Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Supermercado Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Supermercado Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Supermercado Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Supermercado! Wat te zien en doen bij Supermercado.

Supermercado is een attractie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Wereldhavendagen, Schielandshuis, Koopgoot, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Supermercado Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Supermercado Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Supermercado Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Supermercado Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Supermercado Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Supermercado Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Supermercado kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Supermercado Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Supermercado  
Satebar 0.18 km website
Nieuw Rotterdams Cafe 0.24 km website
Ferry 0.31 km website
Vessel 11 0.38 km website
Langoest 0.47 km website
 

Parkeren nabij Supermercado

Parkeren nabij Supermercado kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Supermercado is Koopgoot. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.39 km bij Supermercado vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Kralingse Zoom (3.67 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Supermercado met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Schiedamse Vest 91, 3012 BG Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Koopgoot (0.39 km.)
Metrostation    Beurs (0.27 km.)
Tramhalte    Leuvehaven Rotterdam (0.22 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.79 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.25 km.)

 

Foto's Supermercado

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Supermercado. Plan je binnenkort een event bij Supermercado en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Bedrijfsfeest Supermercado Rotterdam
Heliumballonnen Bedrijfsfeest Supermercado Rotterdam

 

Aanbiedingen en Kortingen

Met korting naar Supermercado? Iedere dag doorzoeken we voor je op o.a. Tripper, Social Deal, Goupon en Vakantieveilingen naar aanbiedingen van Supermercado en plaatsen we die hieronder.

 

Helaas geen aanbiedingen gevonden van Supermercado Rotterdam :-(

 

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over Supermercado.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Supermercado of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.