- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

12 Huisdiervriendelijke Hotels in Rotterdam
© Freepik

12 Huisdiervriendelijke Hotels in Rotterdam

door Marcel, 05 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

In een bruisende metropool zoals Rotterdam, lijkt het meenemen van je harige metgezel op ontdekkingstocht door de stad misschien een uitdaging. Echter, Rotterdam blijkt een hondvriendelijke oase te zijn, met tal van mogelijkheden om samen met je trouwe viervoeter te genieten. De stad biedt niet alleen schilderachtige wandelingen langs de Maas, maar ook weelderige parken, waaronder het Kralingse Bos en het Lage Bergse Bos, waar jouw hond zijn pootjes kan strekken.

Net buiten de stadsgrenzen, maar nog steeds doordrenkt met de Rotterdamse sfeer, wacht het Maasvlaktestrand op enthousiaste honden die zich helemaal willen uitleven. Maar wat als de dag ten einde loopt en zowel jij als je hond behoefte hebben aan een comfortabele plek om te rusten? Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken, want Rotterdam herbergt een scala aan hotels die niet alleen gastvrijheid bieden aan hun menselijke gasten, maar ook aan hun trouwe metgezellen met vier poten. Ontdek de warme gastvrijheid van deze hondvriendelijke hotels en maak van je verblijf in Rotterdam een onvergetelijke ervaring voor zowel jou als je harige vriend.

Bilderberg Parkhotel

Genesteld in het bruisende centrum van Rotterdam, verwelkomt het Bilderberg Parkhotel gasten en hun geliefde huisdieren met open armen. Op minder dan 1 km van het Erasmus Medisch Centrum biedt dit elegante verblijf niet alleen stijlvolle kamers met tv en minibar, maar ook een sfeervolle tuin en gratis wifi in de lobby. Voor €25,00 per nacht kunnen honden zich bij hun eigenaren voegen in de reguliere hotelkamers, terwijl ze helaas niet zijn toegestaan in het restaurant. Vanuit de torenkamers op de bovenste verdiepingen genieten gasten van adembenemende uitzichten op de Rotterdamse skyline, en met eigen parkeergelegenheid op het terrein, vormt het Bilderberg Parkhotel de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de nabijgelegen musea, theaters en winkelgebieden, en dit alles in het gezelschap van hun trouwe metgezel.

Controleer beschikbaarheid

Hostel ROOM Rotterdam

Hostel ROOM Rotterdam, op slechts 15 minuten lopen van het centraal station en vlakbij de Erasmusbrug, verwelkomt niet alleen reizigers met open armen, maar ook hun geliefde viervoeters - zonder extra kosten. Dit charmante hostel, gehuisvest in een monumentaal gebouw, biedt kamers met gedeelde badkamerfaciliteiten en gratis WiFi. Terwijl gasten genieten van de gedeelde woonruimte met bar, kunnen honden zich ook thuis voelen. De korte wandeling via de Parklaan brengt je in enkele minuten naar Het Park, waardoor Hostel ROOM Rotterdam de ideale uitvalsbasis is voor een hondvriendelijk verblijf in de bruisende stad aan de Maas.

Controleer beschikbaarheid

Novotel Rotterdam Brainpark

Het hedendaagse 4-sterrenhotel Novotel Rotterdam Brainpark, op slechts een kwartier afstand van het bruisende stadscentrum, omarmt modern comfort met ruime kamers, gratis WiFi en een betoverend panoramisch uitzicht over Rotterdam. De gastvrijheid reikt verder met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend, bestaande uit diverse broodsoorten, fruit en lekkernijen. Een bijzondere troef van Novotel is de warme welkomstgroet aan viervoeters, waar honden van harte welkom zijn en in de nabije omgeving volop kunnen genieten van ontspannen wandelingen. Novotel Rotterdam Brainpark biedt zo niet alleen een eigentijdse toevluchtsoord voor gasten, maar ook een vriendelijke omgeving voor hun geliefde huisdieren.

Controleer beschikbaarheid

NHOW

Verscholen in het opvallende gebouw 'De Rotterdam' op de Wilhelminapier, straalt nhow Rotterdam als een eigentijds designjuweel, ontworpen door Rem Koolhaas/OMA. Dit moderne hotel, met adembenemende uitzichten op de Maas en de stadsskyline, verwelkomt gasten in kamers met een lichte inrichting, gratis WiFi en een eigen badkamer compleet met toilet en bad of douche. Het hoogtepunt van gastvrijheid voor huisdieren manifesteert zich in de hartelijke ontvangst van honden, waarbij ze niet alleen met enthousiasme worden begroet, maar ook een eigen bedje en smakelijke snacks ontvangen. Een vleugje luxe en vriendelijkheid voor viervoeters, zij het met het enige voorbehoud dat ze niet worden toegelaten in het restaurant. Het nhow Rotterdam belooft zo niet alleen een verblijf doordrenkt met moderne elegantie, maar ook een huiselijke atmosfeer voor zowel gasten als hun trouwe metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

Hotel Breitner

Hotel Breitner in Rotterdam verwelkomt gasten met open armen, inclusief hun geliefde viervoeters. Gunstig gelegen op slechts vijf minuten lopen van het bruisende stadscentrum en met de nabijheid van metrohalte Eendrachtsplein, biedt dit hotel niet alleen comfortabel ingerichte kamers met razendsnel WiFi, maar ook een hartelijke ontvangst voor honden. De huisdieren zijn niet alleen toegestaan in het hotel, maar ook in het restaurant, zodat ze niet alleen op de kamer hoeven te blijven. Op een korte wandeling van vijf minuten ligt Wijkpark Oude Westen, een ideale plek voor een ontspannen wandeling met je trouwe metgezel. Hotel Breitner belichaamt zo niet alleen de warme gastvrijheid voor reizigers, maar ook voor hun harige vrienden, waardoor het een uitstekende keuze is voor een onvergetelijk verblijf in Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

NH Atlanta

Het majestueuze viersterrenhotel NH Atlanta, gehuld in prachtige art-decostijl en strategisch gelegen tegenover het World Trade Center Rotterdam, biedt niet alleen een elegante uitstraling maar ook een warm welkom voor huisdieren. De moderne kamers, met hun gezellige inrichting en eigen badkamer, beloven comfort en stijl, compleet met thee- en koffiefaciliteiten. Op de "M"-verdieping wacht een gezond ontbijt, terwijl Brasserie Atlanta met zijn art-deco-interieur lokale drankjes en snacks serveert. Voor huisdierenliefhebbers is NH Atlanta een toevluchtsoord, waar honden tot 25 kg hartelijk worden verwelkomd tegen een toeslag van EUR 25 per verblijf, met geleidehonden die gratis mogen verblijven. De beperkte beschikbaarheid benadrukt de zorg en aandacht die het hotel besteedt aan de comfortabele accommodatie van hun gasten, inclusief hun trouwe viervoeters.

Controleer beschikbaarheid

Postillion Hotel WTC Rotterdam

Het Postillion Hotel WTC Rotterdam, gunstig gelegen nabij Diergaarde Blijdorp, biedt niet alleen een 4-sterrenervaring met voorzieningen zoals een 24-uurs receptie, bar, roomservice en gratis WiFi, maar omarmt ook huiselijke warmte voor viervoeters. De kamers, met airconditioning, een ruim bureau en een eigen badkamer, verzekeren comfortabel vertoeven. Of het nu een buffet of Amerikaans ontbijt is, gasten starten de dag goed. Wat deze accommodatie extra speciaal maakt, is de hartelijke verwelkoming van honden, waarbij een toeslag van EUR 20 per huisdier, per nacht geldt. Assistentiedieren genieten van vrijstelling van toeslagen, waardoor het Postillion Hotel WTC Rotterdam een ideale bestemming is voor reizigers met hun trouwe metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

Hilton Hotel

Gelegen in het levendige hart van Rotterdam, op slechts 7 minuten lopen van het Centraal Station, biedt het Hilton Rotterdam niet alleen een centrale locatie, maar verwelkomt het ook huisdieren met open armen. Met moderne voorzieningen zoals een hd-tv, gratis thee- en koffiefaciliteiten, en toegang tot de 24-uursfitnessruimte, bieden de kamers en suites een comfortabel toevluchtsoord. Executive kamers en suites verwennen gasten met panoramisch uitzicht en toegang tot de Executive Lounge, voorzien van een Nespresso-apparaat en een regendouche. Honden zijn toegestaan, hoewel gasten er rekening mee moeten houden dat er extra kosten gelden voor het meenemen van hun viervoeters, waardoor het Hilton Rotterdam zowel luxe als huiselijke warmte biedt voor reizigers en hun trouwe metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

ibis Rotterdam City Centre

In het bruisende hart van Rotterdam, aan de Wijnhaven bij de Nieuwe Maas, schittert het ibis Rotterdam City Centre. Gunstig gelegen op slechts 300 meter van metrostation Rotterdam Blaak, biedt dit hotel niet alleen comfortabele kamers met een tv en een eigen badkamer, maar verwelkomt het ook huisdieren met open armen. Honden zijn niet alleen toegestaan, maar worden bij ontvangst zelfs verwend met een speciaal hondenkoekje. Of je nu ontspant in de bar of geniet van het terras, bij ibis Rotterdam City Centre staat de warme ontvangst van zowel gasten als hun viervoeters centraal.

Controleer beschikbaarheid

The Slaak Rotterdam

Gelegen op loopafstand van het stadscentrum, onderscheidt The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, zich niet alleen door zijn moderne faciliteiten maar ook door een warm welkom voor huisdieren. Elke kamer, met een comfortabel bed en een badkamer voorzien van een regendouche en apart toilet, combineert hedendaagse luxe met geavanceerde technologie, waaronder een interactieve 49” TV, Mobile check-in en Mobile Key Room Entry. Wat dit hotel extra bijzonder maakt voor dierenliefhebbers, is het hartelijke welkom voor huisdieren, waarbij alle viervoeters met open armen worden ontvangen. Of het nu gaat om een ontspannen verblijf in de kamers of een verkenning van de nabijgelegen stad, The Slaak Rotterdam belichaamt een perfecte combinatie van comfort en inclusiviteit voor zowel gasten als hun trouwe metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

Van der Valk Hotel Rotterdam – Blijdorp

Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp, op slechts 2,5 km van het bruisende centrum, verwelkomt niet alleen gasten maar ook hun huisdieren in deze moderne oase naast Diergaarde Blijdorp. De kamers, met gratis WiFi, airconditioning, en luxe voorzieningen zoals inloopdouches of een bad in de Junior Suite, bieden comfort voor mens en viervoeter. Gelegen aan het Roel Langerakpark, biedt het hotel een ideale plek voor honden om vrij te rennen. Voor nog meer speelplezier ligt op slechts 20 minuten lopen de Hondenspeeltuin Bello aan de andere kant van het Vroesenpark, waardoor Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp een perfect toevluchtsoord is voor reizigers en hun harige metgezellen.

Controleer beschikbaarheid

Maashotel Rotterdam Centre

MaasHotel Rotterdam Centre, perfect gelegen in het stadscentrum aan de voet van de Erasmusbrug langs de Maas, biedt niet alleen gratis WiFi en toegang tot een binnenbad maar ook een warm welkom voor huisdieren. De moderne kamers met een prachtig uitzicht over de rivier creëren een unieke ervaring voor gasten en hun trouwe metgezellen. Met een eigen aanlegsteiger voor partyboten en taxiboten voegt het hotel een extra vleugje charme toe aan de locatie. Voor huisdierenliefhebbers is het goed om te weten dat huisdieren van harte welkom zijn bij Maashotel Rotterdam Centre, hoewel er een toeslag van EUR 25 per accommodatie, per dag geldt. Dit hotel biedt zo niet alleen een ideale uitvalsbasis voor ontdekkingen in Rotterdam, maar ook een gastvrij thuis voor reizigers en hun geliefde viervoeters.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel huisdieren

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad