Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Jack Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Jack Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Jack Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Jack! Wat te zien en doen bij Jack Rotterdam.

Jack Rotterdam is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Oude Luxor, Timmerhuis, Stadhuis, Delftse Poort, Meent, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Jack Rotterdam Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Jack Rotterdam Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Jack Rotterdam Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Jack Rotterdam Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Jack Rotterdam Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Jack Rotterdam Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Jack Rotterdam kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Jack Rotterdam Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Jack Rotterdam  
Jack Rotterdam 0.00 km website
Bird 0.06 km website
Get Back 0.18 km website
Joelia 0.39 km website
TIWYA 0.43 km website

 

Foto's Jack Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Jack Rotterdam. Plan je binnenkort een event bij Jack Rotterdam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 5ballonnen Jack Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Jack Rotterdam
Folieballon Letters JACK Rotterdam
Folieballon Letters JACK Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest B Futurist Beautynow Jack Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Bedrijfsfeest B Futurist Beautynow Jack Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Restaurant Jack Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Restaurant Jack Rotterdam
 

Parkeren nabij Jack Rotterdam

Parkeren nabij Jack Rotterdam kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Jack Rotterdam is Parking Hofplein. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.20 km bij Jack Rotterdam vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (2.65 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Jack Rotterdam met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Parking Hofplein (0.20 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.55 km.)
Tramhalte    Heer Bokelweg Rotterdam (0.07 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Hofplein (0.13 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (1.19 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Jack Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.