Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Allianz

(2.5/5)
 • Coolsingel 120, 3011 AG Rotterdam [Kaart]
 • 088 577 2828
 • https://www.allianz.nl/
 • Koopgoot (0.07 km.)
 • Beurs (0.07 km.)
 • Beurs Rotterdam (0.07 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.55 km.)
 • Centrum (0.23 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Allianz en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Cinerama, Zomercarnaval, Wereldhavendagen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Urban Residences 0.29 km
Bazar 0.34 km
The James 0.37 km
Atlanta 0.37 km
Postillion Hotel 0.38 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Thuisbezorgd Hub 0.17 km
Staal 0.24 km
Cafe in the City 0.25 km
Vessel 11 0.27 km
Oyster Club 0.28 km
Allianz

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Allianz Verzekeringen, met haar hoofdkantoor gevestigd aan de Coolsingel in Rotterdam, vormt een solide baken van financiële zekerheid in de stad. Als een van 's werelds grootste verzekerings- en vermogensbeheerbedrijven, biedt Allianz Nederland Groep een uitgebreid scala aan diensten die variëren van verzekeringen tot pensioenen en vermogensbeheer. Wanneer er reden tot vreugde is binnen dit gerenommeerde bedrijf, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om die vreugde te accentueren met kleurrijke ballonnen die de feestelijke sfeer versterken.

De kern van Allianz Nederland ligt in het aanbieden van diverse verzekeringen die aansluiten bij de behoeften van particulieren en bedrijven. Van autoverzekeringen die beschermen tijdens reizen tot aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, Allianz voorziet in zekerheid en gemoedsrust. Bovendien gaat hun dienstverlening verder dan alleen verzekeringen, en omvat het pensioen- en vermogensbeheer voor een solide financiële toekomst.

Met het hoofdkantoor op de Coolsingel is Allianz Nederland goed bereikbaar voor klanten en partners. Een team van deskundige verzekeringsadviseurs staat klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor verzekeringen en financiële planning. De online diensten van Allianz, zoals het indienen van claims en het beheren van polisgegevens, bieden extra gemak voor klanten.

Allianz heeft wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare financiële partner. Het bedrijf biedt niet alleen bescherming, maar ook begeleiding in financiële planning en risicobeheer. Of het nu gaat om het beschermen van bezittingen, het opbouwen van vermogen of het beheren van risico's, Allianz biedt een uitgebreide suite van diensten.

In een wereld waar zekerheid en stabiliteit van vitaal belang zijn, vormt Allianz Verzekeringen een hoeksteen voor Rotterdam en daarbuiten. Met een geschiedenis van uitmuntendheid en betrouwbaarheid, blijft Allianz Nederland zich inzetten om financiële rust en gemoedsrust te bieden aan haar klanten. En wanneer er reden is om te vieren binnen de muren van Allianz, staan de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om bij te dragen aan de festiviteiten.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Allianz

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Allianz. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Allianz biedt betrouwbare en uitgebreide verzekeringsoplossingen met wereldwijde expertise, zodat je met een gerust hart kunt leven en werken."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

Google   Rating Schrijf een Review
2.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

J PR (J_PR)
J PR (J_PR) 20-09-2023
Totaal niet te spreken over dit bedrijf. Vanwege ziekte & ziekenhuisopname vast komen te zitten op onze vakantiebestemming. Contact opgenomen en dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden valse beloftes gedaan over terugvluchten waarop de volgende dag een nieuw contactpersoon aangeeft dat je dossier niet eens behandeld is. 's Nachts om 2 uur de dag voor vertrek opnieuw zelf gebeld of ze aub de vliegtickets door wilde sturen voor de dag erna, we zouden namelijk de dag erna om 08:30 opgehaald worden. Uiteindelijk online een schadeclaim ingediend. Na 6 weken bericht gekregen dat ze erachter zijn gekomen dat we schadeclaims in moeten dienen bij YourBenefits. Hier begint dus het gedoe dus weer opnieuw. Voor je een telefoongesprek start krijg je de keuze of ze gesprekken op mogen nemen voor trainingsdoeleinden. Ik zou wel weten wat ik er mee zou doen!

 

Lucas
Lucas 20-10-2023
Triest. Ze kunnen mijn verzekeringspremie niet automatisch mijn rekening af krijgen dus ik moest elke maand zelf handmatig inloggen met 3 verificaties en betalen. Hen bereiken hierover is gewoon onmogelijk. Mailen, chatten en bellen krijg ik niemand te pakken.

 

Fatma Erbilici
Fatma Erbilici 13-07-2023
Deze malafide organisatie samen met hun partner in Duitsland, Allianz Deutschland, is werkelijkwaar een schande. Echt te triest voor woorden. Al bijna 5 jaar vertragen ze het proces door niet te reageren, onbereikbaar zijn, geen oplossingen, negeren van mails, als maar druk hebben en om de haverklap zit er weer een nieuwe op het dossier. Ik snap die mensen ook wel, ze hechten totaal geen waarde aan de mens. Je zou verwachten van zo'n organisatie dat ze de boel voor mekaar hebben en enigzins mensgericht handelen en met een zaak omgaan. Tevergeefs, het zijn grote boeven. Als je niet bereid bent om een schadedossier fatsoenlijk af te handelen, dan moet je mensen niet verzekeren, maar een andere business gaan doen. Ik ben slachtoffer en ik hoor het van meer mensen en gezien de reacties ben ik niet de enige. Schaam je Allianz, schaam je diep, heel triest! Fatma Erbilici-Kaya

 

Selma Ulutas
Selma Ulutas 08-11-2023
Lange wachttijden aan de telefoon afgelopen 2 weken nog steeds bezig je word niet serieus genomen echt een waardeloze verzekerings maatschappij.

 

RoB Oost
RoB Oost 14-09-2023
Pensioen bij Allianz dat sinds 2016 nul procent rendement heeft op de belegging in een fonds, de fondsbeheerder heeft een lekker baantje, betaald door mij. Bereikbaarheid drama, alle vragen via contact formulier en dan maar wachten, in mijn geval alweer 9 werkdagen....gelukkig maar 1 pensioen hier ander had ik al weggehaald! Denk goed na voordat je hier een pensioen kiest.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Allianz

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Allianz. Plan je binnenkort een event bij Allianz en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Allianz Coolsingel Rotterdam
Ballonboog 6m Allianz Coolsingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Allianz of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Allianz zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.