- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Fietstour door Rotterdam? 10 Redenen om je fiets te huren bij Baja Bikes
Image by Freepik

Fietstour door Rotterdam? 10 Redenen om je fiets te huren bij Baja Bikes

door Marcel, 08 mei 2023

Rotterdam is een stad die zich uitstekend leent om per fiets te verkennen en bij Baja Bikes kun je gemakkelijk een fiets huren om dit te doen. Er zijn verschillende redenen waarom het huren van een fiets bij Baja Bikes een goed idee is als je Rotterdam wilt ontdekken.

  1. Ontdek Rotterdam op je eigen tempo: met een fiets kun je zelf bepalen waar je naartoe gaat en hoe lang je ergens blijft. Je bent niet afhankelijk van openbaar vervoer en kunt gemakkelijk alle hoekjes en steegjes van Rotterdam verkennen.

  2. Verken Rotterdam op een duurzame manier: door te fietsen in Rotterdam draag je bij aan een duurzame toekomst. Je vermindert de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen en je beweegt ook nog eens lekker.

  3. Voel je veilig in Rotterdam: Rotterdam is een fietsvriendelijke stad met goed aangelegde fietspaden en verkeersregels die de veiligheid van fietsers waarborgen. Bij Baja Bikes krijg je bovendien een helm, zodat je nog veiliger de stad kunt verkennen.

  4. Leer meer over Rotterdam: als je kiest voor een fietstour met een gids van Baja Bikes, leer je niet alleen meer over de geschiedenis en cultuur van Rotterdam, maar zie je ook de iconische plekken van de stad.

  5. Leer Rotterdam op een leuke manier kennen: met een fietstour van Baja Bikes ontdek je de stad op een leuke en actieve manier. Het is een mooie manier om Rotterdam op een unieke manier te leren kennen.

  6. Fietsen door de haven: één van de hoogtepunten van Rotterdam is de haven. Met een fietstour van Baja Bikes kun je de grootste haven van Europa ontdekken en alles leren over de geschiedenis en het belang van deze haven voor de stad.

  7. Fietsen met een privégids: als je Rotterdam op een persoonlijke manier wilt leren kennen, kun je bij Baja Bikes een privégids boeken die je de stad laat zien op een manier die past bij jouw interesses en wensen.

  8. Gemakkelijk huren: bij Baja Bikes is het huren van een fiets heel gemakkelijk. Je kunt online boeken en betalen en de fietsen staan klaar op de afgesproken locatie.

  9. Verschillende soorten fietsen: bij Baja Bikes kun je kiezen uit verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen. Er is voor iedereen een geschikte fiets beschikbaar.

  10. Flexibiliteit: bij Baja Bikes kun je de huurperiode van de fiets aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een paar uur, een dag of meerdere dagen wilt fietsen, alles is mogelijk. Zo kun je Rotterdam verkennen op de manier die bij jou past.

Fiets huren Rotterdam

Fietstour Rotterdamse Highlights

Tijdens de Rotterdam fietstour krijg je alle hoogtepunten van de stad te zien. De tour omvat de moderne architectuur, de rijke geschiedenis, de mooie parken en de prachtige bruggen. De fietstocht is een geweldige manier om Rotterdam te ontdekken en is daarom ook zeer geprezen.

Tijdens de tour bezoek je onder andere de Markthal, de Erasmusbrug, de Kubuswoningen, het Centraal Station, de Oude Haven, de Euromast, de Maasoever, de Willemsbrug, de Holland-Amerika lijn, en het SS Rotterdam (van een afstandje). Maar er is nog veel meer te zien!

De fietstocht begint in de buurt van het centrum en onze gids neemt je mee op ontdekkingsreis. Je fietst langs de bekende Coolsingel en ziet de Willemsbrug en Erasmusbrug met hun indrukwekkende skyline. Hotel New York, met zijn rijke geschiedenis, mag ook niet worden overgeslagen.

De Markthal is misschien wel het hoogtepunt van de fietstocht. Het is de nieuwste aanwinst van de stad en de eerste overdekte marktvloer in Nederland. Het gebouw is van zowel de buiten- als binnenkant prachtig.

Uiteraard bezoek je ook de Kubuswoningen, de Euromast en de oude haven, want deze hoogtepunten van Rotterdam mag je niet missen! Maar er zijn ook minder bekende plekjes die zeker de moeite waard zijn en onze enthousiaste gids vertelt je daar graag over.

Boek deze Fietstour

Fietstour Rotterdams met Privegids

Een privé fietstour met een lokale gids is de perfecte manier om alles uit je bezoek aan Rotterdam te halen. Of je nu geïnteresseerd bent in de wereldberoemde musea zoals het Boymans van Beuningen, de vele parken of juist de authentieke wijken zoals Blijdorp of Crooswijk wilt verkennen, met de lokale gids is alles bespreekbaar. Wil je graag de havenstad zien maar niet met een hele groep? Dan is deze privé Rotterdam Fietstour de oplossing!

Tijdens deze fietstocht met een privé gids zul je verschillende bezienswaardigheden van Rotterdam ontdekken, waaronder de Markthal, Erasmusbrug, Kubuswoningen, Centraal Station, de Oude Haven, de Euromast, de Maasoever, Willemsbrug, Holland-Amerika lijn en de SS Rotterdam (van een afstandje). Mocht je bepaalde stops willen overslaan of juist toevoegen, dan is dit mogelijk in overleg met de gids. Het leuke aan deze fietstocht is dat je zelf de route bepaalt door deze prachtige stad!

Boek deze Fietstour

Fietstour Rotterdams met Kinderen

Als je met het hele gezin op stap gaat in Rotterdam, is een rondleiding misschien wel de ideale manier om deze stad te ontdekken. Zelfs voor jonge stedentrippers kan een ontspannen fietstocht een geweldige ervaring zijn. Je bent lekker actief bezig zonder moe te worden en kunt vragen stellen aan de gids. Tijdens een van de stops kun je ook nog eens een leuke foto maken van de kubuswoningen of de prachtige Erasmusbrug. Niet alleen ouders, maar ook kinderen kunnen genieten tijdens het sightseeën.

De Rondleiding Rotterdam met kinderen komt langs vele wereldberoemde bezienswaardigheden, waaronder de Markthal, Erasmusbrug, Kubuswoningen, Centraal Station, De Oude Haven, De Euromast, De Maasoever, Willemsbrug, Holland-Amerika lijn en de SS (van een afstandje). Met deze rondleiding bespaar je tijd en kun je in korte tijd zoveel mogelijk zien van Rotterdam. Fietsen is het perfecte vervoermiddel voor sightseeing, zeker in Nederland. Zelfs kinderen van 8 jaar of ouder kunnen in een relaxed tempo langs de leukste bezienswaardigheden fietsen.

Boek deze Fietstour

Stedenten Fietstour door Rotterdam

De Studentenfietstour Rotterdam is speciaal ontworpen voor schoolgroepen en biedt een leuke, veilige en leerzame manier om de stad te verkennen. Deze tour is ideaal voor leerlingen en docenten tijdens een studiereis of werkweek. De route van de tour is aangepast voor grote groepen scholieren en biedt een geweldige kans om nieuwe kennis op te doen terwijl je actief bezig bent. Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van architectuur en bezienswaardigheden. De tour duurt ongeveer 2 uur en de ervaren gidsen zullen de groepen langs verschillende beroemde bezienswaardigheden leiden, zoals de Markthal, Erasmusbrug, Kubuswoningen, de Euromast en meer. Tijdens de tour zal de gids ook informatie delen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Boek deze onvergetelijke excursie voor een veilige, verrassende en educatieve ervaring! De Studentenfietstour Rotterdam is dagelijks beschikbaar voor groepen van minimaal 20 deelnemers.

Boek deze Fietstour

Stadswandeling met Gids van Baja Bikes

De Rotterdam Stadswandeling is een geweldige manier om deze hippe stad te ontdekken tijdens je dagje uit in Nederland. Als je geïnteresseerd bent in moderne architectuur, musea, gezellige terrasjes en leuke restaurantjes, dan is deze tour een must. De stad heeft zoveel te bieden dat het in 2016 zelfs werd opgenomen in de top 10 steden om te bezoeken door Lonely Planet. Tijdens de 2 uur durende wandeling neemt de ervaren gids je mee langs de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam. Van het Centraal Station en het Stadhuis tot aan de Erasmusbrug en de Witte De Withstraat. De tour stopt ook bij de bekende Markthal, het eerste overdekte marktgebouw van Nederland, en de Laurenskerk, het enige middeleeuwse monument van Rotterdam. De gids vertelt interessante stadsverhalen en geeft je leuke tips om nog meer uit je bezoek aan Rotterdam te halen. Boek nu deze Rotterdam Stadswandeling met gids van Baja Bikes en ontdek deze bruisende stad!

Boek deze Stadswandeling

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

baja bikes fiets huren fietsen fiets

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?