- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Top 10 meest Romantische hotels voor een Huwelijksaanzoek in Rotterdam
©

Top 10 meest Romantische hotels voor een Huwelijksaanzoek in Rotterdam

door Marcel, 21 mei 2022

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Hoe romantisch is het om samen met je partner te overnachten in één van de Rotterdamse hotels onder een plafond van (hart) ballonnen. Romantiek gegarandeerd en de meest romantische verrassing is natuurlijk een huwelijksaanzoek. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf bezorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week de (helium) ballonnen voor veruit de meeste hotels in Rotterdam en omstreken.

Of je nu in de kubuswoning van het Stayokay Hostel of in het vijf sterren Marriott Hotel - tegenover het Centraal Station van Rotterdam - verblijft om een huwelijksaanzoek te doen, wij versieren jullie hotelkamer met ballonnen nog voordat jullie inchecken bij het hotel en de kamer in komen. Wil je je partner op een originele manier verrassen? Stuur dan nu een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-30 73 668 en vertel ons wanneer en waar je verblijft en wat je wensen zijn. Wij doen de rest! Nog geen romantische hotelkamer geboekt? Hier vind je alle hotels in Rotterdam waar wij bezorgen. Maar ook als je een andere romantische plek in Rotterdam (dus geen hotel) hebt uitgekozen om je geliefde ten huwelijk te vragen en je hebt daarbij ballonnen nodig... ons bellen! Of Whatsappen in dit geval ;-) We denken graag met je mee en zullen er zijn op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Vergeet de ring niet!

Bij een huwelijksaanzoek draait alles natuurlijk om de grote vraag 'wil je met me Trouwen?'. Maar kom niet met lege handen! Een huwelijksaanzoek is pas echt compleet met een mooie verlovingsring. In Rotterdam vind je bij de Bijenkorf op de begane grond een ruim assortiment verlovingsringen. Loop eens binnen bij het pand aan de Coolsingel of koop de mooiste verlovingsringen online op de website van de Bijenkorf. Vandaag besteld is morgen al in huis.

Vind de perfecte ring

HUWELIJKSAANZOEK

 

Top 10 meest Romantische hotels voor een Huwelijksaanzoek in Rotterdam

Op basis van hoe vaak wij bij de Rotterdamse hotels een hotelkamer met ballonnen moeten decoreren voor een huwelijksaanzoek of gewoon een romantische overnachting, hebben we een aardig idee gekregen van welke hotels in Rotterdam het meest populair zijn bij stelletjes en aanstaande bruidsparen. Daarnaast weten we inmiddels dat een jacuzzi op de kamer en / of een adembenemend uitzicht de belangrijkste eisen zijn voor een romantische hotelovernachting en daar is onderstaande top 10 dan ook op gebaseerd. In de meeste hotelkamers hebben we zelf (prive) geslapen en de romaniek ervaren. Maar ook voor ons werk uiteraard komen we op de mooiste en meest romantische kamers en die ervaring willen we graag met jullie delen.

NHOW Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM <a href='https://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl/plaatsen/nhow'>NHOW</a> HOTEL

Het 4 sterren NHOW Hotel op de Kop van Zuid is zonder twijfel het meest romantische hotel van Rotterdam. Hier komen wij veruit het vaakst om hotelkamers te decoreren met onze ballonnen en dan met name de kamers met skyline view en een spectaculair uitzicht door de plafondhoge ramen op de Erasmusbrug, één van de meeste gefotografeerde plekken van Rotterdam. Een huwelijksaanzoek met de Erasmusbrug op de achtergrond is wat ons betreft het meest romantische huwelijksaanzoek van Rotterdam. En wil je echt alles uit de kast trekken voor je huwelijksaanzoek, boek dan de NHOW suite by Rem Koolhaas. Deze suites bevinden zich op de bovenste etages van het hotel en bieden het meest fantastische uitzicht op de Erasmusbrug.

Controleer beschikbaarheid

Inntel Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM INNTEL HOTEL

Ook komen wij regelmatig voor een huwelijksaanzoek aan de overkant van de Maas bij het 4 sterren Inntel Hotel. De Panorama Top Kamer van dit hotel biedt eveneens een adembenemend uitzicht over het water, de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug. In de verte zelfs de Euromast. De meest luxe en romantische kamer van het Inntel Hotel is de Panorama Junior Suite. Deze suite heeft een prive sauna, aparte regendouche en een whirlpool in de badkamer en is de meest royale suite van het hotel. Wij verbleven zelf in kamer 810 en en deze kamer - op de hoek van het hotel - staat garant voor het beste uitzicht dat Rotterdam te bieden heeft. 's Morgens ontbijt je samen direct aan het water, aan de oudste haven van Rotterdam. Ideaal voor een huwelijksaanzoek dus!

Controleer beschikbaarheid

Mainport Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM MAINPORT HOTEL

Direct naast het Inntel Hotel (ze delen dezelfde ingang) ligt het 5 sterren Mainport Design Hotel. En juist omdat het Inntel hotel er tussen zit, heeft het Mainport hotel geen kamers met uitzicht op de Erasmusbrug. Toch komen we er vaak met ballonnen voor een huwelijksaanzoek en dan met name op de Waterfront Spa Kamer. Alle kamers in dit hotel hebben een wirlpool maar de Waterfront Spa Kamer heeft een kolossale ronde wirlpool voor het raam. Vanuit dit 2 persoons bubbelbad heb je een adembenemend uitzicht op de oude haven en de skyline van Rotterdam.

Hotel New York

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM HOTEL NEW YORK

De Wilhelminapier op de Kop van Zuid in Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot een van de mooiste plekken van de stad met als blikvanger Hotel New York, gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Het pand heeft hoge plafonds en zit vol authentieke details die herinneren aan de tijd van de Holland Amerika Lijn. Directie Suite heeft een werkende open haard op de kamer en kamer 105 heeft daarnaast nog een 2-persoonsbad voor het raam zodat je samen kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Euromast

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM EUROMAST

Een origineel aanzoek doen met een overnachting om nooit te vergeten? Boek dan 1 van de 2 suites in de Euromast. Wel meteen de duurste hotelkamer van ons lijstje met meest romantische hotels van Rotterdam maar dan verblijf je wel op 100 meter hoogte in een unieke suite met het hoogste balkon van Rotterdam. Het mag duidelijk zijn dat het uitzicht vanuit je bed fenomenaal is. Bezoekers van de Euromast kunnen tot 22.00 uur over je balkon lopen en bij jullie naar binnen kijken maar daarna heb je alle privacy om vanuit je jacuzzi (alleen in de Stars Suite) of vanaf je privébalkon van het spectaculaire uitzicht te genieten. Romantiek gegarandeerd! Let op! In de gehele Euromast is het niet toegestaan om te decoreren met heliumgevulde ballonnen, daarom maken wij op deze locatie uitsluitend gebruik van luchtgevulde ballondecoraties.

Controleer beschikbaarheid

Pincoffs Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM PINCOFFS HOTEL

Het ultieme romantische 4 sterren Suite Hotel Pincoffs is juist gemaakt voor een nacht vol romantiek! Het hotel is gevestigd in een prachtig rijksmonument op de Kop van Zuid, één van de mooiste plekjes van Rotterdam. De suites in het hotel zijn zeer luxe en uitermate romantisch ingericht. De XL suites hebben zelfs een 2 persoonsbad met een geweldig uitzicht op de Maas, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Bij een nachtje in dit romantische hotel hoort ook een persoonlijke ontvangst en gastvrijheid.

Controleer beschikbaarheid

Bruno Room Mate Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM BRUNO ROOM MATE HOTEL

Het hippe viersterrenhotel Bruno Room Mate is het 3e hotel op de Wilhelminapier. Het hotel is gevestigd in een voormalig theepakhuis van de Verenigde Oost-Indische Compagnie en is nu omgetoverd tot een accommodatie welke een lust is voor het oog. Dompel je onder in luxe en design in de blauwe en rode suite (en dan bedoelen we ook echt blauw en echt rood!) waarin aan alles is gedacht De suites hebben een dubbele regendouche, een 2 persoonsbad en een eigen dakterras van waaruit je 's avonds - bij lekker weer - heerlijk kunt genieten van een Prachtig uitzicht op de haven en de stad.

Controleer beschikbaarheid

SS Rotterdam

HUWELIJKSAANZOEK SS ROTTERDAM

Een huwelijksaanzoek doen op een cruiseschip, hoe romantisch is dat? Het is mogelijk op het SS Rotterdam. Dit voormalige cruiseschip is van de Holland-Amerika Lijn geweest, maar is nu omgetoverd in een bijzonder 4 sterren hotel en ligt permanent aangemeerd in de Maashaven op Katendrecht aan de rand van het centrum. Het gehele schip is ingericht in de jaren '50 stijl. Je overnacht in een authentieke hotelkamer voorzien van alle moderne faciliteiten en ervaart hoe de gasten in 1959 de eerste overtocht naar New York beleefden. Door de patrijspoorten heb je een mooi uitzicht op de haven en de skyline van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Bilderberg Parkhotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM BILDERBERG PARKHOTEL HOTEL

Ook het Bilderberg Parkhotel staat in de top 10 van meest romantische hotels in Rotterdam en dat komt o.a. door de romantische binnentuin van het Parkhotel. Een oase van rust, midden in de bruisende stad en misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Rotterdam. De perfecte locatie voor een huwelijksaanzoek dus. De tuinkamers hebben een balkon met uitzicht op deze romantische binnentuin en de reguliere kamers bevinden zich in het villa gedeelte van het hotel. Als wij naar het Bilderberg Parkhotel moeten komen om een hotelkamer te voorzien van ballonnen voor een huwelijksaanzoek, dan is het vaak in één van de hogere gelegen kamers in het toren gedeelte van het hotel. Deze luxere kamers hebben een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

The James Hotel

HUWELIJKSAANZOEK ROTTERDAM THE JAMES HOTEL

Last but not least... The James... het enige 3 sterren hotel uit de top 10 (maar dan wel een 3+) , een wolkenkrabber midden in het centrum van Rotterdam tussen de bruisende straten als de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan. Bij de naam James denk je wellicht aan een butler en dat is precies wat ze doen in dit hotel... goed voor je zorgen. De kamers zijn soundproof en het uiticht op de stad is fantastisch. Boek wel de Junior Suite of James Favoriet kamer 1604 om gegarandeerd van dit uitzicht te genieten.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 1. van der Valk Ridderkerk

HUWELIJKSAANZOEK VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

Ok, niet het mooiste uitzicht van allemaal en zelfs niet in Rotterdam. Maar het van der Valk Hotel Ridderkerk is wel ideaal gelegen aan de snelweg A15, aan de rand van Rotterdam en de prijzen voor een romantische overnaching liggen ook een stuk lager dan die van de hotels in de stad. En daarom is de Junior Suite zeker het vermelden waard. Wat deze kamer zo speciaal maakt is de luxe badkamer. In de badkamer bevindt zich een grote massagedouche en 2 persoonsjacuzzi waarin je met z'n 2en naast elkaar kunt liggen en TV kijken. Dat wordt lekker lang genieten in een warm bad met een fles bubbels en een romantische film.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 2. Delta Hotel Vlaardingen

HUWELIJKSAANZOEK DELTA HOTEL VLAARDINGEN

Het Delta Hotel Vlaardingen ligt op 15 minuten rijden van Rotterdam en mag vanwege de Red Roses Suite niet ontbreken aan deze lijst. Het hotel heeft deze suite van de eeuwige liefde een prachtige plek gegeven op de bovenste etage. De 7de hemel is hierdoor voor jullie binnen handbereik. Deze suite heeft naast een waterbed (ja, serieus!), dubbele douche - zodat je samen kunt douchen - een tweepersoons bad voor het raam zodat jullie onder het genot van een glas Champagne kunnen uitkijken over de naast gelegen Nieuwe Maas. Bubbelen met uitzicht en garantie op romantiek!

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

huwelijksaanzoek hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad