Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Oogziekenhuis

(4/5)
 • Schiedamse Vest 160, 3011 BH Rotterdam [Kaart]
 • 010 402 3456
 • http://www.focuskliniek.nl/
 • Koopgoot (0.39 km.)
 • Beurs (0.27 km.)
 • Leuvehaven Rotterdam (0.20 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.77 km.)
 • Centrum (0.23 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Oogziekenhuis en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Wereldhavendagen, Cinerama, Schielandshuis, Koopgoot, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Bazar 0.08 km
Mainport 0.32 km
Inntel 0.36 km
Bilderberg Parkhotel 0.46 km
Urban Residences 0.49 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Satebar 0.20 km
Thuisbezorgd Hub 0.23 km
Nieuw Rotterdams Cafe 0.26 km
Ferry 0.34 km
Vessel 11 0.36 km
Oogziekenhuis

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Oogziekenhuis Rotterdam, al ruim anderhalve eeuw een baken van oogheelkundige zorg, heeft altijd gestreefd naar ondernemerschap en innovatie in de wereld van oogzorg. Hun toegewijde medewerkers hebben dag in dag uit hard gewerkt om de beste oogzorg te bieden, met als ultiem doel het verbeteren van het zicht van mensen van alle leeftijden. Dit doen ze door middel van een combinatie van hoogwaardige patiëntenzorg, grensverleggend (inter)nationaal onderzoek en uitmuntende opleidingsmogelijkheden. Als enige ziekenhuis in Nederland hebben ze alle facetten van de oogheelkunde onder één dak.

Bij het Oogziekenhuis Rotterdam is er altijd ruimte voor vreugde en vieringen, en op die momenten wordt vaak het Rotterdams Ballonnenbedrijf ingeschakeld om de festiviteiten te versterken. Of het nu gaat om de lancering van een nieuwe afdeling met geavanceerde technologie of de introductie van state-of-the-art medische apparatuur, de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben vaak de ziekenhuisgangen opgefleurd. Deze ballonnen symboliseerden niet alleen de mijlpalen van het ziekenhuis, maar ook de hoop en het herstel die het Oogziekenhuis Rotterdam zijn patiënten bood.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf ging echter verder dan alleen vieringen. Ze brachten ook ballonnen naar de patiënten die in het ziekenhuis lagen, met als doel hen een hart onder de riem te steken tijdens hun verblijf. Deze kleine gebaren van vriendelijkheid en steun waren van onschatbare waarde voor degenen die kampten met oogaandoeningen en ingrijpende behandelingen.

"Ogen, misschien wel ons belangrijkste zintuig," merkte het Oogziekenhuis Rotterdam op, "Een deel van het lichaam om heel goed voor te zorgen." En dat was precies wat ze deden. Ze zetten hun uitgebreide kennis en vaardigheden in om de best mogelijke zorg te bieden aan hun patiënten, in de wetenschap dat het behouden en verbeteren van het zicht van cruciaal belang is voor de kwaliteit van leven. Het Oogziekenhuis Rotterdam zal altijd herinnerd worden als een plek waar de ogen van mensen centraal stonden, waar vieringen werden gedeeld en waar hoop en herstel altijd aanwezig waren.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Oogziekenhuis

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Oogziekenhuis. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Lizzy Kelfkens
Lizzy Kelfkens 24-09-2023
Door de lenswissel oogbehandeling bij de Focuskliniek te Rotterdam kan ik weer scherp zien op verschillende afstanden. Zelfs de krant weer lezen zonder bril. Weer de groep rond kunnen kijken zonder tegen de randen van de bril aan te kijken of draaierig te worden. Het vooronderzoek en de behandeling gebeurd met uiterste zorgvuldigheid. Knap staaltje werk van dokter Zijlmans. Enorm precisiewerk. De bejegening is zowel bij de Focuskliniek als bij het Oogziekenhuis zeer prettig.

 

Frits Hitzel
Frits Hitzel 06-10-2023
Had wat problemen met mijn zicht. Gelukkig kon ik hier snel terecht en werd ik adequaat geholpen. Uiteindelijk niks aan de hand en m.b.v. adviezen weer geheel gezond.

 

Radjesh Koemar
Radjesh Koemar 09-05-2023
Wat een pleuriszooi is het om tel afspraak te maken, gatverdamme! Probeer al dagen een afspraak te maken. Na een halfuur is het leuk geweest.

 

Steef Wensing
Steef Wensing 18-09-2023
Ja fantastisch, het is een doolhof maar goede service.

 

Yaiza van Bokkem
Yaiza van Bokkem 14-06-2022
In april mijn ogen laten laseren. De behandeling is prima verlopen en tot dusver gaat het herstellen prima. De administratie is echter een ramp. Ze zijn telefonisch slecht bereikbaar en ook per mail duren de reacties erg lang. Ik heb voor de Focuskliniek gekozen, omdat zij op de site aangaven dat zorgverzekeraars de voorkeur voor de kliniek zouden hebben. Mijn aanvullende verzekering vergoed €500 van de behandeling. Helaas zijn ze van de Focuskliniek tot op heden niet in staat geweest om een factuur te maken die voldoet aan de gestelde eisen van een zorgverzekeraar. Ik ben inmiddels zes weken bezig met het verkrijgen van een factuur en moet hier zelf achteraan bellen en mailen. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik de behandeling elders laten uitvoeren. Mocht je recht hebben op een vergoeding vanuit je zorgverzekering dan hoef je daar niet op te rekenen na je behandeling bij de Focuskliniek.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Oogziekenhuis

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Oogziekenhuis. Plan je binnenkort een event bij Oogziekenhuis en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Tuin Het Oogziekenhuis Rotterdam
Ballonboog 6m Tuin Het Oogziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Oogziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Oogziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Oogziekenhuis Rotterdam
Heliumballonnen Oogziekenhuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Oogziekenhuis of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Oogziekenhuis zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.