- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

De 10 Leukste Feestwinkels in Rotterdam
© wayhomestudio

De 10 Leukste Feestwinkels in Rotterdam

door Marcel, 27 augustus 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Klaar om te Feesten in Rotterdam? Is het tijd om de verjaardag van je kleintje te vieren en ben je op zoek naar een winkel waar je feestartikelen met een speciaal thema kunt vinden? Of misschien wordt je vriend binnenkort 21 en wil je er iets extra bijzonders van maken? Of je nu een verjaardag viert, een babyshower hebt, of een zomers zwembadfeest wilt opleuken, de meest feestelijke feestwinkels in Rotterdam staan voor je klaar. Van taarten tot papieren bekers, kleurrijke confetti en zelfs reusachtige ballonnen: we hebben een lijst samengesteld van de allerbeste winkels in Rotterdam voor feestartikelen. Met deze gids in handen kun je aan de slag met het plannen van het ultieme samenzijn dat nog lang herinnerd zal worden. Maak je klaar om de meest opvallende en uitzonderlijke feestwinkels in Rotterdam te ontdekken, speciaal voor elke type feestliefhebber en voor elke gelegenheid.

Party Colors

Betreed de betoverende wereld van vieringen en creëer magische herinneringen bij Party Colors, dé ultieme bestemming voor feestartikelen op de Beijerlandselaan 69b in Rotterdam. Stap binnen en laat je betoveren door een feestelijke oase die elke viering omarmt en verheft.

Feestvierders vinden hier hun paradijs in de meest bruisende en sfeervolle feestwinkels van Rotterdam. Bij Party Colors, de one-stop party shop, wacht een overvloed aan mogelijkheden om elk feest tot leven te brengen. Het maakt niet uit of het gaat om sprankelende festiviteiten voor volwassenen, betoverende kinderfeesten of onvergetelijke momenten die gevierd moeten worden – hier ontvouwt zich een universum van mogelijkheden.

Van feestelijke verjaardagsextravaganza's tot romantische jubilea en oprechte doopfeesten, Party Colors omarmt elke speciale gelegenheid met een uitgebreid assortiment aan feestartikelen. Of je nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft, een griezelig Halloweenfeest of een meeslepend thematisch festijn, hier vind je alles onder één dak.

In het hart van Rotterdam schittert Party Colors als de meest geliefde feestwinkel van Nederland. Een plek waar creativiteit en vieringen samenkomen, en waar de zoektocht naar de perfecte feestbenodigdheden eindigt. Hier worden dromen omgezet in realiteit, en elk evenement wordt doordrenkt met een unieke magie die alleen Party Colors kan bieden.

Dus waar wacht je nog op? Stap binnen bij Party Colors aan de Beijerlandselaan 69b in Rotterdam en ontdek een wereld vol feestelijke inspiratie. Vier met verve, vier met stijl, want bij Party Colors worden feesten tot kunst verheven. Je feest, jouw moment, onze passie.

Shop bij Party Colors

Zin El Afrah

Betreed de betoverende wereld van vieringen en omarm de pracht van feestelijkheden bij Zin El Afrah, een familiebedrijf met een erfenis van feestvreugde dat sinds 1982 schittert. Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, op het Middellandplein 24-25, is Zin El Afrah dé bestemming voor feestartikelen die de ziel van vieringen uit de hele wereld omarmen.

Bij Zin El Afrah draait alles om de magie van bijeenkomen en vieren. Als een van de grootste feestwinkels in de regio, straalt deze plek met een rijke geschiedenis trots uit. Met een verzameling feestartikelen die culturen en tradities omvat, brengt Zin El Afrah het wereldwijde feest naar Rotterdam, waardoor elk evenement een unieke flair krijgt.

Bij Zin El Afrah staat de klant op een voetstuk, waar koningschap wordt gevierd met ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om een grandioos evenement dat een smaakvol buffet vereist, een betoverend diner tijdens een bruiloft, of een eigentijds walking diner, Zin El Afrah begrijpt dat eten en drinken de ruggengraat zijn van elke viering.

Een cateraar die het vak verstaat, dat is waar Zin El Afrah voor staat. Al sinds 1982 heeft dit bedrijf een reputatie opgebouwd in het creëren van culinaire meesterwerken. Van grootschalige extravagante bijeenkomsten tot intieme en bescheiden samenzijn, Zin El Afrah is er trots op om lekker eten en drinken te bieden dat het hart van elke viering voedt.

Stap binnen bij Zin El Afrah aan het Middellandplein 24-25 in Rotterdam en omarm de pracht van feestelijkheden die de tand des tijds hebben doorstaan. Want bij Zin El Afrah gaat feesten verder dan een moment, het is een tijdloze traditie van genieten en vieren. Jouw feest, onze passie, in het hart van Rotterdam.

Shop bij Zin El Afrah

Party & Weddings

Welkom in de wereld van feestelijke perfectie bij Party & Weddings, gevestigd aan de Boezemstraat 370 in Rotterdam. Het organiseren van een evenement is een kunst op zich, en hier, onder de bekwame leiding van zaakvoerster Marion Hoogdorp, wordt dit ambacht tot in de kleinste details beheerst.

Party & Weddings gaat verder dan alleen het leveren van feestartikelen; het is een reis naar onberispelijke vieringen. Marion Hoogdorp, een professioneel geschoolde weddingplanner, belichaamt de essentie van deze unieke plek. Met een diepgaand begrip van evenementenplanning en een schat aan ervaring in het organiseren van feesten, legt ze de fundamenten voor een ongeëvenaarde professionaliteit.

Van het eerste gesprek tot het laatste dansje, Party & Weddings staat aan uw zijde. Uw persoonlijk aanspreekpunt, Marion, zorgt ervoor dat elk detail wordt behandeld met de zorg die het verdient. De missie is helder: uw feestje van begin tot eind tot in de puntjes verzorgen, waardoor u de vrijheid krijgt om te genieten van elk kostbaar moment.

Het organiseren van een feest is geen onderschatte taak, en Party & Weddings begrijpt dit als geen ander. Betreed de wereld waar elk aspect van uw viering met liefde en precisie wordt behandeld. Stap binnen bij Party & Weddings aan de Boezemstraat 370 in Rotterdam en ontdek de kunst van feestelijke perfectie. Uw feest, onze expertise, één onvergetelijk moment.

Shop bij Party & Weddings

Koorn & Co

>

Stap binnen in de betoverende wereld van feestelijk plezier bij Koorn & Co, gelegen aan de bruisende Motorstraat 19 in Rotterdam. Hier wacht een ongekend assortiment op je in de feestwinkel, cadeauwinkel, fun en fopwinkel, grimeerwinkel en partywinkel - een schatkamer van verbeelding met meer dan 20.000 artikelen om uit te kiezen.

Koorn & Co heet je van harte welkom in een wereld vol eindeloze mogelijkheden. Baarden die je kunnen transformeren, ballonnen die de lucht vullen met vreugde, carnavalskleding die je identiteit vervaagt en feestartikelen die elk moment omtoveren tot een magische gebeurtenis. Hier vind je feestkleding die je laat schitteren en fopartikelen die lachsalvo's loslaten.

Met heliumgevulde ballonnen die dansen aan het plafond en hoeden die persoonlijkheden omlijsten, is het alsof je een eigen wereld betreedt. Van verleidelijke maskers tot prachtige pruiken die je een nieuwe allure geven, Koorn & Co heeft alles om je te helpen je fantasie tot leven te brengen.

Slingers sieren de ruimte, snorren voegen een vleugje speelsheid toe en zelfs vuurwerk kan worden ontstoken om de nacht te verlichten. Welkom bij Koorn & Co, waar elke gelegenheid wordt verheven tot een memorabele viering.

Bezoek Koorn & Co aan de Motorstraat 19 in Rotterdam en ontdek de eindeloze keuzes die voor je liggen. Koester het plezier van het kiezen uit een assortiment dat de verbeelding overtreft. Jouw feest, onze passie, één winkel met onbeperkte mogelijkheden.

Shop bij Koorn & Co

Feestwinkel Noord

Feestvieren op zijn best begint bij Feestwinkel Noord, gelegen aan de bruisende Noordmolenstraat 21B in Rotterdam. Ontdek een wereld vol feestelijke mogelijkheden en laat je betoveren door het uitgebreide assortiment dat deze winkel te bieden heeft.

Stap binnen in een feestparadijs waar creativiteit en diversiteit samenkomen. Van kleurrijke ballonnen tot unieke decoraties, Feestwinkel Noord houdt je op de hoogte van de nieuwste trends via social media en de homepage, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

Of je nu op zoek bent naar ballonnen met een speciale boodschap, een unieke kleur of voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, Feestwinkel Noord heeft het complete scala in huis. Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden en laat je inspireren.

Bereid je voor op een betoverende bruiloft met speciale autospiegelhoezen en 'just married'-vlaggen, zodat je dag nog specialer wordt. Voor degenen die themafeesten omarmen, biedt de winkel een schat aan bordjes, tafeldecoraties en meer om elk moment magisch te maken.

Vier je binnenkort een verjaardag? Van kaarsen op de taart tot leeftijdsballonnen, Feestwinkel Noord heeft alles om jouw speciale dag te markeren. Het aanbod is zo divers dat je zeker vindt waar je naar op zoek bent.

En goed nieuws voor iedereen – hoewel het een fysieke winkel in Rotterdam is, kun je ook online bestellen via de speciale webshop. Verken rustig de online winkel en ontdek of de artikelen die je nodig hebt binnen handbereik zijn.

Kortom, Feestwinkel Noord is jouw ultieme partner in het creëren van gedenkwaardige vieringen. Breng een bezoek aan de winkel of surf naar de webshop en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Jouw feestelijke avontuur begint hier!

Shop bij Feeswinkel Noord

Rob de Feestmaker

Beleef feestelijk plezier op z'n best bij Rob de Feestmaker, gelegen aan de dynamische Groene Hilledijk 157-159 in Rotterdam. Martin Fonteine, de vakman achter dit feestparadijs, is dé expert als het gaat om feestartikelen, ballondecoraties en het omtoveren van elke gelegenheid tot een onvergetelijke viering.

Of je nu je feest wilt opvrolijken met unieke decoraties of een compleet feest wilt organiseren, bij Rob de Feestmaker ben je aan het juiste adres. Van bruiloften en verjaardagen tot gender reveals, babyshowers, sweet sixteens, themafeesten en familiebijeenkomsten, Martin biedt feestelijke aankleding en decoratie die bij elk evenement past.

Verwen je zintuigen met een prachtige ballonnenboog, speelse heliumballonnen, organische creaties, opvallende balloncadeaus en themadecoraties - de keuze is eindeloos en voor iedereen wat wils.

Voor een persoonlijk advies en feestartikelen op maat, hoef je alleen maar een telefoontje te plegen naar Martin van Rob de Feestmaker. En het wordt nog beter: ophalen en levering op locatie zijn beide mogelijk, zodat je zonder enige zorgen je feestambiance kunt perfectioneren.

Stap binnen bij Rob de Feestmaker of neem contact op via sociale media of telefoon, en ontdek hoe jouw feestelijke visie tot leven kan komen. Hier wordt elke gelegenheid omgetoverd tot een onvergetelijke festiviteit, precies zoals jij het wilt.

Shop bij Rob de Feestmaker

Bij Opa

Betreed een wereld van feestelijke mogelijkheden bij "Feestartikelen en Verpakkingen bij Opa", gelegen aan de sfeervolle Vierambachtsstraat 49 in Rotterdam. Of het nu een verjaardag, een sprankelend themafeest of gewoon een gezellig samenzijn betreft, bij Opa ontdek je een schat aan benodigdheden om van elk evenement een memorabele aangelegenheid te maken.

Ontdek een uitgebreid assortiment feestartikelen en verpakkingen die speciaal zijn samengesteld om aan al jouw feestelijke behoeften te voldoen. Maar dat is nog niet alles! In deze betoverende winkel vind je een overvloed aan kleurrijke ballonnen, perfect om elke ruimte te vullen met vreugde en opwinding. Of je nu op zoek bent naar feestartikelen om je festiviteit op te fleuren of creatieve verpakkingen om je geschenken een persoonlijk tintje te geven, "Feestartikelen en Verpakkingen bij Opa" heeft het allemaal.

Van feestelijke ballonboeketten tot een breed scala aan thematische feestartikelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Waar wacht je nog op? Stap binnen bij "Feestartikelen en Verpakkingen bij Opa" en ontdek hoe je jouw feestvisie werkelijkheid kunt laten worden. Hun passie voor feestelijkheid en expertise in feestartikelen en verpakkingen zorgen ervoor dat elk moment een sprankelende herinnering wordt.

Shop bij Opa

SoLow

Ontdek een wereld van winkelplezier bij SoLow, gevestigd op twee bruisende locaties: Hoogstraat 171 in het centrum van Rotterdam en op Zuidplein. Bij SoLow wordt winkelen een avontuurlijke ervaring, waar je met je handen mag kijken en elke stap zorgt voor opwindende ontdekkingen.

SoLow zet zich in om winkelen leuk en verrassend te maken voor iedereen. Hun winkels zijn gevuld met een constant vernieuwend assortiment, van gebruiksartikelen tot onweerstaanbare hebbedingetjes. Elke hoek van de winkel brengt een nieuwe verrassing met zich mee, en het gelach van tevreden klanten is de beste bevestiging van deze unieke ervaring.

Op zoek naar feestartikelen? SoLow heeft het allemaal: slingers, ballonnen en complete feestthema's om jouw speciale dag te laten schitteren. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor hem of haar, bij SoLow vind je gegarandeerd een verrassend originele vondst.

Het motto van SoLow is tevredenheidsgarantie. Als je niet blij bent met je aankoop, lossen ze het graag voor je op. Bij SoLow gaat het niet alleen om winkelen, maar ook om blij worden, en zelfs de grootste sceptici kunnen niet anders dan glimlachen in hun ruime winkels.

Dus waar wacht je nog op? Ervaar het plezier van rondsnuffelen en ontdek de wereld van SoLow, waar winkelen een avontuur is en waar verrassingen op elke hoek op je wachten. Kijk op hun website om te zien of ze bij jou in de buurt zijn en laat jezelf onderdompelen in een unieke en leuke winkelervaring.

Shop bij SoLow

Hema

Stap binnen in de wereld van feestvreugde bij HEMA, met maar liefst 16 vestigingen verspreid over Rotterdam, waaronder de grootste aan Beursplein 2 in het bruisende centrum. HEMA is jouw feestbestemming voor een overvloed aan feestartikelen die van elk moment een onvergetelijke viering maken.

Of het nu gaat om een verjaardag, een betoverende babyshower, een huwelijk of een speciaal jubileum, bij HEMA vind je alles wat je nodig hebt om de festiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Slingers, ballonnen, tafeldecoraties en feestbestek - HEMA heeft het allemaal om jouw ruimte om te toveren tot een feestelijk paradijs.

Bij HEMA draait het om keuze. Van opblaasbare feestartikelen tot unieke ballonnen in cijfers en letters, hier vind je de perfecte accessoires om je feest een eigen thema te geven. Voor grootse partijen bieden ze praktische papieren borden, bakjes en houten bestek, en voor de jarige en gasten zijn er vrolijke feestbrillen, hoedjes en taartkaarsjes om de feestvreugde te vergroten.

Maak je feest extra speciaal met feestversiering voor elk thema. Van geslaagdfeesten met ballonnen en woordslingers tot babyshowers met kleurrijke dripcakes en bijpassende roze of blauwe decoraties. Voor kinderfeestjes biedt HEMA uitnodigingen, gebak, traktaties en leuke uitdeelzakjes, terwijl huwelijksjubilea en trouwerijen worden opgefleurd met slingers, ballonnen en sfeervolle photobooth accessoires.

En wat je thema ook is, HEMA heeft altijd iets bijzonders in petto. Met thema's zoals goud, zilver, dieren of jungle biedt HEMA feestversiering die je viering tot in de puntjes compleet maakt. Kom naar een van de vestigingen in Rotterdam, waaronder de ruime winkel aan Beursplein 2, en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment feestartikelen. Hier komt jouw feestelijke visie tot leven!

Shop bij Hema

Action

Betreed de wereld van feestelijkheid bij Action, met maar liefst 11 winkels verspreid over Rotterdam, inclusief de grootste vestiging aan Karel Doormanstraat 400 in het bruisende hart van de stad. Bij Action ontvouwt zich een wereld van feestartikelen en decoraties die elk soort feest transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een sprankelend themafeest, een verjaardag vol vreugde of een verrassingsfeest wilt organiseren, Action heeft alles wat je nodig hebt om je huis in een feestelijke sfeer te hullen. Van kleurrijke ballonnen en feestelijke slingers tot schitterende kaarsjes, praktische bordjes, bestek en taartschalen - allemaal tegen de meest betaalbare prijzen. Bij Action draait het om het creëren van een buitengewone feestelijke ambiance, zonder je portemonnee te belasten.

Duik in een zee van mogelijkheden en breng je feest tot leven met de meest uiteenlopende feestversieringen. Thema's voegen een vleugje magie toe aan elke viering. Van verjaardagen tot sinterklaas, Halloween tot kerst, Action biedt een scala aan decoraties om je huis of tuin te transformeren in elke gewenste sfeer, en dat binnen elk budget.

Laat je inspireren door de magie van Paw Patrol, Disney of Frozen voor kinderverjaardagen, of waag je aan originele thema's zoals een swingende disco, een tropische Hawaï-sfeer, een mysterieus gemaskerd bal of een glamoureus Hollywood-thema. Je gasten zullen versteld staan van de prachtig versierde omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar een van de Action-winkels in Rotterdam, met inbegrip van de indrukwekkende locatie aan Karel Doormanstraat 400, en ontdek hoe je je feestideeën werkelijkheid kunt laten worden. Begin met het vullen van je winkelwagentje met feestartikelen en versieringen die je feest naar nieuwe hoogten tillen.

Shop bij Action

 

Bonus 1. Fun & Feest Megastore

Oké, weliswaar niet in Rotterdam, maar waarom jezelf beperken tot lokale feestwinkels als je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest online kunt vinden? Bij de Fun & Feest Megastore van Shoppartners, de grootste feestartikelen- en cadeauwinkel van Europa, heb je toegang tot meer dan 50.000 feestartikelen voor elke gelegenheid en honderden unieke cadeaus, allemaal binnen handbereik op Fun-en-feest.nl. Bestel voor 15:00 uur op werkdagen en je feestartikelen worden de volgende dag al bij jou in Rotterdam bezorgd, rechtstreeks vanuit ons magazijn. Dus waarom de deur uitgaan als je met een paar klikken alles wat je nodig hebt kunt vinden en snel bij jou thuis kunt laten bezorgen? Ontdek het gemak van online winkelen bij Fun & Feest Megastore en maak van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Shop bij Fun & Feest Megastore

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

feestartikelen feestwinkels

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad