- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn de enige 6 hotels met uitzicht op de Erasmusbrug
Foto: is gelicenseerd onder CC.

Dit zijn de enige 6 hotels met uitzicht op de Erasmusbrug

door Marcel, 13 maart 2023

Een hotelkamer met uitzicht op de iconische Erasmusbrug is zonder twijfel een blijvende herinnering en het meest romantische uitzicht wat je maar kunt wensen tijdens een weekendje Rotterdam. Er staan tientallen hotels rondom de Erasmusbrug maar door de vele wolkenkrabbers in de stad en op de Kop van Zuid hebben maar 6 hotels goed zicht op de Zwaan. Dit zijn de hotelkamers van de slechts 6 hotels in Rotterdam met het meest adembenemende uitzicht op de romantische Erasmusbrug. In de meeste hotelkamers uit onderstaand lijstje hebben wij zelf verbleven, dus we spreken uit ervaring ;-)

NHOW Hotel

<a href='http://www.rotterdamsballonnenbedrijf.nl/plaatsen/nhow'>NHOW</a> HOTEL ROTTERDAM

Met stip op nr.1! Het NHOW Hotel staat letterlijk aan de voet van de Erasmusbrug op de Kop van Zuid. Zo dichtbij dat je de Zwaan haast aan kan raken. Het uitzicht vanaf je bed en eigenlijk vanuit de gehele NHOW Suite is adembenemend. Een beter uitzicht op de brug dan door 15 meter lange plafondhoge ramen ga je simpelweg niet vinden. Met zo'n uitzicht wil je alleen maar met de gordijnen open slapen. Kun je dan de Erasmusbrug alleen maar bewonderen vanuit de suite? Nee, ook vanuit de kleinere en goedkopere NHOW Premium kamers met skyline view heb je vanuit je hotelbed, een spectaculair uitzicht op de brug. Het NHOW Hotel is zonder twijfel een design hotel with one hell of a view!

Check beschikbaarheid Nhow Hotel via Booking.com

Inntel Hotel

INNTEL HOTEL ROTTERDAM

Aan de andere kant van de Maas, in het centrum van Rotterdam staat op de 2e plaats het Inntel Hotel. Wakker worden in de Panorama Top Kamer en de Panorama Junior Suite is letterlijk wakker worden met de Erasmusbrug aan je voeten. Zittend op de brede vensterbanken geniet je van een spectaculair en panoramisch uitzicht op de brug. Daarnaast is de Panorama Junior Suite voorzien van een prive sauna, een 2 persoons whirlpool, badjassen en badslippers. Romantischer dan dit wordt het niet.

Check beschikbaarheid INNTEL Hotel via Booking.com

Thon hotel

THON HOTEL ROTTERDAM

Ook aan de voet van de Erasmusbrug aan de centrumzijde, staat het Thon Hotel. Vanuit de - op de hoek van het hotel gelegen - Superior kamer met uitzicht op de rivier heb je een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas. Letterlijk voor de deur van het hotel is het opstappunt van de Spido waarmee je een rondvaart, dagtocht of cruise kunt maken en je onder de Erasmusbrug door vaart. Een unieke ervaring.

Check beschikbaarheid Thon hotel via Booking.com

Pincoffs Suite Hotel

PINCOFFS SUITE HOTEL ROTTERDAM

Het sfeervolle Suite Hotel Pincoffs is een romantisch boutique hotel op de Kop van Zuid, direct aan het water tussen de Erasmusbrg en de iconiche rode Willemsbrug in. Als je opzij kijkt vanuit je raam van de DeLuxe River View Kamer en de Mezzanine Kamer kun je de beide bruggen wel zien liggen en ook vanuit de Rooftop Suite op de 3e etage heb je best een goed uitzicht op de Zwaan. Maar die ramen zijn klein en hoog en dat is het dan net niet helemaal. Nee, voor het meest spectaculaire uitzicht op de Erasmusbrug en panoramisch uitzicht op de Maas en de rest van de Rotterdamse skyline, boek je één van de twee Corner Suites (de Pincoffs Style op de 1e of de Love Style op de 2e verdieping).

Check beschikbaarheid PINCOFFS Suite Hotel via Booking.com

SS Rotterdam

SS ROTTERDAM

Geen plafondhoge ramen maar patrijspoorten op het SS Rotterdam. Dit voormalige cruiseschip van de Holland Amerika Lijn met bestemming New York, is nu omgebouwd naar een hotel en ligt tegenwoordig vast aangemeerd in het centrum van Rotterdam. Boek een Superior Room of een Deluxe Room aan bakboordzijde (landzijde) en je hebt vanuit de authentieke ronde patrijspoorten een prachtig vergezicht op de Erasmusbrug. Nog mooier wordt het als je vanaf het promenade deck naar de achterkant van het schip loopt. Vanaf het achterdek heb je een schitterend uitzicht over de haven van Rotterdam met daar vederop de Zwaan. Tip! Laat de receptie een watertaxi voor je bellen, deze haalt je op vanaf het B-deck en vaart onder de Erasmusbrug door naar het centrum.

Check beschikbaarheid SS ROTTERDAM via Booking.com

Euromast

EUROMAST ROTTERDAM

Last but not least, de Euromast met zonder twijfel het mooiste uitzicht van Rotterdam. En wat als ik je vertel dat je ook wakker kunt worden met dit adembenemende uitzicht vanuit je bed? Op 100 meter hoogte bevinden zich 2 suites met het hoogste balkon van Rotterdam. Ontwaken met je hoofd in de wolken. Zowel de Suite Stars als de Suite Heaven bieden beide uiteraard een spectaculair uitzicht maar het is Suite Heaven die uitkijkt op Het Park, de Erasmusbrug en de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid.

Check beschikbaarheid EUROMAST via Booking.com

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

erasmusbrug uitzicht

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?