- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10 Hotels aan de bruisende Witte de Withstraat in Rotterdam
© Sonse

10 Hotels aan de bruisende Witte de Withstraat in Rotterdam

door Marcel, 05 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Verken de betoverende sfeer van de Witte De Withstraat, een bruisende en cultureel diverse straat die het kloppende hart vormt van Rotterdam. Hier komt kunst tot leven, ontmoeten verschillende werelden elkaar in trendy boetiekjes en proef je de smaken van de wereld in de uiteenlopende eetgelegenheden. Deze karakteristieke straat, doordrenkt met een levendige atmosfeer, biedt niet alleen een scala aan kunstgaleries en unieke winkels, maar ook een overvloed aan gastronomische ontdekkingen.

De Witte De Withstraat is de perfecte bestemming voor iedereen die de creatieve vibes van Rotterdam wil ervaren. Gelegen in het hart van de stad, staat deze straat bekend om zijn dynamische mix van cultuur, design en culinaire hoogstandjes. Ontdek de lokale kunstscène in de vele galeries of geniet van een smaakvolle maaltijd in de diverse restaurants en cafés. De avonden komen hier tot leven met levendige bars en bruisende nachtclubs.

Voor diegenen die willen genieten van deze culturele hotspot tot in de late uurtjes, biedt de Witte De Withstraat een scala aan accommodaties in de nabijheid. Van moderne boetiekhotels tot gezellige bed & breakfasts, je kunt een ontspannen toevluchtsoord vinden op steenworp afstand van alle opwinding. Verrijk je verblijf in Rotterdam door te kiezen voor een accommodatie in de buurt van de Witte De Withstraat en laat je meevoeren door de onmiskenbare charme van deze dynamische straat.

Hotel Bazar

Sinds haar officiële opening op 17 december 1997 is Hotel Restaurant Bazar een iconisch en onmisbaar onderdeel van de levendige Witte De Withstraat in Rotterdam. Het Perzische woord "Bazar" staat voor markt, en dit weerspiegelt perfect de sfeer van dit wereldse eethuis. Van het bekende ontbijt Extra Bazar in de ochtend tot een smakelijke pita falafel voor de lunch en een verrukkelijke Tavuk Sis Kebab voor het avondmaal, biedt Bazar een culinaire reis voor alle zintuigen. De menukaart, vertaald in veertien talen, nodigt gasten uit om te genieten van een diverse en smaakvolle ervaring.

Check beschikbaarheid

H3 Hotel Rotterdam City Center

Gelegen aan de Witte De Withstraat biedt H3 Hotel Rotterdam City Center sinds de opening in 2021 lichte en ruime kamers op vier verdiepingen, met enkele kamers in de ondergrondse sectie. Met vriendelijke prijzen en een centrale locatie in het bruisende Rotterdam, krijg je de kans om volop van je verblijf te genieten. Elke kamer beschikt over verwarming, een flatscreen-tv, comfortabele bedden en privéfaciliteiten. Houd er rekening mee dat het hotel geen lift heeft. De receptie, mooi ingericht, beschikt over een handige koffiemachine. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele gebouw, waardoor gasten gemakkelijk online kunnen zijn.

Check beschikbaarheid

Recharge Hostel

Ontdek het Recharge Hostel, gelegen aan de levendige Witte De Withstraat in het hart van Rotterdam. Of gasten nu reizen met een groep, familie of als backpacker, het hostel biedt luxe privékamers met eigen badkamers en gratis wifi. De stapelbedden zijn van hoogwaardige kwaliteit, met ingebouwde opladers en nachtlampjes, en dit alles tegen een vriendelijke prijs. Gasten kunnen zichzelf opladen in het stijlvolle en comfortabele hostel. Boek nu en ervaar Rotterdam op zijn best!

Check beschikbaarheid

King Kong Hostel

Ontdek het bekroonde King Kong Hostel, een modern boutique hostel in het bruisende hart van Rotterdam. Gelegen aan de levendige Witte De Withstraat, draagt King Kong Hostel bij aan het samenkomen van gasten van over de hele wereld en de lokale bevolking van Rotterdam, met een superb locatie in het Cool District. Dit unieke hostel, geopend in maart 2014, combineert industriële ontwerpelementen met eigentijdse kunst en biedt een inspirerende omgeving waar kunst, cultuur, reizen, eten en gemeenschap hoog in het vaandel staan. Of je nu langskomt voor een kop Rainforest Coffee of een langer verblijf voor een weekend vol plezier in Rotterdam, King Kong Hostel verwelkomt je als onderdeel van zijn 'monkey family'. Vorig jaar bekroond als het Beste Hostelconcept van het jaar, biedt King Kong Hostel niet alleen accommodatie, maar ook een levendige ontmoetingsplaats waar lokale bewoners van harte welkom zijn voor drankjes en gerechten van het ontbijtmenu en diverse pizza's. De bar is geopend van 12:00 tot sluitingstijd, en voor de vroege vogels is koffie verkrijgbaar vanaf 08:00 uur 's ochtends. Voel de gemeenschapszin en creatieve sfeer in dit unieke hostel, dat ook is uitgeroepen tot Beste Hostel van Nederland en de zevende wereldwijd door Hostelworld.

Check beschikbaarheid

The Bellhop Hotel

Ontdek The Bellhop Hotel, een comfortabel lokaal toevluchtsoord in het hart van de stad. Het hotel verwelkomt een nieuw soort reiziger, bewust van de impact op de planeet en lokale gemeenschappen. Bij The Bellhop Hotel worden nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en lokale kenners samengebracht om verhalen te delen in een open en inclusieve omgeving. Gelegen aan de Witte De Withstraat, Rotterdam's meest beroemde straat, vervult het hotel de behoefte om de stad overdag te verkennen en 's nachts terug te trekken en op te laden. Het milieu wordt serieus genomen, en zichzelf een beetje minder. Het hotel trekt mensen aan die de speelsheid van het leven in het nu kunnen combineren met de volwassenheid van zorgen voor de toekomst. Als kleurrijke kosmopolieten houden de gasten van de spontaniteit van een onontdekte reis. De unieke sfeer bij The Bellhop Hotel bedient niet alleen de gasten, maar ook het milieu.

Check beschikbaarheid

CityHub Rotterdam

CityHub Rotterdam is het resultaat van de visie van twee jonge ondernemers die de behoefte hadden om de privacy van een hotelkamer te verenigen met de betaalbaarheid en de ongedwongen open sfeer van een hostel. Als prijswinnend hotelconcept richt CityHub zich op de nieuwe generatie reizigers die vertrouwd zijn met een digitale levensstijl. Via de app maakt elke gast deel uit van een community en geniet van een gepersonaliseerde reiservaring. In een Hub, voorzien van alle gemakken van een traditionele hotelkamer, ervaart men het unieke capsule hotelconcept van CityHub. Het hotel onderscheidt zich doordat het vrijwel volledig geautomatiseerd is, waarbij gasten met speciale bandjes zelf toegang hebben tot hun accommodatie en verschillende faciliteiten. De innovatieve en zelfbedieningselementen, zoals het regelen van verlichting en het vrijgeven van de bar via de app, benadrukken de basis van automatisering bij CityHub Rotterdam. De volledige selfservice bar in Rotterdam biedt gasten de mogelijkheid om met hun bandje drankjes en versnaperingen te nemen, die automatisch aan hun account worden toegevoegd.

Check beschikbaarheid

FD Hotels

Bij FD Hotels aan de Witte De Withstraat kunnen gasten genieten van een overnachting in een historisch pand met moderne faciliteiten. De kamers zijn geïnspireerd door kleur, Rotterdam en voldoen aan de eisen van de hedendaagse reiziger, waardoor bezoekers een unieke en comfortabele ervaring beleven waar het rijke verleden samenkomt met eigentijdse voorzieningen.

Check beschikbaarheid

De With Studio's

In de Witte De Withstraat bieden De With Studio's gasten de kans om te verblijven in prachtig en modern ingerichte studio's, midden in het hart van Rotterdam. Dit 3-sterren De With Studio's Aparthotel Rotterdam combineert stijl en comfort voor een aangenaam en onvergetelijk verblijf.

Check beschikbaarheid

Bonus 1: Hotel âme

Hotel âme, gelegen om de hoek van de bruisende Witte De Withstraat, biedt een unieke ervaring voor de bewuste en moderne reiziger. Gehuisvest in een monumentaal pand uit 1867, combineert het hotel de prachtige architectonische ziel van het verleden met moderne faciliteiten. Geïnspireerd door Japanse en Scandinavische esthetiek, biedt âme een oase van rust en inspiratie in het culturele hart van Rotterdam. Het op maat gemaakte interieur, het café met de beste lokale koffie en de concept store met zorgvuldig geselecteerde items dragen bij aan de unieke beleving. Met respect voor de geschiedenis van het pand biedt Hotel âme comfortabele accommodaties met 14 kamers, een café en een concept store, waar vakmanschap en duurzaamheid worden gewaardeerd.

Check beschikbaarheid

Bonus 2: Bilderberg Parkhotel

In het Bilderberg Parkhotel Rotterdam geniet de gast van een luxueus verblijf in het bruisende hart van Rotterdam. Volledig vernieuwd en met een geschiedenis van 100 jaar biedt het hotel het comfort en de persoonlijke service die passen bij een luxe accommodatie in deze wereldstad. De ideale ligging maakt het gemakkelijk om te wandelen naar het Museumpark, de levendige bars en restaurants van de Witte De Withstraat, het stadscentrum, Centraal Station, de Markthal en het Erasmus UMC. Na een inspirerende dag kunt u ontspannen in een van de ruime hotelkamers of in een luxe torenkamer met een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam. Parkeergelegenheid is beschikbaar op het bewaakte terrein, afhankelijk van beschikbaarheid en tegen betaling.

Check beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel Witte de Withstraat

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad