Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Havenziekenhuis

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Havenziekenhuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte Huis, Willemsbrug, Kubuswoningen, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Animathor 0.03 km
Stayokay Hostel 0.32 km
Savoy 0.39 km
The Slaak 0.59 km
Motto by Hilton 0.68 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
De Vrienden Live 0.10 km
1898 Food and Drinks 0.28 km
Lot en Daan 0.33 km
Fitzgerald 0.38 km
Madam Chen 0.41 km
Havenziekenhuis

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Het Havenziekenhuis, dat later bekend stond als de Havenpolikliniek, was gedurende vele jaren een baken van gezondheidszorg en welzijn voor Rotterdammers. Het was een plaats waar mensen kwamen voor medische zorg, hoop en herstel. Echter, zoals het lot van veel iconische instellingen, onderging ook het Havenziekenhuis veranderingen en uiteindelijk zijn sluiting.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf had de eer om bij speciale gelegenheden betrokken te zijn, zoals de Opening van nieuwe afdelingen of de verwerving van geavanceerde medische apparatuur. Deze momenten van viering werden opgeluisterd met kleurrijke ballonnen die een glimlach op de gezichten van patiënten en medewerkers toverden. Het was een manier om de voortdurende toewijding aan de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap te benadrukken.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf ging echter verder dan alleen vieringen. Ze brachten ook ballonnen naar patiënten die in het ziekenhuis lagen, met als doel hen een hart onder de riem te steken tijdens hun genezingsproces. Een eenvoudige maar liefdevolle geste, zoals een ballon met een opbeurende boodschap, kon een wereld van verschil maken voor degenen die medische zorg nodig hadden.

Helaas is het verleden tijd voor het Havenziekenhuis en de Havenpolikliniek. De sluiting van het ziekenhuis in 2017 betekende het einde van negentig jaar historie. Het Havenziekenhuis, dat eens een belangrijk onderdeel van de Rotterdamse gezondheidszorg was, moest zijn deuren sluiten vanwege beperkte capaciteit en financiële uitdagingen.

In reactie op deze veranderingen besloten vier Rotterdamse ziekenhuizen, waaronder het Erasmus MC, het Franciscus Gasthuis & Vlietland, het Maasstad Ziekenhuis en het IJsselland Ziekenhuis, om samen te werken en de poliklinische zorg voort te zetten. Hoewel het Havenziekenhuis nu slechts een herinnering is, blijft de inzet voor de gezondheid en het welzijn van de Rotterdamse gemeenschap voortleven in deze nieuwe gezondheidszorginitiatieven. De kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf zullen altijd een symbool blijven van de vreugde en de positieve momenten die het ziekenhuis ooit bood.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Havenziekenhuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Havenziekenhuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

René
René 13-11-2023
Bij binnenkomst is dit ziekenhuis enigszins overweldigend. Maar wat een prachtig gebouw. Het inchecken verliep heel soepel. Alle routes zijn duidelijk aangegeven. De artsen waren erg vriendelijk, zo is de menselijke maat al snel weer terug. Na afloop een heerlijke cappuccino. Ik ben fan.

 

Goodfoodlover NLh
Goodfoodlover NLh 13-11-2023
Verbazingwekkend…. zondagmiddag 14.30 u het EMC loopt vol met bezoek. Alleen de AH to go is open, verders niets. Je kunt geen bloemetje kopen, geen kopje koffie drinken, het is er koud en kil. Gevoel dat je op een verlaten luchthaven loopt. Er waren mensen uit Groningen ook zij konden nergens terecht. Bizar, hoe is het mogelijk!? De receptioniste erkende het probleem en gaat het wederom aankaarten. Ergens helemaal achterin leek er licht te branden in een soort restaurant, maar toen we de drempel over stapten werden we boos weggestuurd, want het personeel ging met pauze..!? Zondagmiddag 14.30 restaurant pauze…. 🤯🤯🤯 Daarnaast begrijp ik niet, zeker na wat hier laatst gebeurd is, dat je zonder gezien te worden het ziekenhuis in en uit kunt lopen. Met gemak kun je naar het toilet, douchen, kamers binnenlopen, wellicht slapen…. Verbazingwekkend!

 

B - KOS
B - KOS 06-04-2023
Vanmorgen naar Erasmus MC Rotterdam geweest. Daar zat een hele aardige dame bij de info balie. Die wees mij de weg naar de NF afdeling. Direct kunnen vinden. Ik liep direct de kamer binnen en werd direct netjes aangesproken en ze bood me ook nog eens of ik koffie wilde, wat zeer aardig was van deze dame. Goede, schone afdeling, goede capuchinos, banken zaten heerlijk, snelle WiFi, uitzicht naar beneden zag er ook wel leuk uit, goede verbinding met de metro (OV). Al met al vond ik het totaal niet erg dat ik ca een uur lang moest wachten op iemand die ik moest ophalen.

 

Ser Byk
Ser Byk 24-10-2023
Sorry voor de beste chirurgie van Nederland, maar zorgpersoneel op de afdeling Nf f905 met name jongedames “B…” en “I…” zijn zeer slecht in omgang met patiënt(mij). Ik weet niet wat de oorzaak is maar dat ik word bestempeld of dat ik ziek in me hoofd ben omdat er een scheetje uitkwam bij “controles” om 4;45uur. En dan nog eens 5 minuten staan discussiëren en stress veroorzaken!! Ik sta helemaal te shaken van de stress op dit moment. Ik ben idd ziek in me hoofd en 2 dagen geleden geopereerd in me hoofd waarbij ze een grote tumor hebben weggehaald.

 

Nova-Luna G.R. te Rotterdam
Nova-Luna G.R. te Rotterdam 23-08-2023
Zeer slecht, onmenselijk, onbekwaam en onprofessioneel ziekenhuis. Flitsend van de buitenkant, maar qua medische zorg zwaar ondermaats. Ga hier niet naartoe, er zijn voldoende andere academische ziekenhuizen waar het personeel vriendelijk en bekwaam is. Ik ben zelf naar het LUMC en later Radboud overgestapt en ben zeer goed behandeld. Bij het EMC werd ik alleen maar zieker van hun onbeschoftheid en had ik de hoop opgegeven. Nu weet ik gelukkig beter. Ik ontving mijn dossier van het EMC ter overdracht aan de andere ziekenhuizen en wat ik daarin las was zeer zorgwekkend. Situaties verdraaid, uitslagen die nooit waren gedeeld en bovenal vol met zins- en grammaticafouten. Hier had ik een juridische zaak van kunnen maken. Ook zou ik de namen van bepaalde artsen kunnen noemen, maar dat laat ik achterwege. De fertiliteitsafdeling deugd in ieder geval niet, niet qua kennis, houding, communicatie, medische zorg, dossier vastlegging en kunde. Daar kunnen ze heel veel van leren bij de andere academische ziekenhuizen.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Havenziekenhuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Havenziekenhuis. Plan je binnenkort een event bij Havenziekenhuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Havenpolikliniek Havenziekenhuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Havenpolikliniek Havenziekenhuis Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Havenpolikliniek Havenziekenhuis Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Havenpolikliniek Havenziekenhuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Havenziekenhuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Havenziekenhuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.