Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Witte Huis Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Witte Huis Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Witte Huis Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Witte Huis! Wat te zien en doen bij Witte Huis Rotterdam.

Witte Huis Rotterdam is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte Huis, Oude Haven, Kubuswoningen, Wijnhaven, Markthal, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Witte Huis Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Witte Huis Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Witte Huis Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Witte Huis Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Witte Huis Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Witte Huis Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Witte Huis kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Witte Huis Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Witte Huis  
Fitzgerald 0.16 km website
Bar Blink 0.16 km website
Madam Chen 0.24 km website
La Mozza 0.67 km website
Vandal 0.69 km website

 

Foto's Witte Huis Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Witte Huis. Plan je binnenkort een event bij Witte Huis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Heliumballonnen Bedrukt Roy Donders Cafe Het Witte Huis Oude Haven Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Roy Donders Cafe Het Witte Huis Oude Haven Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Roy Donders Cafe Het Witte Huis Oude Haven Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Roy Donders Cafe Het Witte Huis Oude Haven Rotterdam

Het Witte Huis is de eerste wolkenkrabber van Europa en bevestigt daarmee de reputatie van Rotterdam als skyscrapercity. Niet dat het Witte Huis zo hoog is met z’n 43 meter en 11 verdiepingen, maar toen het in 1898 gebouwd werd, was dit ongevenaard in Europa, hoewel naar verluid de Boerentoren in Antwerpen er eerder was. Het is overigens gebouwd in art nouveau stijl. Op de bovenste verdiepingen zitten kantoren maar op de begane grond vind je een gezellige horeca gelegenheden.

 

Parkeren nabij Witte Huis

Parkeren nabij Witte Huis kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Witte Huis is Oude Haven. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.25 km bij Witte Huis vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (2.82 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Witte Huis met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Geldersekade 1C, 3011 WB Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Oude Haven (0.25 km.)
Metrostation    Blaak (0.23 km.)
Tramhalte    Station Blaak Rotterdam (0.23 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.24 km.)
Steiger Watertaxi   Boompjes (0.28 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Witte Huis Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.