- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn de 3 Hotels in Rotterdam Prins Alexander
© Michielverbeek

Dit zijn de 3 Hotels in Rotterdam Prins Alexander

door Marcel, 17 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Welkom in Rotterdam Alexander, een wijk die het beste van stadsleven en ontspanning combineert, en de perfecte uitvalsbasis biedt voor toeristen die op zoek zijn naar een veelzijdige ervaring. Gelegen in het oostelijke deel van Rotterdam, staat deze bruisende buurt bekend om zijn levendige sfeer en diverse attracties. Voor degenen die willen ontspannen aan het water, ligt het verfrissende Nesselande strand op korte afstand, terwijl winkelliefhebbers hun hart kunnen ophalen in het uitgebreide Alexandrium Shopping Center, met zijn overdekte winkelcentrum, de Woonmall Alexandrium en de Alexandrium Megastores. Ontdek de charme van Rotterdam Alexander en geniet van een onvergetelijk verblijf temidden van het beste dat de stad te bieden heeft. Hier is een overzicht van de nabijgelegen hotels, klaar om je te verwelkomen voor een aangename en comfortabele ervaring.

Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Bastion Hotel Rotterdam Alexander, een 4-sterrenhotel met 105 Deluxe kamers, verwelkomt gasten met een combinatie van comfort en gemak. Dankzij de gunstige ligging nabij knooppunt Terbregseplein, de A20 en de A16, zijn populaire bestemmingen zoals Alexandrium, het Kralingse bos, De Doelen, Ahoy Rotterdam, de Kunsthal, Stadion de Kuip en de Markthal gemakkelijk bereikbaar. Het NS Station Rotterdam Alexander bevindt zich op slechts 20 minuten loopafstand, waardoor reizen met de trein moeiteloos wordt. Rotterdam The Hague Airport ligt op slechts 20 minuten rijden, waardoor gasten snel op hun bestemming kunnen zijn.

Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid (afhankelijk van beschikbaarheid) en gratis Wi-Fi in het hele hotel. Gasten kunnen genieten van fitnessfaciliteiten zonder extra kosten. Of het nu gaat om het verkennen van de stad, het bijwonen van zakelijke bijeenkomsten of het genieten van een comfortabel verblijf dicht bij de luchthaven, Bastion Hotel Rotterdam Alexander biedt betaalbare luxe. Beleef de gastvrijheid in derden vorm, waar comfortabele overnachtingen samenkomen met een handige locatie. Bastion Hotels heet u welkom voor een zorgeloos verblijf in Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Hotel Campanile Rotterdam Oost

Hotel Campanile Rotterdam Oost, een 3-sterrenhotel, biedt gasten een uitstekende locatie en handige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gunstig gelegen nabij de A16 en A20 snelwegen, en op slechts 10 minuten lopen van het Rotterdam Alexander metro- en treinstation, is dit hotel ideaal voor zowel zakenreizigers als toeristen die de havenstad willen verkennen. Begin de dag met een heerlijk ontbijt in het hotelrestaurant voordat je op pad gaat.

Belangrijke services en voorzieningen zijn onder andere een 24-uurs receptie, een restaurant waar je kunt dineren, een snackbar voor snacks, een elektrisch oplaadstation voor auto's, gratis wifi, een bar voor ontspanning, veilige parkeergelegenheid, vergaderzalen, een terras om van te genieten, huisdiervriendelijke faciliteiten, en fietsverhuur.

Met extra's zoals veilige parkeergelegenheid, draadloze verbinding, huisdiervriendelijkheid en een 24-uurs receptie, zorgt Hotel Campanile Rotterdam Oost ervoor dat gasten een comfortabel en zorgeloos verblijf hebben. Of je nu voor zaken of plezier reist, dit hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Hotel NH Capelle

NH Capelle biedt een aangenaam verblijf met 105 moderne kamers, gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid, airconditioning en huisdiervriendelijke faciliteiten. Gasten genieten van een comfortabel en zorgeloos verblijf met inchecken vanaf 15:00 uur en uitchecken tot 12:00 uur (op Lazy Sundays tot 15:00 uur). Het hotel is volledig rookvrij en biedt gratis parkeergelegenheid, inclusief een oplaadstation voor elektrische voertuigen. Huisdieren tot 25 kg zijn welkom tegen een toeslag van €25 per verblijf, terwijl blindengeleidehonden kosteloos zijn.

Ideaal voor zakelijke reizigers, NH Capelle ligt gunstig nabij de A20 en A16 snelwegen en op slechts 15 minuten rijden van Rotterdam Airport. Het hotel biedt moderne kamers, gratis Wi-Fi, een fitnessruimte en een restaurant met terras voor ontspanning. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 7 multifunctionele zalen, waaronder vergader- en boardrooms, met groene initiatieven zoals het Green Key-certificaat voor duurzaamheid.

Culinair genot wordt geboden in het Fresco-restaurant, ideaal voor zakelijke lunches, en de bar serveert snacks en à la carte maaltijden. NH Capelle belooft niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook een groen en verantwoord verblijf voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel Prins Alexander

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad