- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

11 Hotels in het bruisende centrum van Roterdam
© Alexander Migl

11 Hotels in het bruisende centrum van Roterdam

door Marcel, 04 juni 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Stel je voor: je stapt uit het hotel en bevindt je meteen op een van de bruisende straten van Rotterdam, omringd door de levendige energie van de stad. Geen lange wandelingen of tramritten naar het centrum, want deze hotels bevinden zich echt midden in het kloppende hart van Rotterdam. Vanuit je accommodatie sta je binnen enkele ogenblikken op de iconische straten, omgeven door winkels, restaurants, bars en de lokale cultuur. In dit blogartikel nemen we je mee naar de meest centrale hotels van Rotterdam, waar je de stad kunt ervaren als een echte insider. Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf en een authentieke Rotterdamse ervaring, direct vanaf het moment dat je het hotel uitstapt.

The James

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM THE JAMES

The James Hotel, gelegen aan de bruisende Aert van Nesstraat, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een designhotel in het hart van Rotterdam. Met een ideale locatie vlakbij het Centraal Station en omringd door levendige straten zoals de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan, is The James de nieuwste hotspot in de stad. Het hotel onderscheidt zich in het driesterrensegment door een stijlvolle inrichting en een hoog niveau van gastvrijheid. Bij The James staat kwaliteit centraal, inclusief een luxueus gevoel en de beste suggesties om het meeste uit je bezoek aan Rotterdam te halen. Na een drukke dag in onze bruisende stad, verwelkomen we je graag in onze warm ingerichte ruimtes, waar je kunt vernieuwen, herstellen en verfrissen. Voel je thuis bij The James en geniet van de ultieme gastvrije ervaring.

Check beschikbaarheid

NH Atlanta Hotel

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM NH ATLANTA

Het NH Atlanta Rotterdam, gelegen aan de Aert van Nesstraat, straalt de elegantie van art-decostijl uit en bevindt zich in het hart van het centrum van Rotterdam. Op een steenworp afstand vind je een overvloed aan winkels, restaurants en bruisende uitgaansgelegenheden. Voor zakenreizigers is de locatie ideaal, met congrescentra in de directe omgeving. Binnen vijf minuten lopen bereik je het Stadhuisplein, een levendig plein met gezellige terrassen en bars die tot laat in de nacht open zijn. Daarnaast ben je slechts minuten verwijderd van de Lijnbaan, de belangrijkste autovrije winkelstraat van de stad. Het hotel bevindt zich ook tegenover het World Trade Center en op loopafstand van congrescentrum De Doelen. Met zijn centrale ligging biedt het NH Atlanta Rotterdam gasten de perfecte uitvalsbasis om alles te ontdekken wat het bruisende centrum van Rotterdam te bieden heeft.

Check beschikbaarheid

Postillion Hotel WTC Rotterdam

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM POSTILION WTC

Stel je voor dat je verblijft in het Postillion Hotel Rotterdam, gelegen aan de bruisende Meent, met de Coolsingel letterlijk aan je voeten. Deze fantastische locatie in het hart van het centrum van Rotterdam biedt een ongeëvenaarde ervaring. Vanuit het hotel stap je zo de levendige Coolsingel op, omringd door winkels, restaurants en de energie van de stad. Of je nu de bekende bezienswaardigheden wilt verkennen, wilt genieten van het bruisende uitgaansleven of gewoon wilt ontspannen en mensen wilt kijken, het Postillion Hotel Rotterdam biedt de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in het centrum van Rotterdam.

Check beschikbaarheid

Urban Residences

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM URBAN RESIDENCES

Urban Residences, gelegen aan de Hennekijnstraat, biedt een ongeëvenaarde locatie in het centrum van Rotterdam. Dit unieke verblijf is gebouwd boven het iconische warenhuis De Bijenkorf, waardoor gasten zich direct in het hart van het winkelgebied bevinden. Met de beroemde winkelstraten zoals de Lijnbaan en de koopgoot letterlijk aan je voeten, is een geweldige winkelervaring gegarandeerd. Bovendien bevinden de Beurs en het World Trade Center Rotterdam zich aan de overkant van de straat, waardoor Urban Residences de ideale keuze is voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Met de nabijheid van belangrijke bezienswaardigheden, winkels en zakelijke centra biedt Urban Residences een perfecte uitvalsbasis om het bruisende centrum van Rotterdam te verkennen.

Check beschikbaarheid

Grand Hotel Central

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM GRAND HOTEL CENTRAL

Ontdek de essentie van Rotterdam bij Grand Hotel Central, het oudste nog bestaande hotel van de stad. Gelegen aan de Kruiskade, in het bruisende hart van het centrum, biedt dit hotel een comfortabel verblijf met een ongeëvenaarde locatie. Naast het beroemde oude Luxor theater en Corso Casino, zijn bezienswaardigheden zoals de Lijnbaan, Hofplein, Stadhuisplein en de Coolsingel op steenworp afstand te vinden. Geniet van de rijke geschiedenis en charme van Rotterdam, terwijl je de nabijgelegen Markthal, Kubuswoningen en een overvloed aan restaurants, bars en uitgaansgelegenheden ontdekt. Bij Grand Hotel Central maak je deel uit van het unieke verhaal van deze levendige stad.

Check beschikbaarheid

Hilton Hotel

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM HILTON

Verblijf in het hart van Rotterdam bij het Hilton Hotel, gelegen aan de Kruiskade, midden in het bruisende centrum van de stad. Op slechts een halve kilometer van het Centraal Station, dat je verbindt met de luchthaven Schiphol, biedt het Hilton Hotel een ideale locatie. Het hotel bevindt zich op de hoek van de twee belangrijkste straten van de stad, de Coolsingel en de Weena, omringd door bars, restaurants, theaters en winkels. Naast comfortabele accommodaties bieden we ook een fitnesscentrum en een restaurant waar je de hele dag door kunt genieten van gedeelde gerechten. Ontdek Rotterdam vanuit het Hilton Hotel en geniet van alle gemakken die zij te bieden hebben.

Check beschikbaarheid

Hotel Motto by Hilton

HOTEL MOTTO BY HILTON ROTTERDAM BLAAK

Hotel Motto by Hilton aan de Botersloot in Rotterdam heeft een fantastische locatie in het bruisende stadscentrum. De Botersloot is een levendige straat, omringd door diverse restaurants, gezellige koffiebars en trendy boetiekjes, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor reizigers die graag de lokale cultuur en sfeer willen ervaren. De nabijheid van de populaire 'Meent'-wijk met zijn diverse eet- en uitgaansgelegenheden biedt gasten talloze mogelijkheden om te genieten van culinaire hoogstandjes en het bruisende nachtleven van Rotterdam te verkennen. Bovendien liggen enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de beroemde Markthal en de opvallende Kubuswoningen, letterlijk aan de overkant van de straat. Met het indrukwekkende glazen dak in het ruime centrale atrium, gevuld met natuurlijk licht, creëert het hotel een aantrekkelijke en uitnodigende ruimte waar zowel hotelgasten als lokale bewoners kunnen samenkomen voor diverse activiteiten, van ontspannen met een kopje koffie tot het hebben van zakelijke bijeenkomsten of gezellige diners. Deze ideale ligging in het hart van Rotterdam maakt Hotel Motto by Hilton een geweldige keuze voor zowel zakelijke reizigers als toeristen die willen genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Check beschikbaarheid

Marriott Hotel

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM MARRIOTT

Ontdek de perfecte locatie van het Rotterdam Marriott Hotel, een van de meest toonaangevende hotels in Rotterdam. Gelegen aan het Weena, recht tegenover het Rotterdam Centraal Station, biedt dit hotel het ideale startpunt om de stad te verkennen. Met het bruisende centrum van Rotterdam binnen handbereik kun je gemakkelijk de bezienswaardigheden, winkels en restaurants ontdekken die deze dynamische stad te bieden heeft. Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen in de comfortabele en stijlvolle accommodaties van het Rotterdam Marriott Hotel. Uw reiservaring begint hier, in het hart van Rotterdam.

Check beschikbaarheid

Easy Hotel

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM EASY HOTEL

Welkom in easyHotel Rotterdam, gelegen op de hoek van de Blaak en de Karel Doormanstraat, in het bruisende hart van de stad. Als je op zoek bent naar een centrale locatie, comfort, gezelligheid en eenvoud, dan ben je hier aan het juiste adres. hotel verwelkomt je met open armen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Geniet van de gemakkelijke toegang tot de beste bezienswaardigheden, winkels en eetgelegenheden die Rotterdam te bieden heeft. easyHotel Rotterdam is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen en te genieten van een comfortabel en betaalbaar verblijf.

Check beschikbaarheid

Motel One

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM MOTEL ONE

Welkom bij Motel One Rotterdam, gelegen naast de imposante Laurenskerk in het bruisende hart van de stad. Rotterdam wordt vaak vergeleken met Manhattan vanwege zijn indrukwekkende skyline en bruisende sfeer. Bij Motel One Rotterdam ervaar je een echt "Manhattan-gevoel". De One Lounge verwelkomt je met een moderne en stijlvolle inrichting, met comfortabele fauteuils en een panoramisch uitzicht op de spectaculaire skyline van Rotterdam. Ontspan in de ruime boxspringbedden en geniet van de vele tv-zenders op de flatscreen-tv. De volgende ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt met biologische producten en fairtradekoffie. Stap het hotel uit en ontdek de mooiste plekjes van Rotterdam, zoals de beroemde Markthal en de historische haven. Bezoek de indrukwekkende kubuswoningen van architect Piet Blom en bewonder de iconische Erasmusbrug. Bij Motel One Rotterdam geniet je van een eersteklas verblijf in het hart van deze levendige stad.

Check beschikbaarheid

Stayok Hostel

HOTEL ROTTERDAM CENTRUM STAYOK HOSTEL

Stayokay Hostel Rotterdam is gevestigd in een van de meest iconische en opvallende architectonische meesterwerken van de stad: de Kubuswoningen. Deze unieke accommodatie biedt een onvergetelijke ervaring, waar gasten letterlijk kunnen verblijven in een kubuswoning en de bijzondere sfeer van het historische stadscentrum van Rotterdam kunnen ervaren. Vanuit het hostel is het gemakkelijk om de bruisende straten, levendige pleinen en culturele bezienswaardigheden van Rotterdam te verkennen, allemaal op loopafstand. Met zijn centrale ligging biedt Stayokay Hostel Rotterdam een perfecte uitvalsbasis voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en de energie van de stad willen ervaren.

Check beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel centrum

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad