- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

6 Hotels in Rotterdam waar je Gratis kunt Parkeren
© S.J. de Waard

6 Hotels in Rotterdam waar je Gratis kunt Parkeren

door Marcel, 30 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, met zijn moderne skyline en bruisende energie, trekt jaarlijks talloze bezoekers aan die willen genieten van de diversiteit en levendigheid van de stad. Een van de aspecten die bezoekers vaak zorgen baart, is de zoektocht naar geschikte parkeergelegenheid. Gelukkig zijn er hotels in Rotterdam die niet alleen comfortabele accommodaties bieden, maar ook gratis parkeeropties voor hun gasten.

In dit artikel nemen we je mee op een reis langs enkele van de beste hotels in Rotterdam waar je je auto zonder extra kosten kunt parkeren. Of je nu de voorkeur geeft aan een verblijf in het bruisende stadscentrum of liever geniet van de rust aan de rand van de stad, deze hotels zorgen ervoor dat je Rotterdam kunt verkennen zonder je zorgen te maken over parkeertarieven. Leun achterover, ontspan en ontdek welke hotels de perfecte combinatie bieden van comfortabel overnachten en zorgeloos parkeren in deze dynamische havenstad.

Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Welkom bij Hotel Rotterdam-Blijdorp, een oase van luxe en comfort, strategisch gelegen naast de befaamde Diergaarde Blijdorp. Dit hotel verwelkomt gasten met een scala aan luxe kamers en suites, een gezellig restaurant, een trendy hotelbar en inspirerende zalen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg of je vliegvakantie begint, Hotel Rotterdam-Blijdorp biedt de perfecte start voor jouw reisavonturen.

Parkeren bij Hotel Rotterdam-Blijdorp is een zorgeloze ervaring. Met voldoende parkeergelegenheid rondom het hotel worden gasten verwelkomd om hun auto kosteloos te parkeren op de beschikbare plaatsen. Mocht het onverhoopt druk zijn, biedt het hotel de mogelijkheid om gebruik te maken van de parkeergelegenheid van Diergaarde Blijdorp tegen een gereduceerd tarief van slechts €4,00 per uitrijkaart, verkrijgbaar bij de receptie. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat gasten zich nooit zorgen hoeven te maken over het vinden van een geschikte parkeerplek.

Voor gasten met elektrische auto's gaat het hotel nog een stap verder in het streven naar duurzaamheid. Met maar liefst 4 laadpalen voor elektrische auto's biedt Hotel Rotterdam-Blijdorp een milieuvriendelijke optie voor gasten die met hun elektrische voertuig reizen. Zo combineert het hotel niet alleen luxe accommodaties en uitstekende service, maar toont het ook een toewijding aan een duurzame toekomst. Geniet van een zorgeloos verblijf waar comfort en gratis parkeerfaciliteiten samenkomen in het hart van Rotterdam.

Controleer beschikbaarheid

Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, bereikbaarheid en gratis parkeergemak bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander. Dit 4-sterrenhotel, gunstig gelegen nabij het knooppunt Terbregseplein, de A20 en de A16, verwelkomt gasten met 105 Deluxe kamers en een eigen parkeerterrein waar parkeren gratis is, uiteraard op basis van beschikbaarheid.

De ligging van Bastion Hotel Rotterdam Alexander maakt het een ideale uitvalsbasis om Rotterdam en haar bezienswaardigheden te verkennen. Met nabijheid tot belangrijke locaties zoals Alexandrium, het Kralingse bos, De Doelen, Ahoy Rotterdam, de Kunsthal, Stadion de Kuip en de Markthal, wordt het ontdekken van deze attracties een moeiteloze ervaring voor gasten.

Voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer, bevindt NS Station Rotterdam Alexander zich op slechts 20 minuten loopafstand. Van daaruit kunnen gasten gemakkelijk met de trein naar hun bestemming reizen. Rotterdam The Hague Airport ligt op een korte rijafstand van 20 minuten, waardoor het hotel ook een handige keuze is voor gasten die met het vliegtuig arriveren of vertrekken.

Bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander genieten gasten niet alleen van gratis parkeergelegenheid op basis van beschikbaarheid, maar ook van gratis WiFi in het gehele hotel. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare overnachting in Rotterdam of een comfortabel verblijf met optimale bereikbaarheid, Bastion Hotel Rotterdam Alexander heet je van harte welkom. Ervaar de luxe van gratis parkeren en ontdek Rotterdam met gemak vanuit dit uitstekende hotel.

Controleer beschikbaarheid

Bastion Hotel Rotterdam Zuid

Ontdek het gemak van voordelig verblijven in het hart van Rotterdam Zuid met Bastion Hotel Rotterdam Zuid. Dit 3-sterrenhotel, gunstig gelegen aan de zuidelijke Maasoever nabij de A15 snelweg, verwelkomt gasten met open armen, vooral voor degenen die Rotterdam bezoeken voor bezienswaardigheden zoals de Waalhaven, Ahoy Rotterdam, het Feyenoord Stadion (de Kuip) en het World Trade Center Rotterdam.

Een van de hoogtepunten van Bastion Hotel Rotterdam Zuid is de gratis parkeergelegenheid die het biedt aan gasten. Deze toegevoegde waarde maakt het hotel niet alleen geliefd, maar zorgt er ook voor dat gasten hun verblijf zonder zorgen kunnen doorbrengen. Of je nu met het openbaar vervoer reist of met de auto, de gunstige ligging van het hotel maakt het verkennen van Rotterdam en omliggende bezienswaardigheden moeiteloos.

