Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Stichting Ambulance Wens

(5/5)
 • Abel Tasmanstraat 79, 3165 AM Rotterdam-Albrandswaard [Kaart]
 • 085 444 4288
 • https://www.ambulancewens.nl/
 • Hoogvliet Centrum (3.82 km.)
 • Rhoon (1.31 km.)
 • Kromme Zandweg Rotterdam (4.07 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (7.20 km.)
 • Waalhaven Zuidzijde (2.39 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stichting Ambulance Wens en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Stichting Ambulance Wens is een stichting in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Onderzeebootloods, Schiecentrale, UFO Restaurant, bevinden zich op slechts 3.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
SS Rotterdam 5.16 km
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 5.22 km
Euromast 5.37 km
Hotel New York 6.19 km
Supernova Hotel 6.19 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vliegveld 1.88 km
Courzand 2.64 km
Iskender 4.67 km
Restaurant Goud 4.87 km
UFO Restaurant 4.96 km
Stichting Ambulance Wens

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Stichting Ambulance Wens Nederland is een lichtstraal van hoop voor hen die hun laatste dagen doorbrengen met een onvervulde wens in hun hart. In een wereld van beperkingen en onmogelijkheden, schenkt deze stichting momenten van vreugde en vervulling aan terminaal zieke patiënten. Een speciale groep van 270 toegewijde en medisch geschoolde vrijwilligers vormt de ruggengraat van deze organisatie, die dag in dag uit de laatste wensen vervult van immobiele patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Het is een daad van mededogen en liefde die het laatste hoofdstuk van iemands leven verlicht.

Onder de vele supporters van deze nobele inspanning bevindt zich het Rotterdams Ballonnenbedrijf, een onderneming die niet alleen ballonnen opblaast, maar ook harten laat opstijgen. Deze twee organisaties zijn maatschappelijk met elkaar verbonden door de wens om vreugde en hoop te verspreiden. Bij elke mijlpaal die Stichting Ambulance Wens bereikt, wanneer de zoveelste wens in vervulling gaat, zijn het de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf die de lucht vullen, als een symbool van viering en triomf.

Stichting Ambulance Wens vervult deze laatste verlangens met speciaal ontworpen ambulances, die zijn uitgerust met extra comfortabele brancards en ramen die uitzicht bieden op de wereld die deze patiënten koesteren. Het is meer dan alleen transport; het is een reis naar een moment van vreugde dat anders ontoegankelijk zou zijn. Elke wens wordt begeleid door ervaren medisch personeel, waardoor de veiligheid en het welzijn van de patiënt altijd voorop staan.

Deze stichting, die dagelijks tussen de 5 à 7 wensen vervult, heeft inmiddels meer dan 19.086 harten geraakt en levens verrijkt. Wat deze inspanning nog bewonderenswaardiger maakt, is dat alles kosteloos wordt aangeboden. De Stichting draagt de last van de kosten, waardoor de patiënt, twee geliefden en twee vrijwilligers kunnen samenwerken om kostbare momenten te delen.

In een wereld waar tijd soms lijkt te vervagen, en waar de horizon zich misschien beperkt tot een ziekenhuisbed, biedt Stichting Ambulance Wens Nederland een venster naar dromen en verlangens. Met de steun van toegewijde organisaties zoals het Rotterdams Ballonnenbedrijf, wordt de kracht van menselijke vriendelijkheid en empathie duidelijk. Elk ballon die de lucht in stijgt, elk hart dat glimlacht, herinnert ons eraan dat het niet de hoeveelheid tijd is die telt, maar hoe we die tijd vullen met liefde, zorg en betekenis.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Stichting Ambulance Wens

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Stichting Ambulance Wens. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Anet Terra-Klinkert
Anet Terra-Klinkert 15-04-2023
Stichting Ambulance wens heeft mijn broer gisteren 14 april een fantastische dag bezorgd. Wat waren Hans en Paulien ontzettend lief en behulpzaam. Ook mijn man en ik hebben van deze zeer zonnige dag genoten. Geweldig bedankt

 

Soufian
Soufian 10-05-2023
Wat geweldig dat dit soort organisaties bestaan! Jullie maken duidelijk het verschil en ontnemen even de pijn en leed van deze mensen die het nodig hebben. Ga zo door kanjers! Er zullen nog vele van jullie bijdrage genieten.

 

Wil Haan
Wil Haan 15-07-2023
We hebben door stichting ambulance wens gisteren 14 juli een fantastische dag gehad. Hierdoor konden we het huwelijk van onze zoon en schoondochter bij wonen. Dit werd in Zandvoort op het stand gevierd mede door de twee vrijwilligers die echte toppers waren. Is dit voor ons een onvergetelijke dag geworden. Daarvoor heel veel dank. Jan en Wil Haan.

 

Martine Sargentini
Martine Sargentini 07-08-2023
Een fantastische dag gehad vandaag, mede dankzij Wietske en Jan Willem. Hoe mooi dat zoiets bestaat ,echt geweldig!

 

Anita Kersten
Anita Kersten 29-06-2023
Vandaag de laatste wens vervult door stichting ambulance in nieuwvliet aan het strand nog even met de voetjes in het water via strand rolstoel.. top middag voor deze mensen.. lekker geluncht herinneringen gemaakt❤

 

 

meer Reviews

 

Foto's Stichting Ambulance Wens

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Stichting Ambulance Wens. Plan je binnenkort een event bij Stichting Ambulance Wens en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 20000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 20000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 17000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 17000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Stichting Ambulance Wens of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Stichting Ambulance Wens zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.