- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

5 Hotels met Zwembad in Rotterdam
© S.J. de Waard

5 Hotels met Zwembad in Rotterdam

door Marcel, 30 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, een stad die bekend staat om zijn moderne architectuur, bruisende cultuur en dynamische sfeer, heeft nog een extra troef in handen voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en luxe. De hotels in Rotterdam bieden niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook de mogelijkheid om te genieten van verfrissende duiken en ontspannende momenten in een zwembad. Of je nu de stad verkent, zakelijke verplichtingen hebt of gewoon wilt genieten van een stedelijk uitje, de hotels met zwembaden in Rotterdam bieden een oase van rust te midden van de levendige energie van de stad. Laten we een duik nemen in de wereld van de beste hotels met zwembaden in Rotterdam en ontdekken waar ontspanning samensmelt met stedelijke elegantie.

Mainport Hotel

Aan de schilderachtige oevers van de Maas, in het bruisende centrum van Rotterdam, pronkt het Mainport Hotel als een ultiem toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar weelde en comfort. Dit weelderige 5-sterrenhotel biedt niet alleen gasten gratis WiFi, maar opent ook de deuren naar de betoverende Spa Haven en Wellnessclub H20, waar een subliem overdekt zwembad centraal staat. Het zwembad, een oase van ontspanning en verfrissing, meet royaal 10 meter in lengte en 6 meter in breedte, waardoor het zowel geschikt is voor een verkwikkende duik als voor rustige zwemsessies.

Gasten worden uitgenodigd om plaats te nemen op de comfortabele strandstoelen rondom het zwembad, waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende stad. Het verwarmde binnenzwembad, het hele jaar door geopend van 06:00 uur tot 23:30 uur, belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, waar zwemmen een genot wordt dat verder reikt dan enkel recreatie. Of je nu 's ochtends verfrissing zoekt of 's avonds ontspanning, het zwembad van Mainport Hotel nodigt uit tot een harmonieus samenkomen van luxe, rust en de dynamiek van Rotterdam. Dompel jezelf onder in deze betoverende waterwereld, waar elke duik een moment van puur genot is tegen de achtergrond van deze unieke stadsskyline. Welkom in de weelde van het zwembad bij Mainport Hotel.

Controleer beschikbaarheid

Maashotel Rotterdam Centre

Aan de majestueuze voet van de Erasmusbrug, omarmd door de kalme wateren, presenteert het Maashotel Rotterdam Centre een betoverende oase in het hart van de stad. Dit hedendaagse juweel, strategisch gelegen aan het water, biedt gasten de luxe van een klein, maar verfijnd overdekt zwembad op de 8e verdieping. Dit aquatische toevluchtsoord belichaamt de moderne grandeur van het hotel en nodigt uit tot een oase van ontspanning en verfrissing.

Het zwembad op de 8e verdieping biedt niet alleen een verkwikkende duik, maar ook een panoramisch uitzicht op de omgeving, waardoor elke zwemsessie een betoverende ervaring wordt. Gelegen temidden van de dynamische structuur van 8 verdiepingen, belooft het zwembad van Maashotel Rotterdam Centre een exclusieve ontsnapping te zijn. Gasten worden uitgenodigd om te ontspannen op de beschikbare ligstoelen, waar ze kunnen genieten van de harmonie tussen het verfrissende water en het indrukwekkende uitzicht.

Of je nu de stadse energie wilt ontvluchten of gewoon wilt genieten van een rustige zwemsessie, het zwembad op de 8e verdieping van Maashotel Rotterdam Centre biedt een vredige retraite. Een plaats waar de moderne elegantie van het hotel zich vermengt met het kalme kabbelende water, waardoor elke gast wordt uitgenodigd om te genieten van een unieke en exclusieve zwemervaring. Welkom bij het kleine, maar weergaloze zwembad van Maashotel Rotterdam Centre, waar luxe en ontspanning hand in hand gaan.

Controleer beschikbaarheid

SS Rotterdam

Aan boord van het iconische ss Rotterdam, voormalig vlaggenschip met een rijke geschiedenis, bevindt zich niet alleen een 4-sterrenhotel en een restaurant, maar ook een uniek pierenbad op het prachtige Lido Terras. Dit terras, dat wordt beschouwd als het grootste en mooiste terras van Rotterdam, biedt een sfeervolle setting met een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. De vijftiger jaren ontwerpstijl en originele elementen dragen bij aan de authentieke sfeer van het schip, dat tevens fungeert als bijzondere evenementenlocatie en trouwlocatie.

Het pierenbad, gelegen op het Lido Terras, is in de zomermaanden dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ontworpen voor kinderen tot en met 12 jaar, enkel toegankelijk in badkleding, biedt het pierenbad een verfrissende en speelse ervaring. De entree voor het pierenbad bedraagt €5,- per kind, waarbij kinderen van hotelgasten gratis gebruik kunnen maken. Toegangsbewijzen en polsbandjes zijn verkrijgbaar bij de kassa in de Lynbaan Shop op het Promenade Deck. Bovendien wordt bij elke besteding van €20,- per tafel op het Lido Terras één entreebewijs in mindering gebracht op de rekening, waardoor gasten zorgeloos kunnen genieten van het bijzondere pierenbad op het ss Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 1. Van Der Valk Schiedam

Aan de rand van het dynamische Rotterdam, in het charmante Schiedam, verwelkomt het fonkelnieuwe Van der Valk Hotel Schiedam zijn gasten met een luxueuze ervaring. Een van de vele hoogtepunten van dit moderne hotel is het gloednieuwe binnenzwembad, dat een ware oase van ontspanning biedt. Dit prachtige zwembad is niet alleen een lust voor het oog, maar belooft ook ongeëvenaard comfort en zalige relaxmomenten voor de hotelgasten.

Het binnenzwembad bevindt zich op de zestiende verdieping en biedt een panoramisch uitzicht over het schilderachtige Offshore Valley, waardoor gasten zowel overdag als 's avonds kunnen genieten van een adembenemend schouwspel. Of je nu de dag wilt beginnen met een verkwikkende zwemsessie of juist wilt ontspannen na een drukke dag, het zwembad staat van 07:00 uur tot 22:00 uur tot je beschikking.

De toegang tot het zwembad is exclusief voor hotelgasten, waarbij het gebruik van badkleding verplicht is. Dit garandeert een rustige en serene omgeving waarin gasten volledig tot rust kunnen komen en kunnen genieten van de luxueuze ambiance van het Van der Valk Hotel Schiedam. Beleef een onvergetelijke ervaring waar comfort, panoramisch uitzicht en totale ontspanning samenkomen in dit schitterende binnenzwembad op de zestiende verdieping.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 2. Carlton Oasis Hotel Spijkenisse

In het hart van Spijkenisse, onder de rook van bruisend Rotterdam, biedt het Carlton Oasis Hotel een uitgebreide en gezonde ervaring aan zijn gasten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of juist een intensieve training, het Carlton Sports Health Centre heeft alles in huis om aan al je wensen te voldoen. Voor een gezond en verfrissend verblijf kun je naar hartenlust trainen in de fitnessruimte of een revitaliserende duik nemen in het verwarmde binnenzwembad.

Voor hotelgasten zijn talloze faciliteiten voor zowel in- als ontspanning gratis toegankelijk. Het zwembad, dat verplicht gebruik van zwemkleding en handdoeken vereist, is een ideale plek om tot rust te komen of actief bezig te zijn. De saunaruimte biedt bovendien de mogelijkheid om, indien gewenst, ongekleed te ontspannen.

De openingstijden van het zwembad zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 22:00 uur, en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom om te genieten van deze faciliteiten. Let op: op bepaalde tijden is het zwembad gesloten in verband met kinderzwemlessen, verzorgd door zwemschool Goederond. Tijdens deze lessen is het zwembad niet toegankelijk voor andere gasten. Ontdek het Carlton Oasis Hotel, waar ontspanning, gezondheid en gastvrijheid samenkomen.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel zwembad

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad