Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Franciscus Gasthuis

(3.5/5)
 • Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam [Kaart]
 • 010 461 6161
 • http://www.franciscus.nl/
 • Zoomstraat (1.35 km.)
 • Melanchthonweg (0.68 km.)
 • Melanchthonweg Rotterdam (0.68 km.)
 • Rotterdam Noord (1.30 km.)
 • Centrum (3.21 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Franciscus Gasthuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centraal Station, Rotterdam Airport, Luchtsingel, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 2.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Fletcher 1.89 km
van der Valk 2.06 km
Midtown Hotel 2.22 km
Premier Suites Plus 2.29 km
Marriott 2.34 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
La Cabane de Fabian 1.25 km
Vroesenpaviljoen 1.46 km
Statencafe 1.48 km
Spazio 1.88 km
Get Back 2.00 km
Franciscus Gasthuis

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Franciscus Gasthuis in Rotterdam is al generaties lang een vertrouwd bolwerk van zorg in de regio. Dit ziekenhuis staat bekend om zijn toewijding aan het bieden van de beste zorg, zowel binnen de ziekenhuismuren als in de huiselijke omgeving van de patiënt. Franciscus Gasthuis & Vlietland is geworteld in het rijke erfgoed van het voormalige Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis, en vandaag de dag bestaat het uit een team van meer dan 4.900 medewerkers, 340 artsen en 120 vrijwilligers, die altijd klaarstaan om te zorgen voor de gemeenschap, zowel nu als in de toekomst.

Bij het Franciscus Gasthuis is er altijd wel iets te vieren, en wanneer dat het geval is, verTrouwen ze op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de feestelijke sfeer te creëren. Of het nu gaat om de Opening van een nieuwe afdeling met geavanceerde medische apparatuur of andere mijlpalen in de zorg, onze kleurrijke ballonnen voegen een vleugje vreugde en positiviteit toe aan de vieringen. Het is onze manier om bij te dragen aan de blijdschap en het enthousiasme in het ziekenhuis.

Maar we gaan nog verder dan dat. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf bezorgt ook ballonnen aan patiënten die in het ziekenhuis liggen om hen een hart onder de riem te steken. We begrijpen dat het verblijf in het ziekenhuis soms een uitdagende tijd kan zijn, en we willen onze steun en warmte overbrengen aan degenen die dat het meest nodig hebben. Onze ballonnen zijn een klein gebaar dat een glimlach kan toveren op het gezicht van een patiënt en hun dag een beetje opfleurt.

Het Franciscus Gasthuis is niet alleen een ziekenhuis van nu, maar ook van de toekomst. Het blijft investeren in opleiding, wetenschap en innovatie om de zorgkwaliteit voortdurend te verbeteren. Hierdoor kan het ziekenhuis de zorg blijven bieden aan de huidige generatie en de generaties die nog zullen komen.

Kortom, het Franciscus Gasthuis in Rotterdam is niet alleen een medische instelling, maar ook een symbool van gemeenschap en compassie. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf voelt zich vereerd om deel uit te maken van de vieringen en steun te bieden aan patiënten in hun reis naar herstel. Samen dragen we bij aan een positieve en hoopvolle omgeving in dit ziekenhuis dat al generaties lang een baken van zorg is.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Franciscus Gasthuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Franciscus Gasthuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
3.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

GamingD
GamingD 10-11-2023
Ik had vreselijke pijn en ben meteen naar de spoedeisende hulp gegaan. Vervolgens duurde het 6.5 uur voordat ze mij inlichten met als resultaat:” We hebben niks gevonden u mag naar huis.” Toen ben ik met pijn naar huis gegaan en zonder te weten wat het is. Volgende dag ben ik naar maastad ziekenhuis geweest. Binnen 30 minuten hadden ze het resultaat dat ik een blinde darm ontsteking had. Service is ook slecht.

 

Jenny Stuut
Jenny Stuut 01-10-2023
Als je met spoed hulp nodig hebt wordt je doorgestuurd naar de Spoed eisende hulp! Tja, en wat is spoed bij deze SEH?? Mijn zoon met erge buikpijn belandde op de SEH en kwam na 5 uur daar pijn lijden op de OK terecht. Er werd eerst een röntgenfoto gemaakt waarop niets te zien was en uiteindelijk toch maar een scan gemaakt….Een gedraaide darm! Het ergste is, dat er tussendoor een “stuk verdriet” in de deuropening schreeuwde dat hij rustiger moest zijn omdat er nog meer patiënten daar waren. Ronduit schandalig! Een arts heeft een eed afgelegd om mensen te helpen en ze niet de afgrond in te duwen! Dit was voor mij een nachtmerrie!! Hoezo spoed eisende hulp!!

 

Tony Solissa
Tony Solissa 18-10-2023
Het is een heel goede ziekenhuis! Een echte minpunt is dat de cateraar erg duur is, ik was laatst als bezoeker langs geweest en was voor een gewoon kopje koffie met een gevulde koek maar liefst €6,25 kwijt! Dit belachelijke prijzen vandaag de dag. Parkeren is ook niet goedkoop! Stel voor dat een chronisch patiënt bent dan ben je zo een fortuin kwijt als een aantal specialisten moet bezoeken op een dag.

 

Danielle Koolmees
Danielle Koolmees 03-11-2023
Opnieuw uitstekend geholpen in dit ziekenhuis, net als voorgaande keren. Voel mij gehoord en gezien, afspraken worden snel gemaakt. Dank voor jullie werk!

 

Floor Niles
Floor Niles 09-07-2023
Het gaat er steeds slechter aan toe hier niet normaal. 29ste juni glas in me voet. Weggestuurd naar huis met na de weekend kunnen we je helpen. Woensdag 05 juli zelf naar het ziekenhuis gegaan want had verder niets gehoord van de ziekenhuis. Daar aangekomen, geholpen door een lieve assistent bij de balie. Zij zorgde dat ik wel 4x gebeld werd met hetzelfde vraag. 6 juli ben ik 2x geveld door iemand die je belt voor dat je een operatie ondergaat. Met ja vrijdag bellen we je nog even om de tijd door te geven. Niets van waar nooit gebeld. Ik bel vandaag zelf van hallo wanneer willen jullie bellen dan? Wordt er gezegt dat mijn operatie af is gezegt omdat ik niet op heb genomen. Als niemand belt kan niemand opnemen, echt heel slechte service hebben ze daar in het ziekenhuis. Te laks met mensen hun gezondheid omgaan is gewoonweg absurd. Ik hoop echt dat dit ook met jullie allemaal gebeurd. Die zo slecht omgaat met mensen hun gezondheid bahbah

 

 

meer Reviews

 

Foto's Franciscus Gasthuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Franciscus Gasthuis. Plan je binnenkort een event bij Franciscus Gasthuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboeket Beterschap Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam
Ballonboeket Beterschap Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam
Heliumballonnen Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam
Heliumballonnen Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Sint Franciscus Gasthuis Hillegersberg Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Sint Franciscus Gasthuis Hillegersberg Rotterdam
Ballonboeket Chrome Zilver en Roze Thank You Bedankt Franciscus Gasthuis Hillegersberg Rotterdam
Ballonboeket Chrome Zilver en Roze Thank You Bedankt Franciscus Gasthuis Hillegersberg Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Franciscus Gasthuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Franciscus Gasthuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.