Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Plays2be

 • Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam [Kaart]
 • http://www.plays2be.nl/
  Uw link hier?
 • Benthuizerstraat (0.83 km.)
 • Oostplein (1.21 km.)
 • Crooswijk Rotterdam (0.28 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.99 km.)
 • Oostplein (1.40 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Plays2be en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Foodhallen, Erasmus University College, Luchtsingel, Meent, bevinden zich op slechts 1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
The Slaak 1.15 km
Motto by Hilton 1.21 km
Savoy 1.22 km
Midtown Hotel 1.37 km
Postillion Hotel 1.44 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Foodhallen 0.71 km
Woodz 0.93 km
La Mozza 0.95 km
La Cabane de Fabian 0.99 km
Hoy Kitchen 1.06 km
Plays2be

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Plays2Be, een parel van een indoor speeltuin in Rotterdam, was de ultieme speelbestemming waar kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten gaan en eindeloos konden genieten van avontuurlijke ervaringen. Te midden van dit speelparadijs, waar gelach en vreugde samenkwamen, stond het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestelijke sfeer te versterken met kleurrijke ballonnen tijdens de onvergetelijke feestjes die hier gehouden werden.

De speeltuin bood een wereld van vermaak met een scala aan speeltoestellen en attracties, van glijbanen die leidden tot razendsnelle avonturen, trampolines die sprongen van vreugde mogelijk maakten, klimrekken die naar nieuwe hoogten leidden, tot ballenbakken die een zee van plezier beloofden. Kinderen konden hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze verkenden, sprongen en ontdekten.

Naast de speeltoestellen was Plays2Be ook een expert in het creëren van onvergetelijke momenten met speciale arrangementen voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Het was een veilige en plezierige plek waar kinderen konden spelen en ontspannen, en ouders vonden er een gastvrije omgeving waar hun kinderen konden genieten terwijl ze zelf konden genieten van een welverdiende pauze.

Plays2Be was niet alleen een speeltuin, maar ook een bron van vreugde, connectie en onvergetelijke herinneringen voor gezinnen. Het bood een plek waar kinderen zich konden onderdompelen in plezier en waar vriendschappen werden gesmeed.

Hoewel de tijden veranderen en de speeltuin nu haar deuren heeft gesloten, blijven de herinneringen aan de vreugdevolle tijden die daar werden doorgebracht levendig. De kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf die ooit de lucht vulden, blijven symbool staan voor de momenten van feest en viering die werden gedeeld in deze bijzondere speeltuin.

In het kort, Plays2Be was meer dan zomaar een speeltuin; het was een plek waar kinderen speelden, lachten en ontdekten, waar families samenkomen en waar kleurrijke ballonnen de lucht vulden met vreugde en feest. Hoewel de speeltuin nu zijn deuren heeft gesloten, blijven de herinneringen aan de gelukkige momenten die hier werden gedeeld levendig en dierbaar.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Plays2Be

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Plays2Be. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Plays2Be

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Plays2be. Plan je binnenkort een event bij Plays2be en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 8 Speeltuin Vereniging Crooswijk Plays2Be Rotterdam
Folieballon Cijfer 8 Speeltuin Vereniging Crooswijk Plays2Be Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Speeltuin Vereniging Crooswijk Plays2Be Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Speeltuin Vereniging Crooswijk Plays2Be Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Plays2Be of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Plays2Be zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.