- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

De beste apps en websites voor een goedkoop dagje Rotterdam
©

De beste apps en websites voor een goedkoop dagje Rotterdam

door Marcel, 28 oktober 2022

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Op zoek naar leuke ideeén of heb je inspiratie nodig voor een leuk dagje Rotterdam? Of ben je op zoek naar voordelige kaartjes voor je favoriete attractie of een goedkope hotelovernachting in Rotterdam? Met deze gratis apps en websites vind je de leukste uitjes in Rotterdam tegen de laagste prijzen. Een citytrip naar Rotterdam wordt zo wel heel voordelig.

Rotterdamse hotspots plaatsen regelmatig kortingen en aanbiedingen op kortingswebsites als Tripper, Social Deal en Goupon om zo de lege plekken op minder drukke momenten in hun zaak op te vullen. Dit zegt overigens niets over of een zaak slecht loopt of niet. Elk restaurant en hotel heeft lege plekken. Doordeweeks worden nu eenmaal minder hotelkamers geboekt en gaan minder mensen uit eten dan in het weekend. Dat is de markt en heeft niets met de kwaliteit te maken. Dit zelfde geldt voor tickets voor uitjes, evenementen en andere unieke ervaringen.

Verwacht dus geen zoekresultaten van bijvoorbeeld Booking.com of Hotels.nl maar wel van sites als Groupon en Getyorguide waar je echt wat aan hebt.

"De ultieme startpagina met zoekmachine voor Deals, Kortingen en Aanbiedingen op Rotterdamse Hotspots. A must see voor je City Trip naar Rotterdam."

Zoek in alle kortingssites tegelijk!

 

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 

Vakantieveilingen

VAKANTIEVEILINGEN

Vakantieveilingen is een echte veilingsite. Er wordt vanalles geveild op de site, complete vakanties, stedentrips, hotelovernachtingen, dagjes uit naar een pretpark of musical, uit eten, een avond uit of lekker ontspannen in de sauna. Daarnaast worden er ook producten geveild. Degene met het hoogste bod, wint de veiling. De veilingen gaan 24 / 7 door en iedere minuut loopt er wel een vieling af. Hier kun je meteen mee bieden op de leukste uitjes in Rotterdam.

Social Deal

SOCIAL DEAL

Social Deal is met stip onze favoriete app om een dagje uit met korting te regelen. Zo logeerden wij via Social Deal een nacht in de Stars Suite op de Euromast voor 200 euro (normaal 400 euro). Met Social Deal boek je eenvoudig uitjes in de buurt van Rotterdam. Je hoeft alleen maar voor Rotterdam te kiezen en de app laat meteen zien welke uitstapjes er in Rotterdam en omstreken er tegen hoge kortingen worden aangeboden. Het mooie aan deze website is, dat je niet hoeft te bieden. Je kunt de aanbieding gewoon kopen voor de prijs die er staat. Hier vind je alle aanbiedingen in de regio Rotterdam.

Groupon

GROUPON

Groupon lijkt een beetje op Social Deal. Alleen bij Groupon hebben ze wat meer bijzondere dagjes weg en niet de meest gangbare uitstapjes in Rotterdam. En je kunt er filteren op datum en tijd zodat er alleen aanbiedingen en kortingen worden getoond die gelden op het door jou gekozen moment. Hier vind je alle kortingen in de regio Rotterdam.

Groupdeal

GROUPDEAL

Groupdeal biedt dagelijks o.a. hotelovernachtingen aan tegen een aantrekkelijke prijs met kortingen die kunnen oplopen tot wel 90%. De aanbiedingen zijn een beperkt aantal dagen geldig dus bezoek regelmatig de website van Groupdeal voor hoge korting op Rotterdamse hotels.

Voordeeluitjes

VOORDEELUITJES

Voordeeluitjes biedt hotelarrangementen aan met hoge kortingen. Het leuke aan Voordeeluitjes is, dat je naast een goedkope hotelovernachting ook kortin kunt krijgen op extra's als een extra diner, korting op activiteiten, een late check-out of gratis consumpties. En als je je uitje net iets anders wilt vormgeven dan leveren zij ook maatwerk. Check hun website voor de beste hotel deals in Rotteram.

Tripadvisor

TRIPADVISOR

Tripadvisor is de grootste vakantiewebsite waar je verschillende reizen kunt vergelijken. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor een hotel, een lekker restaurant of een leuk uitje? Dan ben je bij Tripadvisor op het juiste adres. Boek je op Tripadvisor, dan betaalt je nooit te veel. Daarnaast vind je op Tripadvisor heel veel reviews van mensen die jouw favoriete hotspot in Rotterdam eerder hebben bezogd. Super handig dus. Vergelijk prijzen van Rotterdamse hotspots.

Zoweg

ZOWEG

Op de website en in de app van Zoweg.nl kun je aangeven op welke datum je naar Rotterdam en met hoeveel personen. Vervolgens komen er allerlei goedkope aanbiedingen uitrollen die je eenvoudig kunt boeken. Het leuke van Zoweg.nl is dat je vaak een soort van arrangement boekt. Dus bijvoorbeeld met ontbijt of diner of inclusief een wellness behandeling. Bekjk de aanbiedingen in Rotterdam.

Tripper

TRIPPER

Tripper is een website waar je terecht kunt voor de beste deals voor de leukste dagjes weg. Bij Tripper vind je onder meer tickets met korting voor pretparken, dierentuinen, festivals, theaters, musea, evenementen, restaurants en producten. Het mooie van Tripper is dat er geen extra kosten bijkomen voor de deals. Je kiest eenvoudig de deal en je kunt meteen boeken. Vind de beste deals in Rotterdam.

ANWB Eropuit

ANWB EROPUIT

Ook bij de ANWB kun je terecht voor aanbiedingen en kortingen op Rotterdamse uitjes en wel op ANWB Eropuit. De ANWB app en website is een handige gids om er op uit te gaan in o.a. Rotterdam. Van een rondvaart door de Rotterdamse haven tot een dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Je vindt hier genoeg inspiratie voor een leuke dag in Rotterdam. Speciaal voor ANWB leden. Met de ANWB naar Rotterdam.

Sla je Slag

SLA JE SLAG

Sla je Slag is net als Vakantieveilingen (zelfde eigenaar) ook een online veiling waar je een bod kunt doen op verschillende deals. Het grote verschil is dat er bij Vakantieveilingen meer uitjes geveild worden en bij Sla je Slag meer fysieke producten. Dat neemt niet weg dat je op Sla je Slag ook gewoon kunt bieden op Rotterdamse uitstapjes. Sla je slag en scoor!

En zo zijn er nog een aantal websites die je eigenlijk zou moeten bezoeken voordat je naa Rotterdam komt.

  1. Studentenkorting.nl
  2. The Fork

Kortingskaarten

Kortingskaarten die je aan kunt vragen en kunt gebruiken in Rotterdam.

  1. De Rotterdampas
  2. De Rotterdam Welcom Card
  3. De Museumkaart
  4. Het Cultureel Jongeren Paspoort (CJP Pas)
  5. Rembrandtkaart

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

korting

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad