- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Ballonnenbedrijf krijgt groen licht van gemeente Rotterdam voor Feyenoord huldiging
Foto: is gelicenseerd onder CC.

Ballonnenbedrijf krijgt groen licht van gemeente Rotterdam voor Feyenoord huldiging

door Marcel, 16 mei 2023

Ballonnenbedrijf krijgt groen licht van gemeente Rotterdam voor Feyenoord huldiging

PERSBERICHT

Ballondecorateurs Marcel en Patricia Vermeer van het Rotterdams Ballonnenbedrijf werken al meer dan een decennium aan het creëren van spectaculaire ballonontwerpen voor verschillende evenementen, waaronder voor bekende klanten zoals Feyenoord en de gemeente Rotterdam. Het begon allemaal in 2010, toen ze hun eerste ballonboog plaatsten voor Heineken bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Sindsdien hebben ze al heel veel evenementen van ballonnen mogen voorzien op de mooiste locaties in Nederland. Echter hun hart gaat uit naar Rotterdam en met name Feyenoord. Elke keer als ze langs het stadhuis van Rotterdam lopen, praten ze over hoe geweldig het zou zijn om de ballonnen op het bordes te plaatsen voor de huldiging van Feyenoord.

"Het zou een kers op de taart zijn voor ons beiden, omdat we zowel Feyenoord als Rotterdam in ons hart hebben gesloten", aldus Marcel Vermeer. "Het zou een absoluut hoogtepunt van onze carrière zijn."

Als Feyenoord wint bij Ajax worden we kampioen

Na de overwinning van Feyenoord op Ajax op 19 maart 2023 namen de ballonartiesten meteen contact op met de gemeente Rotterdam om hun wens uit te spreken. Na intern overleg gaf de gemeente echter aan dat ze vanwege het milieu geen ballonnen meer wilden inzetten bij grote evenementen. Maar de ballonartiesten benadrukten dat hun ballonnen van de allerbeste kwaliteit zijn en van 100% biologisch afbreekbaar natuurlijk latex zijn en zeker niet van plastic. Zij zouden er persoonlijk voor zorgen dat na de huldiging alle ballonnen op een verantwoorde manier zouden worden opgeruimd. De gemeente vroeg om dit op papier te zetten, zodat zij dit mee konden nemen in de eerst volgende vergadering.

Kort daarop volgde het bericht dat de kans klein was dat de gemeente Rotterdam ballonnen zou gaan inzetten bij de huldiging van Feyenoord. Maar drie weken voor het mogelijke kampioenschap namen de gemeente Rotterdam en Feyenoord alsnog contact op met het ballonnenbedrijf om de mogelijkheden te bespreken. En met succes, de ballonnen zullen toch op het balkon verschijnen.

Voor de ballonartiesten is dit de kers op de taart. Na jaren van dromen en lobbyen mogen zij eindelijk ballonnen plaatsen op het balkon van het stadhuis tijdens de huldiging van Feyenoord. Een hoogtepunt in hun carrière en een eerbetoon aan hun grote liefde voor Feyenoord en Rotterdam.

Feyenoord is kampioen van Nederland

Rotterdam, 14 mei 2023 - Vandaag kan het dan eindelijk gebeuren: Feyenoord kan kampioen worden! Eerst nog even naar het Atlanta Hotel om het kampioensfeestje van de Feyenoord Business Club van ballonnen te voorzien. Daarna naar het Stadhuisplein om de wedstrijd te bekijken en te zien of ze de volgende ochtend op het balkon moeten werken.

Om niets aan het toeval over te laten, slapen Marcel en Patricia vanavond in het Bilderberg Parkhotel. Ze moeten zich namelijk om 7 uur melden bij het Stadhuis en worden na een grondige securitycheck naar de burgerzaal gebracht, waar ze de 16 meter lange, groen witte ballonslinger gaan blazen en aan het balkon zullen hangen.

De rest is geschiedenis!

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie
Meer informatie: Marcel Vermeer (eigenaar Rotterdams Ballonnenbedrijf) - Tel: +31 (0)10-3073668 - info@rotterdamsballonnenbedrijf.nl

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

huldiging feyenoord

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?