Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Erasmus University College

  • Nieuwemarkt 1A, 3011 HP Rotterdam [Kaart]
  • Meent (0.37 km.)
  • Blaak (0.38 km.)
  • Goudsesingel Rotterdam (0.15 km.)
  • Rotterdam Blaak (0.36 km.)
  • Centrum (0.78 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Erasmus University College en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centrale Bibliotheek, Laurenskerk, Meent, Markthal, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Motto by Hilton 0.07 km
Savoy 0.31 km
Stayokay Hostel 0.41 km
Postillion Hotel 0.46 km
Atlanta 0.59 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Shanghai Papa 0.05 km
Pesca 0.05 km
Hoy Kitchen 0.16 km
Sumo 0.17 km
Napoli 0.30 km
Erasmus University College

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Erasmus University College (EUC) in Rotterdam, gelegen in het hart van de stad, is een bruisende plek waar kennis en feestelijke vieringen samenkomen. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben we het voorrecht gehad om regelmatig ballonnen te verzorgen bij diverse gelegenheden op deze unieke locatie.

EUC bevindt zich in het bruisende hart van Rotterdam, omringd door diverse opmerkelijke plekken, waaronder de levendige markt, de charmante Pannekoekstraat, de adembenemende Markthal en het levendige winkelgebied Meent. Deze bruisende omgeving weerspiegelt perfect de dynamiek en levendigheid die EUC te bieden heeft.

Erasmus University College, als het undergraduate honours college van de Erasmus Universiteit Rotterdam, biedt studenten de mogelijkheid om een BSc-graad te behalen in Liberal Arts & Sciences. Het college legt de nadruk op een breed en interdisciplinair curriculum, waarbij studenten worden aangemoedigd om hun intellectuele horizon te verbreden en kritisch te denken over diverse vraagstukken.

Naast academische excellentie wordt er bij EUC ook aandacht besteed aan de viering van mijlpalen en prestaties. En daar komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf in beeld. We hebben met veel plezier ballonnen mogen verzorgen bij verschillende vieringen en evenementen op de campus van EUC. Of het nu ging om het vieren van academische successen, afstudeerceremonies of andere speciale gelegenheden, ballonnen voegden altijd een feestelijk tintje toe aan de festiviteiten.

De levendige sfeer en energieke omgeving van EUC maken het tot een geweldige plek om te studeren en te vieren. Of het nu in de collegeZalen is waar kennis wordt gedeeld, in de bibliotheken waar studenten leren en onderzoeken, of bij de feestelijke gelegenheden waar ballonnen en gelach de lucht vullen, EUC heeft veel te bieden.

Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we trots dat we deel hebben mogen uitmaken van de vieringen en hoogtepunten op Erasmus University College en we kijken ernaar uit om nog vele feestelijke momenten te mogen delen met de gemeenschap van EUC.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Erasmus University College

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Erasmus University College. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Erasmus University College

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Erasmus University College. Plan je binnenkort een event bij Erasmus University College en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen en Heliumballonnen Bedrijfsfeest Erasmus University College EUCSA Excelsior Brasserie De Courant Van Donge & De Roo Stadion Kralingen Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen en Heliumballonnen Bedrijfsfeest Erasmus University College EUCSA Excelsior Brasserie De Courant Van Donge & De Roo Stadion Kralingen Rotterdam
Ballonboog 6m Erasmus University College Pannekoekstraat Rotterdam
Ballonboog 6m Erasmus University College Pannekoekstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Erasmus University College Pannekoekstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Erasmus University College Pannekoekstraat Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Erasmus University College of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Erasmus University College zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.