In een stad waar parkeerkosten snel kunnen oplopen, biedt Bastion Hotel Rotterdam Zuid een welkome besparing op dat vlak. Geen addertjes onder het gras, geen onverwachte kosten voor parkeren; hier kun je echt genieten van een voordelig verblijf. Met 6 Bastion Hotels in de omgeving van Rotterdam en voldoende gratis parkeergelegenheid bij elk hotel, wordt jouw weekendje weg niet alleen betaalbaar maar ook zorgeloos. Bespaar op parkeerkosten en ontdek Rotterdam met Bastion Hotel Rotterdam Zuid als jouw comfortabele uitvalsbasis.

Controleer beschikbaarheid

Hotel Campanile Rotterdam Oost

Op een strategische toplocatie biedt Hotel Campanile Rotterdam Oost niet alleen een handige uitvalsbasis voor het verkennen van de bruisende havenstad, maar ook een zorgeloze ervaring dankzij gratis parkeermogelijkheden. Gelegen nabij de cruciale uitvalswegen A16 en A20, en op slechts 10 minuten loopafstand van het metro- en treinstation Rotterdam Alexander, staat dit hotel garant voor ultiem gemak, of je nu de stad wilt ontdekken of zakelijke aangelegenheden moet regelen.

Een opvallend kenmerk van Hotel Campanile Rotterdam Oost is het gratis parkeren. Gasten kunnen hun auto zonder extra kosten parkeren in de gratis parkeerzone rondom het hotel. Dit betekent dat je je voertuig met een gerust hart kunt achterlaten terwijl je geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Of je nu de historische haven wilt verkennen, zakelijke vergaderingen hebt of gewoon wilt ontspannen, het hotel zorgt ervoor dat parkeren geen kopzorg wordt.

In de ochtend kunnen gasten zich verheugen op een smakelijk ontbijt in het restaurant van het hotel, waardoor de dag goed kan beginnen. Met de combinatie van een gunstige locatie, comfortabele accommodaties en gratis parkeermogelijkheden, is Hotel Campanile Rotterdam Oost een uitstekende keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een zorgeloos verblijf in Rotterdam. Ervaar het gemak van gratis parkeren en ontdek deze dynamische stad vanuit het comfort van dit gastvrije hotel.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 1. Van der Valk Hotel Schiedam

Voor reizigers die hun vakantie stressvrij willen beginnen, presenteert Van der Valk Hotel Schiedam het exclusieve Park, Sleep & Fly-arrangement. Dit unieke pakket verzekert een ontspannen aanvang van uw reis, waarbij u uw auto kosteloos kunt parkeren bij ons hotel voordat u met onze eigen shuttle service naar Rotterdam - The Hague Airport wordt gebracht. Let op, dit arrangement is enkel beschikbaar voor gasten met een geboekte vlucht vanaf Rotterdam Airport.

Bij het reserveren van het Park, Sleep & Fly-arrangement vragen wij om essentiële reisgegevens, zoals de data van uw heen- en terugreis, vluchtnummers en tijden, gewenste ophaal- en afzetlocaties, en het aantal koffers. Het arrangement omvat een comfortabele overnachting, een uitgebreid ontbijt en een gratis uitrijkaart voor één auto. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen; zelfs als onze shuttle service niet beschikbaar is, regelen wij een taxi op onze kosten.

Belangrijk om te weten is dat indien de shuttle niet beschikbaar is, u wordt afgezet en opgehaald bij de Kiss & Ride standplaats op Rotterdam - The Hague Airport. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van €4,00 bij de receptie van het hotel. Het arrangement biedt tevens gratis WiFi in het hotel en de flexibiliteit om kosteloos te annuleren tot 12 uur op de dag van aankomst. Wees er snel bij, aangezien dit arrangement beperkt beschikbaar is. Boek vandaag nog en verzeker uzelf van een zorgeloze start van uw reis met het Park, Sleep & Fly-arrangement bij Van der Valk Hotel Schiedam.

Controleer beschikbaarheid

Bonus 2. Carlton Oasis Spijkenisse

Gelegen onder de rook van Rotterdam, biedt Carlton Oasis in Spijkenisse een unieke 4-sterren belevenis te midden van contrasten. Temidden van de levendige bedrijvigheid van de stad en industrie, straalt het hotel ook de serene kalmte uit van het groene Voorne-Putten. Deze groene oase van rust biedt een onderscheidende ervaring waar iedereen, ongeacht leeftijd of reden van bezoek, zijn eigen tempo en ruimte vindt, of het nu om persoonlijke ontspanning, vieringen, vergaderingen of zakelijk verblijf gaat.

Bij Carlton Oasis ben je verzekerd van een fijn verblijf, gekenmerkt door unieke faciliteiten en attente service van ons gastvrije team. Of je nu komt om te onthaasten, te vieren, te vergaderen, of voor een langere zakelijke periode, Carlton Oasis verwelkomt je met open armen.

Wat deze ervaring nog aangenamer maakt, is het gemak van meer dan 200 gratis parkeerplaatsen direct bij het hotel. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van jouw verblijf, wetende dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Voor gasten met elektrische auto's zijn er bovendien 3 laadpalen beschikbaar, waarmee het hotel ook duurzaamheid omarmt. Ontdek de unieke energie van Carlton Oasis Spijkenisse, waar groene rust en gratis parkeergemak samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Controleer beschikbaarheid

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel parkeren

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad