- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Top 10 Goedkoopste Hotels in Rotterdam
© G.Lanting

Top 10 Goedkoopste Hotels in Rotterdam

door Marcel, 16 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ontdek Rotterdam zonder je budget te overschrijden met onze lijst van de meest betaalbare hotels in de stad. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke overnachting voor een weekendje weg of een langer verblijf, deze selectie biedt comfortabele accommodaties die vriendelijk zijn voor je portemonnee. Van knusse hostels tot gezellige budgethotels, deze lijst bevat diverse opties die je helpen om te genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft zonder de bank te breken. Verken de levendige straten, moderne architectuur en historische bezienswaardigheden van Rotterdam, wetende dat je een voordelige en comfortabele uitvalsbasis hebt om op terug te vallen aan het eind van elke dag. Ontdek betaalbare gastvrijheid in een stad die bruist van energie en creativiteit.

City Hub

CityHub Rotterdam biedt een betaalbare en eigentijdse overnachtingservaring in het levendige hart van de stad. Dit unieke hostel in de bruisende Witte De Withstraat stapt af van traditionele hotelkamers en verwelkomt reizigers in futuristische slaappods, ontworpen voor de moderne avonturier. Met magische polsbandjes en de handige CityHub-app kun je moeiteloos alles regelen, van Wi-Fi tot de kleur van de verlichting in je eigen cabine. Wat CityHub zo goedkoop maakt, is de slimme benadering van gedeelde ruimtes en faciliteiten, waardoor de kosten voor de reiziger laag blijven. Geniet van een innovatieve en gemeenschapsgerichte overnachting te midden van Rotterdam's culturele en culinaire hoogtepunten, waar betaalbaarheid hand in hand gaat met een trendy en design-forward verblijf. Ontdek Rotterdam zonder concessies te doen aan je budget bij CityHub.

Controleer beschikbaarheid

Hostel Ani & Haakien

Hostel Ani&Haakien is de ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke backpackers die Rotterdam willen verkennen en gelijkgestemde reizigers willen ontmoeten. Met slaapopties variërend van 2-persoonskamers tot slaapzalen met 6, 8, 10 of 12 stapelbedden, biedt het hostel een diversiteit aan betaalbare accommodaties. De gezellige huiskamer en keuken dienen als ontmoetingsplekken waar reizigers samen kunnen koken, eten en verhalen delen aan de keukentafel. Hostel Ani&Haakien bevordert een gemeenschapsgevoel met gratis voorzieningen zoals wifi, een tuin, fietsverhuur en zelfs een gratis ontbijt met koffie en toast. Gelegen om de hoek van het Rotterdam Centraal Station in een rustige straat, biedt dit hostel niet alleen een voordelig verblijf, maar ook een kans om Rotterdam te ontdekken met gelijkgezinde reizigers. Bij Hostel Ani&Haakien wordt de betaalbare prijs gecombineerd met een gezellige en sociale reiservaring.

Controleer beschikbaarheid

Hotel NOT Hotel

Hotel Not Hotel Rotterdam, gelegen op slechts 250 meter van het Centraal Station, is niet zomaar een hotel, maar eerder een levend kunstwerk met 36 kamers en 3 jacuzzi-suites, elk gecreëerd door gerenommeerde kunstenaars. Het open karakter van het hotel, zonder anonieme gangen, nodigt gasten uit om te genieten van sociale omgevingen tussen de kamers. Wat het extra bijzonder maakt, is dat dit alles tegen een zeer betaalbare prijs komt, waardoor het een ideale keuze is voor de prijsbewuste reiziger. Ervaar kunst, verblijf en ontdekking op een unieke en betaalbare manier bij Hotel Not Hotel.

Controleer beschikbaarheid

a&o Hostel

Het a&o Hostel Rotterdam City, strategisch gelegen in het bruisende stadscentrum, biedt een betaalbare en comfortabele accommodatie voor diverse reizigers, van backpackers tot gezinnen. Met verschillende kamercategorieën, waaronder slaapzalen, kunnen gasten genieten van moderne voorzieningen, waaronder een eigen badkamer en gratis wifi. Het vriendelijke personeel staat 24 uur per dag klaar om vragen te beantwoorden en handige tips te delen. De gunstige ligging maakt het gemakkelijk voor gasten om op eigen wijze Rotterdam te verkennen. Of je nu een groepsreis plant of als individuele reiziger de stad wilt ontdekken, a&o Hostel Rotterdam City biedt een betaalbare optie met een centrale locatie, waardoor je meer kunt genieten van alles wat deze metropool te bieden heeft.

Controleer beschikbaarheid

ibis budget Rotterdam The Hague

Het ibis budget Rotterdam The Hague Airport, strategisch gelegen op een steenworp afstand van de luchthaventerminal, biedt een slimme keuze voor budgetbewuste avonturiers. De moderne kamers, voorzien van gratis WiFi en comfortabele badkamers, zorgen voor een ontspannen verblijf. Gasten kunnen genieten van een betaalbaar onbeperkt ontbijtbuffet met uitzicht op de luchthaventerminal. Met een bus die elke 20 minuten naar het bruisende centrum van Rotterdam rijdt en handige parkeergelegenheid voor het hotel, is de bereikbaarheid optimaal. Het hotel bevindt zich ook dicht bij de snelweg A13, waardoor het ideaal is voor reizigers van en naar de luchthaven. De nabijheid van populaire bezienswaardigheden, zoals het Museum Boijmans van Beuningen, de Erasmusbrug en de Markthal, maakt ibis budget Rotterdam The Hague Airport een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van Rotterdam. Voor gasten die aankomen of vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport en zakelijke reizigers die het nabijgelegen zakendistrict willen verkennen, biedt dit hotel een handige en betaalbare accommodatie met openbaar vervoer om de hoek.

Controleer beschikbaarheid

Thuis bij Schell

Thuis bij Schell, gelegen in Rotterdam, biedt een uitstekende en betaalbare accommodatie die ideaal is voor jongeren die naar de universiteit gaan, evenals voor toeristen die waarde hechten aan kwaliteit tegen een redelijke prijs. Met een gunstige ligging nabij Erasmus University, Delft University of Technology en de luchthaven, voorziet deze residentie in diverse kameropties, waaronder tweepersoons- en familiekamers. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals een terras, gratis wifi en behulpzaam personeel, wat zorgt voor een ontspannen en plezierige sfeer gedurende de dag. Thuis bij Schell staat altijd klaar om assistentie te verlenen en biedt een betaalbaar verblijf met alle benodigde faciliteiten.

Controleer beschikbaarheid

Hotel Unplugged

Welkom bij Hotel Unplugged Rotterdam, een boetiekhotel dat innovatie en charme combineert in het hart van de stad. Met een strak en modern design, high-tech voorzieningen en een onovertroffen locatie biedt het hotel een unieke en comfortabele ervaring. De kamers zijn ontworpen met aandacht voor luxe details, funky designs en technologisch gemak, waardoor slimme reizigers Rotterdam in stijl kunnen verkennen. Met een focus op comfortabele bedden en unieke badkamers, belooft Hotel Unplugged een 'unplugged' verblijf waar je kunt ontspannen en opladen, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Controleer beschikbaarheid

The Social Hub Rotterdam

Thuis bij The Social Hub Rotterdam, voorheen bekend als The Student Hotel, biedt betaalbare en comfortabele kamers met uitzicht op de Maas. Meer dan alleen een hotel, fungeert het als een levendige gemeenschapshub waar reizigers kunnen samenkomen, co-werken en genieten van de bruisende sfeer. Of je nu een kort stadsuitje plant of een langer verblijf, deze accommodatie biedt de perfecte uitvalsbasis. Gelegen op korte loopafstand van uitstekende vervoersverbindingen en de iconische rivier, kun je genieten van een betaalbaar verblijf in een inspirerende omgeving. De openbare ruimtes, zoals de lobby en het dakterras met zwembad, vormen het decor voor wekelijkse evenementen en workshops, waar een diverse groep mensen samenkomt om te leren, werken en ontspannen. Ervaar het zelf en ontdek de dynamiek van The Social Hub Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

easyHotel Rotterdam City Centre

easyHotel Rotterdam City Centre, gelegen in het hart van de stad, biedt een warm welkom aan gasten die waarde hechten aan centrale ligging, comfort en eenvoud tegen een betaalbare prijs. Of je nu voor zakenreis of sightseeing komt, easyHotel Rotterdam, op slechts 15 minuten van de luchthaven van Den Haag, zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om de stad te ontdekken en minder tijd kwijt bent aan reizen. De ideale ligging maakt het gemakkelijk om Rotterdam te verkennen, met attracties op loopafstand en goede verbindingen met trein en tram. Met een moeiteloze check-in, gratis wifi en tv, en de mogelijkheid om te betalen voor extra's zoals laat uitchecken of vroeg inchecken, streven we ernaar je verblijf zo comfortabel en handig mogelijk te maken, zodat je optimaal kunt genieten van deze prachtige stad.

Controleer beschikbaarheid

FD Hotels

FD Hotels verwelkomt gasten in een betaalbaar onderkomen midden in het centrum van Rotterdam. Het biedt de mogelijkheid om te overnachten in een historisch gebouw met moderne voorzieningen. De kamers zijn ontworpen met inspiratie uit de levendige kleuren en dynamiek van Rotterdam, met oog voor de behoeften van de hedendaagse reiziger. Gelegen aan de befaamde Witte De Withstraat, te midden van cafés, bars en terrassen, biedt FD Hotels een uitstekende locatie voor liefhebbers van kunst, musea, architectuur, cinema, dineren of winkelen. Rotterdam heeft voor elk wat wils, en FD Hotels bevindt zich in het hart van dit alles. Gasten worden uitgenodigd om de levendige sfeer van Rotterdam te omarmen, onvergetelijke herinneringen te creëren en te genieten van hun verblijf bij FD Hotels, waar comfort en betaalbaarheid samenkomen in deze dynamische stad.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad