Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hoflaankerk

 • Oudedijk 2, 3062 AE Rotterdam [Kaart]
 • https://protestantskralingen.nl/
  Uw link hier?
 • Lusthofstraat (0.46 km.)
 • Voorschoterlaan (0.23 km.)
 • Avenue Concordia Rotterdam (0.28 km.)
 • Rotterdam Blaak (1.90 km.)
 • Maasboulevard (0.84 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hoflaankerk en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Kralingse Plas, Willemsbrug, Oude Haven, Witte Huis, bevinden zich op slechts 1.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Student Hotel 0.82 km
The Slaak 1.15 km
Novotel 1.40 km
Animathor 1.47 km
Savoy 1.66 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 0.74 km
Finca 0.86 km
Gastrobar Ster 0.88 km
Calma by Finca 0.91 km
Tuin van de Vier Windstreken 0.96 km
Hoflaankerk

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
De Hoflaankerk, gelegen op de hoek van de Hoflaan en de Oudedijk, is het oudste kerkgebouw in de Rotterdamse wijk Kralingen en werd in 1842 als Waterstaatskerk gebouwd. Dit historische monument, schuin tegenover het voormalige gemeentehuis, is niet alleen een prachtige erfgoedlocatie maar ook een levendige culturele ontmoetingsplek. De kerk biedt een podium voor uiteenlopende culturele activiteiten en muziekoptredens, van klassieke stukken tot genres zoals gospel en soul.

Voor bijzondere gelegenheden zoals huwelijken biedt de Hoflaankerk een prachtige, sfeervolle setting. En als er iets te vieren valt, zoals een huwelijk, zorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf voor een feestelijke sfeer met prachtige ballondecoraties. Zo wordt elk evenement in deze historische kerk een onvergetelijke ervaring.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Hoflaankerk

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Hoflaankerk. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Hoflaankerk

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hoflaankerk. Plan je binnenkort een event bij Hoflaankerk en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Folieballon Letters RB Huwelijk Hoflaankerk Kralingen Rotterdam
Ballonboog 6m Folieballon Letters RB Huwelijk Hoflaankerk Kralingen Rotterdam
Cloudbuster Rond Huwelijk Hoflaankerk Kralingen Rotterdam
Cloudbuster Rond Huwelijk Hoflaankerk Kralingen Rotterdam
Cloudbuster Rond Hoflaankerk Rotterdam
Cloudbuster Rond Hoflaankerk Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hoflaankerk Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Hoflaankerk Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Hoflaankerk of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Hoflaankerk zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.