJsselmonde Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen De Magneet IJsselmonde Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over De Magneet of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of De Magneet zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.