- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Themafeest op het water? Dit zijn de mogelijkheden voor ballondecoraties op boten in de Rotterdamse Haven
Foto: is gelicenseerd onder CC.

Themafeest op het water? Dit zijn de mogelijkheden voor ballondecoraties op boten in de Rotterdamse Haven

door Marcel, 12 november 2022

Het huren van een partyboot voor je volgende evenement is een unieke ervaring om Rotterdam eens vanaf het water te bewonderen. Ontdek de grootste haven van Europa. Het bruisende nachtleven, de adembenemende skyline en iconische gebouwen en bruggen van Rotterdam maken het de perfecte bestemming om een partyboot te huren. De skyline van Rotterdam en de Maas vormen een spectaculaire achtergrond voor een bruisend feest op het water met familie, vrienden of collega's. Geniet met een partybootcharter in Rotterdam van speciale dinercruises, verjaardagsfeestjes als een Sweet 16 of een compleet bedrijfsfeest voor teambuilding, op een unieke en onvergetelijke manier!

Bezorgen van ballonnen op boten

Rotterdams Ballonnenbedrijf biedt een 24 uur per dag, 7 dagen per week, 5 sterren ballonnenservice aan boord van superjachten, cruiseschepen en andere boten in de Rotterdamse haven. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat voor superieure service en kwaliteit, waarbij alle ballonnen van 's werelds beste kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar zijn. We hebben ballonnen in alle kleuren, maten en met verschillende opdrukken waarmee we ieder feest aan boord in allerlei verschillende thema's en dresscodes kunnen decoreren. De ballondecoratie en de plaatsing daarvan aan boord verzorgen wij, zodat de druk niet op de schouders valt van de crew. Wij ontzorgen u op gebied van decoratie en sfeer. Daarbij kunt u op elk moment van de dag via Whatsapp +31 (0)10-3073668 contact met ons opnemen, 7 dagen per week en natuurlijk ook in het Engels. Wij zijn gespecialiseerd in last minute opdrachten!

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

varen

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?