Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hogeschool Tio

(4/5)
 • Weena 457, 3013 AL Rotterdam [Kaart]
 • 010 798 0950
 • https://www.tio.nl
 • Weena (0.22 km.)
 • Rotterdam Centraal (0.22 km.)
 • Rotterdam Centraal Rotterdam (0.25 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (0.25 km.)
 • Centrum (1.08 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hogeschool Tio en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Centraal Station, Luchtsingel, Oude Luxor, De Doelen, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 0.21 km
Hilton 0.27 km
Marriott 0.28 km
Premier Suites Plus 0.34 km
The James 0.49 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Beers and Barrels 0.15 km
Stadscafe Weena 0.16 km
TIWYA 0.23 km
De Beurs 0.24 km
George 0.24 km
Hogeschool Tio

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Hogeschool Tio in Rotterdam is een opvallende aanwinst in het Nederlandse hoger onderwijslandschap. Als onderdeel van een gerenommeerde particuliere hogeschoolinstelling, biedt Tio verschillende hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme en business.

Gelegen op een strategische locatie, slechts één minuut verwijderd van het centraal station van Rotterdam, bevindt de vestiging van Tio zich te midden van grote multinationals zoals Unilever en Nationale Nederlanden. Deze dynamische omgeving dient als een constante bron van inspiratie voor studenten, die worden aangemoedigd om hun passie en ambitie na te streven binnen de diverse vakgebieden die worden aangeboden.

Wat Tio Rotterdam uniek maakt, is de nadruk op kleinschaligheid en persoonlijk contact. Met kleine klassen wordt een intieme leeromgeving gecreëerd, waarin studenten individuele aandacht krijgen en de mogelijkheid hebben om nauw samen te werken met docenten en medestudenten. Daarnaast biedt Tio persoonlijke begeleiding aan toekomstige studenten, door middel van één-op-één gesprekken om te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Deze focus op individualiteit en betrokkenheid zorgt ervoor dat studenten van Hogeschool Tio in Rotterdam niet alleen een hoogwaardige opleiding ontvangen, maar ook worden voorbereid op een succesvolle en veelbelovende carrière in de diverse sectoren waarin zij zich specialiseren. Bij speciale gelegenheden, zoals diploma-uitreikingen of andere belangrijke mijlpalen, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor een feestelijke sfeer door het verzorgen van kleurrijke ballonnen. Deze toevoeging van ballonnen draagt bij aan de festiviteiten en versterkt het gevoel van gemeenschap en vreugde onder studenten, docenten en familieleden die samenkomen om de prestaties van de studenten te vieren. Het is een traditie die bijdraagt aan de levendige en feestelijke atmosfeer van Hogeschool Tio in Rotterdam, waar succes wordt erkend en gevierd op een memorabele manier.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Hogeschool TIO

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Hogeschool TIO. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Manon Versteeg
Manon Versteeg 01-04-2022
Hele fijne school met goede begeleiding. Docenten die ook werkelijk uit de praktijk komen en kleine klassen. Ook in geval van persoonlijke omstandigheden is er alles aan gedaan een mogelijkheid te vinden om mij mijn studie af te kunnen laten maken. Je moet je studie natuurlijk wel echt zelf halen, maar daarnaast doet iedereen alles wat mogelijk en realistisch is om je hierbij te helpen. Mijn enige commentaar is de prijs, maar goed: dat (je op Tio inschrijven) is een keuze die je zelf maakt. Daarbij is er ook de mogelijkheid voor financiële coaching (om je stufi rond te krijgen), kan je bijverdienen op school en worden alle kosten erg duidelijk en overzichtelijk bekend gemaakt. Ik raad Tio zeker aan aan iedereen die het er voor overheeft!

 

Joep Korevaar
Joep Korevaar 16-11-2023
Hele goeie ervaring op school. Goeie lessen en fijne leraren.

 

Laura Broers
Laura Broers 01-10-2020
Let niet op alle negatieve reviews! TIO Rotterdam is een hele fijne, goede, professionele opleiding, met heel veel kansen voor de studenten. Door docenten uit de praktijk aan te nemen leren wij veel meer over de huidige trends en ontwikkelingen en geeft dit de lessen dus een leuke touch. Door goede begeleiding en intensieve communicatie met de studiecoaches kan een studie op maat gemaakt worden. Er is altijd een gezellige sfeer op school en iedereen kent iedereen! Laat je niet gek maken door alle negativiteit in deze reviews! De eerlijke mening kan je vinden in de Nationale Studenten Enquete en de studiegidsen die elk jaar worden aangeboden! Laura Broers 3e jaars Hotel en Event management student aan TIO Rotterdam

 

R Felix
R Felix 13-04-2015
In 2012 de dacht ik een goede stap gemaakt te hebben gemaakt om van het Euro College Rotterdam een paar straten veder op over te stappen naar Hogeschool Tio Rotterdam. Waarom? omdat ik als student met een bijzondere situatie chronisch van aart bij Tio beter af zou zijn. Niets bleek minder waar. Er kon binnen hogeschool Tio geen geen rekening gehouden of maat werk geboden worden voor mijn situatie voor de indeling van het school programma ,het volgen van praktijk,colleges en examens en stages en projecten. Ik heb leerjaar 1 nooit kunnen afsluiten hogeschool tio heeft mij uiteindelijk €2200,00 inclusief meerdere studie verleningen van maximaal 3 lessen in een week waarin ik totaal werd uitgesloten en uiteindelijk in vast liep omdat op die manier nooit aan de gestelde eisen kon voldoen. Alle verzoeken aan de examen commissie en coördinator functiebeperkingen zijn afgewezen. En gestrand bij het bestuur van de vestiging van Tio Rotterdam die er geen zin in had. Achter af bleek de bij aan melding zo besproken situatie met de bij behorende beperkingen en de daar bij horende overlegde medische gegevens volgens Tio geen onderdeel waren van de overeenkomst omdat dit nooit aan de oorden is geweest. Maatwerk bestaat niet bij Tio en studenten met een echte functie beperking worden in praktijk totaal aan hun lot over gelaten en uitgesloten zelf ervaren. Bij hogeschool Tio komen geen studenten met een echte functie beperking. Oproep aan studenten met een functie beperking. laat je niet misleide door al dat gestunt op de website,studie gids en de studenten enquête. Dit beeld van Tio (privé school) is een zijdig en niet te vergelijken met de betrouwbaarheid van de regulieren beoordeelden onderwijs instellingen. Ik heb de school enorm ervaren als commercieel in eigen belang, het gevoel van een Blanco cheque wil ik benadrukken. want is dat is prijs kwaliteit verhouding is er gewoon helemaal niet. Echt enorm zonde van tijd energie en geld. Ik raad Tio overigens voor iedereen af zo klein als de school is zo groot als de bureaucratie er is. Er worden constant fouten gemaakt en al helemaal niet opgelost maar weg gepoetst. de organisatie is buiten gewoon chaotisch en de administratie het veren van professioneel.

 

EUPRI
EUPRI 02-11-2017
Hoge school TIO is een heel ander soort school dan zij zich voordoen op internet / open dagen. Je word over heel veel dingen voorgelogen en uiteindelijk komt het er op neer dat het alleen maar om geld draait en niet om de leerlingen. TIO is alles behalve persoonlijk en mocht je een functiebeperking hebben mag je het uitzoeken. Het overgrote deel van de leraren geeft niet op de juiste manier les, en als je iets niet begrijpt word er verwezen naar het onduidelijke schoolsysteem: blackboard. Dus eigenlijk leer je bijna niks op deze school en zou je net zo goed thuis kunnen blijven. Als je op het TIO een herkansing wilt maken kan je maximaal een 6 halen, totaal niet motiverend. En doe je niet wat ze willen zoals mocht je bij een studiereis naar het buitenland niet aanwezig zijn omdat je ziek bent, of mocht je eerder om wat voor reden dan ook naar huis willen ( bij zo'n studiereis ) heb je 80 cru's min wat inhoud dat je onbetaald 8 dagen van 10 uur ( 1 cru per uur) moet meelopen op open dagen om te vertellen hoe geweldig TIO is ronduit schandalig! En ik plaats deze reactie anoniem, omdat anders wel weer gedreigd zal worden. Met vriendelijke groet, TIO Student

 

 

meer Reviews

 

Foto's Hogeschool TIO

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hogeschool Tio. Plan je binnenkort een event bij Hogeschool Tio en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen University of Applied Sciences Hogeschool TIO Rotterdam
Heliumballonnen University of Applied Sciences Hogeschool TIO Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Hogeschool TIO of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Hogeschool TIO zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.