Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Allianz

(2.5/5)
 • Coolsingel 120, 3011 AG Rotterdam [Kaart]
 • 088 577 2828
 • https://www.allianz.nl/
  Uw link hier?
 • Koopgoot (0.07 km.)
 • Beurs (0.07 km.)
 • Beurs Rotterdam (0.07 km.)
 • Rotterdam Blaak (0.55 km.)
 • Centrum (0.23 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Allianz en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Koopgoot, Cinerama, Zomercarnaval, Wereldhavendagen, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
The Usual 0.23 km
Urban Residences 0.29 km
Easy Hotel Rotterdam City Centre 0.34 km
Bazar 0.34 km
The James 0.37 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Thuisbezorgd Hub 0.17 km
Staal 0.24 km
Cafe in the City 0.25 km
Vessel 11 0.27 km
Oyster Club 0.28 km
Allianz

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Allianz Verzekeringen, met haar hoofdkantoor gevestigd aan de Coolsingel in Rotterdam, vormt een solide baken van financiële zekerheid in de stad. Als een van 's werelds grootste verzekerings- en vermogensbeheerbedrijven, biedt Allianz Nederland Groep een uitgebreid scala aan diensten die variëren van verzekeringen tot pensioenen en vermogensbeheer. Wanneer er reden tot vreugde is binnen dit gerenommeerde bedrijf, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om die vreugde te accentueren met kleurrijke ballonnen die de feestelijke sfeer versterken.

De kern van Allianz Nederland ligt in het aanbieden van diverse verzekeringen die aansluiten bij de behoeften van particulieren en bedrijven. Van autoverzekeringen die beschermen tijdens reizen tot aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, Allianz voorziet in zekerheid en gemoedsrust. Bovendien gaat hun dienstverlening verder dan alleen verzekeringen, en omvat het pensioen- en vermogensbeheer voor een solide financiële toekomst.

Met het hoofdkantoor op de Coolsingel is Allianz Nederland goed bereikbaar voor klanten en partners. Een team van deskundige verzekeringsadviseurs staat klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor verzekeringen en financiële planning. De online diensten van Allianz, zoals het indienen van claims en het beheren van polisgegevens, bieden extra gemak voor klanten.

Allianz heeft wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare financiële partner. Het bedrijf biedt niet alleen bescherming, maar ook begeleiding in financiële planning en risicobeheer. Of het nu gaat om het beschermen van bezittingen, het opbouwen van vermogen of het beheren van risico's, Allianz biedt een uitgebreide suite van diensten.

In een wereld waar zekerheid en stabiliteit van vitaal belang zijn, vormt Allianz Verzekeringen een hoeksteen voor Rotterdam en daarbuiten. Met een geschiedenis van uitmuntendheid en betrouwbaarheid, blijft Allianz Nederland zich inzetten om financiële rust en gemoedsrust te bieden aan haar klanten. En wanneer er reden is om te vieren binnen de muren van Allianz, staan de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om bij te dragen aan de festiviteiten.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Allianz

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Allianz. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen


"Allianz biedt betrouwbare en uitgebreide verzekeringsoplossingen met wereldwijde expertise, zodat je met een gerust hart kunt leven en werken."
- Rotterdams Ballonnenbedrijf

 

Foto's Allianz

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Allianz. Plan je binnenkort een event bij Allianz en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Allianz Coolsingel Rotterdam
Ballonboog 6m Allianz Coolsingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Allianz of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Allianz zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.