Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Maasstad

(3/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Maasstad en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hollywood, Pathe, Zalmhuis, Zuidplein, bevinden zich op slechts 2.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
ART Hotel 3.40 km
Novotel 3.98 km
Pincoffs 4.36 km
Bruno Room Mate 4.36 km
Hotel New York 4.40 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Hollywood 1.97 km
Malakka 2.13 km
Ortam 2.17 km
Amazing Oriental 3.37 km
Fenix Food Factory 4.14 km
Maasstad

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam staat bekend als een toonaangevende medische instelling die er is voor alle Rotterdammers en patiënten buiten Rotterdam die acute en topklinische zorg nodig hebben. Daarnaast streven ze ernaar om patiënten in Rotterdam Zuid toegang te bieden tot hoogwaardige basiszorg. Dit ziekenhuis, dat trots is op zijn multiculturele patiëntenpopulatie en uitgebreide scala aan specialismen, heeft ook enkele bijzondere manieren om positieve momenten te vieren en patiënten een hart onder de riem te steken.

Wanneer er iets te vieren valt in het Maasstad Ziekenhuis, zoals de Opening van een nieuwe afdeling of de aanschaf van geavanceerde medische apparatuur, schakelen ze vaak het Rotterdams Ballonnenbedrijf in. Dit bedrijf staat bekend om zijn vaardigheid in het creëren van kleurrijke en feestelijke ballonarrangementen. De ballonnen zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer in het ziekenhuis, wat bijdraagt aan het welzijn van zowel patiënten als medewerkers.

Een andere mooie traditie van het Rotterdams Ballonnenbedrijf is het bezorgen van ballonnen bij patiënten die in het ziekenhuis verblijven. Deze gebaren zijn bedoeld om patiënten een hart onder de riem te steken en hun verblijf in het ziekenhuis wat aangenamer te maken. Een kleurrijke ballon met een opbeurende boodschap kan vaak een glimlach toveren op het gezicht van iemand die zich zorgen maakt over zijn gezondheid.

Het Maasstad Ziekenhuis heeft veel te bieden aan de gemeenschap. Naast de gebruikelijke medische afdelingen beschikken ze over een van de drie brandwondencentra in Nederland, een vooraanstaand Dialysecentrum, de Anserprostaatoperatiekliniek en een uitgebreide operatieafdeling. Bovendien hebben ze acute zorgafdelingen met een Level III Intensive Care, wat betekent dat ze in staat zijn om zeer complexe en levensreddende zorg te bieden aan patiënten met ernstige medische aandoeningen.

Het Maasstad Ziekenhuis blijft zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap van Rotterdam en daarbuiten. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige medische zorg of het verspreiden van vreugde en positiviteit met behulp van kleurrijke ballonnen, dit ziekenhuis is een waardevol en gewaardeerd onderdeel van de Rotterdamse samenleving.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Maasstad

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Maasstad. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
3.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Kimberley
Kimberley 08-11-2023
Wat een aanfluiting die bariatrie afdeling. Al 8 weken na mijn afspraak wacht ik op een antwoord of ik geopereerd mag worden of niet. Terwijl mij verteld werd dat het na 2 weken bekend wordt. Tot op heden nog steeds aan het wachten en al 3x achteraan gebeld. Heel raar dat als ze je vergeten te behandelen bij een vergadering, dat je de vergadering erop geen prioriteit krijgt en ze je gewoon weer vergeten. Schandalig!

 

john williams
john williams 06-11-2023
Wacht je bijna een uur op je Orthopedie polikliniek, krijg je een doktor die er helemaal geen zin heeft. Dhr R Kingma heeft helemaal geen zin in werken, kijk maar een minuut of twee naar je knie en wordt je ergens anders doorverwezen. Tijdverspilling, en doktor Kingma kan beter thuisblijven als je zo te werk gaat met patiënten. Gaat om mensen leven en dan ga je niet remoerig te werk. Schande voor alle hard werkende artsen en doktoren

 

Greetje Groenhof
Greetje Groenhof 29-09-2023
Een ziekenhuis is zo goed als de arts bij wie je komt en ik ben altijd super blij met de artsen en behandeling . .. behalve toen ik naar de reumatoloog ging en ik de diagnose poly artrose kreeg zonder verder onderzoek en met de boodschap dat iedereen dit krijgt .. ik zei nog : ik snap niet wat je zegt ..maar de arts zei ik was duidelijk en Ik beëindig dit gesprek en zonder informatie over hoe en wat nu overstuur naar huis .

 

J VV
J VV 21-09-2023
Na eerst tig keer in het Zuider geweest te zijn, ben ik inmiddels ook al zeer vaak in het Maasstad geweest met mijn ouders. Het ziekenhuis is minder mooi en erg groot, maar zeer overzichtelijk. De parkeergarage kost idd geld, maar daar vlakbij zijn gratis plaatsen. Ik heb iig maar 1x betaald voor al mijn bezoeken. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, op spoedeisend duurt het meestal erg lang, maar volgens mij is dat in elk ziekenhuis het geval. Ik vind het fijn dat artsen altijd open zijn en antwoord geven op vragen. Ik voel mij altijd serieus genomen. Momenteel bevind ik me al 8 dagen in het ziekenhuis en ondanks dat het een rotperiode is, ben ik heel blij hier te zijn. Ik vind het fantastisch dat er een mogelijkheid is tot slapen wanneer het echt slecht gaat met een patiënt. Het feit dat ik ook nog volledig meegenomen word in alle "faciliteiten" is helemaal top. De verpleegkundigen kijken bij mijn moeder, maar vragen ook naar mij, ik krijg 3x per dag eten (wat trouwens oprecht lekker en zeer afwisselend is! Ik snap nu ineens waarom mijn vader dat altijd zo waardeerde) en ook een set toiletartikelen kreeg ik zo uitgedeeld. De kamers zijn schoon, alles wordt elke dag verschoond. Het personeel is zeer vriendelijk en geven echt zorg op maat, dit heb ik op alle bezochte afdelingen zo ervaren. Dit zal waarschijnlijk voorlopig het laatste bezoek zijn, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd zeer tevreden ben geweest over het Maasstad en ik ben blij dat ik ook dit keer weer voor het Maasstad gekozen had. (En nee, ik heb geen aandelen, ik ben gewoon oprecht blij met alle fantastisch zorgen in de afgelopen jaren, zowel in het Zuider, als in het Maasstad!)

 

Np Npk
Np Npk 14-09-2023
Top ziekenhuis met fijne verplegers en artsen. Werd een aantal weken terug doorgestuurd naar de triage moest wel heel lang wachten (2 uur) op een echo, maargoed het was heel druk op de afdeling. en na de echo ging het heel snel, was nuchter dus kon gelijk door naar de O.K. Volgende dag kreeg ik nog pijnstilling maar kan geen pillen slikken, en dus is het helemaal verbrijzeld voor mij dat ik het toch kon slikken, dit vond hartstikke tof, heb het in een ander ziekenhuis meegemaakt dat er werd gezegd stel je niet zo aan gewoon slikken. Bij de nacontrole ben ik ook netjes te woord gestaan. Werd ook een aantal keer aan mij gevraagd of ik nog vragen had. Toppersoneel!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Maasstad

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Maasstad. Plan je binnenkort een event bij Maasstad en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboeket Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Groen Beterschap Sterkte Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Groen Beterschap Sterkte Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Bee Well Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Bee Well Beterschap Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Maasstad of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Maasstad zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.