- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Ballonnen voor de Succesvolle Steunactie Luxor Theater en Rotterdamse Voedselbank
©

Ballonnen voor de Succesvolle Steunactie Luxor Theater en Rotterdamse Voedselbank

door Marcel, 20 november 2020

Inhoudsopgave

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam - Op 20 november 2020 werd Rotterdam opgeschud door een hartverwarmende steunactie voor het Luxor Theater en de Rotterdamse Voedselbank. Deze bijzondere actie bracht de stad samen en was een groot succes. Niet alleen Rotterdammers, maar ook bekende artiesten zoals Joke Bruijs en het zingende typetje Jopie Parlevliet, droegen hun steentje bij om de actie tot een triomf te maken. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegde een extra vrolijk tintje toe aan de actie door de ballonnen te verzorgen.

De steunactie bestond uit de verkoop van 350 Luxor-borrelpakketten. Deze pakketten waren razendsnel uitverkocht, wat het succes van de actie benadrukte. Vrijdag 20 november was een gedenkwaardige dag waarop Luxor-medewerkers alle pakketten persoonlijk bezorgden bij de gelukkige kopers. Daarnaast konden mensen hun pakket ook afhalen in het Luxor Theater, waar niemand minder dan de iconische Joke Bruijs aan de afhaalbalie stond. De kers op de taart was Jopie Parlevliet, het beroemde typetje van Richard Groenendijk, die een deel van de bezorging voor zijn rekening nam.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen kon Luxor Theater de borrelpakketten niet meer verkopen op voorstellingsavonden. In plaats van ze ongebruikt te laten, besloot het theater de pakketten een goede bestemming te geven. Voor elk verkocht borrelpakket ging er ook een naar de Rotterdamse Voedselbank. Directeur Marc van Kaam van het Luxor Theater uitte zijn waardering voor de steun die de actie kreeg: "Ik vind het hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen zijn die ons en de Voedselbank steunen in deze moeilijke tijd."

De medewerkers van Luxor waren opgetogen om eindelijk weer de handen uit de mouwen te kunnen steken. Samen met Jopie Parlevliet en Joke Bruijs zorgden ze voor de bezorging van meer dan 250 pakketten op verschillende adressen. De energiezuinige LEV-autootjes waren de voertuigen van keuze voor deze bijzondere missie.

Terwijl degenen die dat wilden hun borrelpakketten ophaalden bij Joke Bruijs in het nieuwe Luxor Theater, maakte Jopie Parlevliet, het populaire alter ego van Richard Groenendijk, een tussenstop bij De Steenplaat. Dit is een zorgcomplex van Stichting Humanitas, waar Jopie de bewoners opfleurde met het nummer "Tebbie nou op je muil?!". Dit nummer had Jopie Parlevliet onlangs uitgebracht en het bestormde de hitlijsten. Natuurlijk kregen ook de bewoners van De Steenplaat hun eigen borrelboxen om van te genieten.

Om het gevoel van het theater compleet te maken, had TV Rijnmond een speciale Luxor-uitzending gepland. Om 20.00 uur werd de jubileumvoorstelling ter ere van het 10-jarig bestaan van het nieuwe Luxor Theater in 2011 uitgezonden, evenals het vertrek van toenmalig directeur Rob Wiegman. Tijdens deze bijzondere voorstelling traden tientallen artiesten op, waaronder Waardenberg en De Jong, Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp, Gerard Cox, Joke Bruijs, Jörgen Raymann, Carel Kraayenhof en een eenmalige duo-act van de rivalen Youp van 't Hek en Freek de Jonge.

De steunactie voor het Luxor Theater en de Rotterdamse Voedselbank was een hartverwarmende gebeurtenis die liet zien hoe de gemeenschap samenkwam om elkaar te steunen, zelfs in moeilijke tijden. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegde een extra feestelijk element toe aan de actie door kleurrijke ballonnen te verzorgen, en samen maakten ze deze dag onvergetelijk voor velen.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

luxor

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad