Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Erasmus Mc

(4/5)
 • Dr. Molewaterplein 40, 3015 GD Rotterdam [Kaart]
 • 010 704 0704
 • https://www.erasmusmc.nl/
 • Museumpark (0.36 km.)
 • Dijkzigt (0.13 km.)
 • Erasmus MC Rotterdam (0.02 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (1.52 km.)
 • Euromast (0.77 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Erasmus Mc en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Erasmus MC is een ziekenhuis in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heerenhuys, Euromast, Museum Rotterdam1940 1945 nu, Witte de Withstraat, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Euromast 0.62 km
Bilderberg Parkhotel 0.67 km
Supernova Hotel 0.70 km
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 0.81 km
Bazar 0.94 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Parqiet 0.45 km
Wester Paviljoen 0.45 km
Harbour Club 0.49 km
De Machinist 0.52 km
Old Dutch 0.59 km
Erasmus Mc

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Erasmus MC in Rotterdam is een medische instelling die diep geworteld is in de stad en haar omgeving. Het ziekenhuis, dat bekendstaat als het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatieve zorg, onderwijs en onderzoek. Het Erasmus MC heeft een duidelijke missie: het streven naar een gezonde bevolking en het bieden van excellente zorg, gedreven door voortdurend onderzoek en onderwijs.

In de wereld van het Erasmus MC is er altijd ruimte voor vreugde en vieringen, en op die momenten schakelt het ziekenhuis vaak het Rotterdams Ballonnenbedrijf in. Of het nu gaat om de Opening van een nieuwe afdeling of de aanschaf van geavanceerde medische apparatuur, dit ballonnenbedrijf staat garant voor een feestelijke sfeer. Kleurrijke ballonnen worden gebruikt om de mijlpalen van het ziekenhuis te markeren en de medewerkers en patiënten te laten glimlachen.

Maar het Rotterdams Ballonnenbedrijf doet meer dan alleen de vieringen in het Erasmus MC opvrolijken. Ze hebben een prachtige traditie om ballonnen te bezorgen bij patiënten die in het ziekenhuis verblijven, met als doel hen een hart onder de riem te steken. Een eenvoudige maar liefdevolle geste, zoals een ballon met een opbeurende boodschap, kan het verschil maken in het welzijn van degenen die medische zorg nodig hebben.

Het Erasmus MC draagt trots de verantwoordelijkheid voor drie kerntaken. Allereerst streven ze naar veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften. Daarnaast zetten ze zich in voor onderscheidend toponderwijs dat getalenteerde studenten aanspreekt en aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen. Tot slot is het Erasmus MC internationaal toonaangevend in wetenschappelijk toponderzoek dat helpt om ziekten en aandoeningen te begrijpen, te voorspellen, te behandelen en te voorkomen.

In de wereld van het Erasmus MC draait alles om toewijding, passie en vooruitgang. Dit ziekenhuis blijft zich inzetten voor de gezondheid van de bevolking en blijft nieuwe normen stellen op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek. Welkom in de wereld van het Erasmus MC, waar innovatie en zorg hand in hand gaan.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Erasmus MC

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Erasmus MC. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

B - KOS
B - KOS 06-04-2023
Vanmorgen naar Erasmus MC Rotterdam geweest. Daar zat een hele aardige dame bij de info balie. Die wees mij de weg naar de NF afdeling. Direct kunnen vinden. Ik liep direct de kamer binnen en werd direct netjes aangesproken en ze bood me ook nog eens of ik koffie wilde, wat zeer aardig was van deze dame. Goede, schone afdeling, goede capuchinos, banken zaten heerlijk, snelle WiFi, uitzicht naar beneden zag er ook wel leuk uit, goede verbinding met de metro (OV). Al met al vond ik het totaal niet erg dat ik ca een uur lang moest wachten op iemand die ik moest ophalen.

 

Erwin van der Spek
Erwin van der Spek 17-04-2023
Het grootste ziekenhuis van Nederland voelt aan als een familie Ziekenhuis....verplegers zijn zeer flexibel, permanent alert...zijn toegankelijk en laat de patient in zijn waarden....bovenal vriendelijk en empatisch! Chirurgen kunnen wat routinematig en snel overkomen maar stellen toch het comfort en aanpassen van een behandeling ten gunste van de patient voor strakheid van hun schema, in zo'n druk Ziekenhuis best bijzonder voor mijn gevoel.

 

Nova-Luna G.R. te Rotterdam
Nova-Luna G.R. te Rotterdam 23-08-2023
Zeer slecht, onmenselijk, onbekwaam en onprofessioneel ziekenhuis. Flitsend van de buitenkant, maar qua medische zorg zwaar ondermaats. Ga hier niet naartoe, er zijn voldoende andere academische ziekenhuizen waar het personeel vriendelijk en bekwaam is. Ik ben zelf naar het LUMC en later Radboud overgestapt en ben zeer goed behandeld. Bij het EMC werd ik alleen maar zieker van hun onbeschoftheid en had ik de hoop opgegeven. Nu weet ik gelukkig beter. Ik ontving mijn dossier van het EMC ter overdracht aan de andere ziekenhuizen en wat ik daarin las was zeer zorgwekkend. Situaties verdraaid, uitslagen die nooit waren gedeeld en bovenal vol met zins- en grammaticafouten. Hier had ik een juridische zaak van kunnen maken. Ook zou ik de namen van bepaalde artsen kunnen noemen, maar dat laat ik achterwege. De fertiliteitsafdeling deugd in ieder geval niet, niet qua kennis, houding, communicatie, medische zorg, dossier vastlegging en kunde. Daar kunnen ze heel veel van leren bij de andere academische ziekenhuizen.

 

Eric Stoute
Eric Stoute 31-08-2023
In behandeling geweest bij het Erasmus MC en mijn huisarts vroeg mij de uitslag door te zetten naar zijn praktijk omdat het Erasmus MC nogal eens in gebreke bleef daarin. Helaas bleek dit juist te zijn maar ook het Franciscus gasthuis,dat me heeft doorverwezen naar het MC, heeft nooit een uitslag gehad. Dat dit geval niet op zichzelf staat werd mij duidelijk omdat mijn broertje is doorverwezen door een ziekenhuishuis in Delft en ook daar geen uitslag binnen kwam vanuit het MC in Rotterdam. Je moet hier zelf achteraan gaan en dat vind ik toch een ernstige tekortkoming van het Erasmus MC.

 

Jos Roderkerken
Jos Roderkerken 17-07-2023
Wat een drama ziekenhuis. Dermatologie. Contact gezocht met ziekenhuis ivm met klachten voor een lopende ziekte. Ik zou medicatie krijgen. dat is 4 keer mis gegaan. en toen het eindelijk op gang was werd van de een op andere dag de medicatie gestopt en niemand wist me te vertellen waarom. na een bult misstanden heb ik gezegd geen verdere zorg meer te willen. Dit was op 20 januari.. staat netjes in het dossier.. in april krijg ik een rekening voor een afspraak in februari waarvoor ik nooit toestemming heb gegeven. afspraak staat ook niet in het dossier.. uit laten zoeken en, nee meneer klopt niet. dus vul even dit formulier in. bezwaar aangetekend en, niets meer gehoord.. ineens een incasso bureau op mijn nek met brieven die verstuurt zouden moeten zijn maar, nooit ontvangen.. Nu weer een intern onderzoek.... Nooit meer naar het erasmus.. Enige voordeel van dit achterlijke gedoe is dat ik na 6 maanden EINDELIJK weet waarom ik mijn medicatie niet meer kreeg.. echt ik raad dit ziekenhuis mijn grootste vijand nog niet aan..

 

 

meer Reviews

 

Foto's Erasmus MC

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Erasmus Mc. Plan je binnenkort een event bij Erasmus Mc en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboeket Beterschap Sterke You ll never walk alone Erasmus MC Kanker Instituut Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sterke You ll never walk alone Erasmus MC Kanker Instituut Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sterkte Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sterkte Erasmus MC Rotterdam
Helium Hartballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Helium Hartballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Hoofdingang Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Hoofdingang Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Intensive Care voor volwassenen Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Intensive Care voor volwassenen Erasmus MC Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Folieballonnen Vrienden van Sophia Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Gronddecoratie 5ballonnen Folieballonnen Vrienden van Sophia Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Restaurant Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Restaurant Erasmus MC Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Cloudbuster Rond Erasmus MC Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Cloudbuster Rond Erasmus MC Rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnen Gronddecoratie Berijfsfeest Erasmus MC Afdeling Spoedeisende Hulp Ambassador Lounge SS rotterdam
Tafeldecoratie 7ballonnen Gronddecoratie Berijfsfeest Erasmus MC Afdeling Spoedeisende Hulp Ambassador Lounge SS rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sterkte Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sterkte Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Erasmus MC Sophia‎ Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Bedrukt Erasmus MC Sophia‎ Kinderziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Chrome Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Chrome Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Smiley Sterren Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Smiley Sterren Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Heliumballonnen Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Dijkzigt Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Dijkzigt Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Erasmus MC Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Erasmus MC of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Erasmus MC zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.