Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Stichting Ambulance Wens

(5/5)
 • Abel Tasmanstraat 79, 3165 AM Rotterdam-Albrandswaard [Kaart]
 • 085 444 4288
 • https://www.ambulancewens.nl/
 • Hoogvliet Centrum (3.82 km.)
 • Rhoon (1.31 km.)
 • Kromme Zandweg Rotterdam (4.07 km.)
 • Rotterdam Centraal Station (7.20 km.)
 • Waalhaven Zuidzijde (2.39 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stichting Ambulance Wens en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als RDM, Onderzeebootloods, Stadshaven Brouwerij, Schiecentrale, bevinden zich op slechts 3.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
SS Rotterdam 5.16 km
New Ocean Paradise Hotel 5.22 km
Euromast 5.37 km
Morgan and Mees 6.19 km
Hotel New York 6.19 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Vliegveld 1.88 km
Courzand 2.64 km
Iskender 4.67 km
Restaurant Goud 4.87 km
UFO Restaurant 4.96 km
Stichting Ambulance Wens

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Stichting Ambulance Wens Nederland is een lichtstraal van hoop voor hen die hun laatste dagen doorbrengen met een onvervulde wens in hun hart. In een wereld van beperkingen en onmogelijkheden, schenkt deze stichting momenten van vreugde en vervulling aan terminaal zieke patiënten. Een speciale groep van 270 toegewijde en medisch geschoolde vrijwilligers vormt de ruggengraat van deze organisatie, die dag in dag uit de laatste wensen vervult van immobiele patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Het is een daad van mededogen en liefde die het laatste hoofdstuk van iemands leven verlicht.

Onder de vele supporters van deze nobele inspanning bevindt zich het Rotterdams Ballonnenbedrijf, een onderneming die niet alleen ballonnen opblaast, maar ook harten laat opstijgen. Deze twee organisaties zijn maatschappelijk met elkaar verbonden door de wens om vreugde en hoop te verspreiden. Bij elke mijlpaal die Stichting Ambulance Wens bereikt, wanneer de zoveelste wens in vervulling gaat, zijn het de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf die de lucht vullen, als een symbool van viering en triomf.

Stichting Ambulance Wens vervult deze laatste verlangens met speciaal ontworpen ambulances, die zijn uitgerust met extra comfortabele brancards en ramen die uitzicht bieden op de wereld die deze patiënten koesteren. Het is meer dan alleen transport; het is een reis naar een moment van vreugde dat anders ontoegankelijk zou zijn. Elke wens wordt begeleid door ervaren medisch personeel, waardoor de veiligheid en het welzijn van de patiënt altijd voorop staan.

Deze stichting, die dagelijks tussen de 5 à 7 wensen vervult, heeft inmiddels meer dan 19.086 harten geraakt en levens verrijkt. Wat deze inspanning nog bewonderenswaardiger maakt, is dat alles kosteloos wordt aangeboden. De Stichting draagt de last van de kosten, waardoor de patiënt, twee geliefden en twee vrijwilligers kunnen samenwerken om kostbare momenten te delen.

In een wereld waar tijd soms lijkt te vervagen, en waar de horizon zich misschien beperkt tot een ziekenhuisbed, biedt Stichting Ambulance Wens Nederland een venster naar dromen en verlangens. Met de steun van toegewijde organisaties zoals het Rotterdams Ballonnenbedrijf, wordt de kracht van menselijke vriendelijkheid en empathie duidelijk. Elk ballon die de lucht in stijgt, elk hart dat glimlacht, herinnert ons eraan dat het niet de hoeveelheid tijd is die telt, maar hoe we die tijd vullen met liefde, zorg en betekenis.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Stichting Ambulance Wens

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Stichting Ambulance Wens. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Stichting Ambulance Wens?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Anieta
Anieta 03-10-2023
We hoopte op een onvergetelijke dag........ Nou, het was een superdag. Alles klopte.......mooi weer, heel gezellig, lekker gegeten en alles gezien wat wij wilden voor onze moeder. Haar wens was om terug te gaan naar haar roots en dat was De Betuwe en omstreken. Dit alles vond plaats op 3 september 2023 en we genieten nog steeds na van deze dag. Ook willen wij de ambulancebroeders Paul de chauffeur en Jan de verpleegkundige heel erg bedanken voor de goede zorgen en gezelligheid. Het was top. Lieve groetjes van Familie van Baarle

 

Marjolein & Niels Brouwer
Marjolein & Niels Brouwer 04-11-2023
Supermooie dag gehad met onze moeder/schoonmoeder die graag nog een keer naar de zee wilde. Ingrid en Ruben waren heel gezellig en super behulpzaam. Geen moeite was teveel en ze kwamen met goeie ideeën om de dag nog onvergetelijker te maken. Bedankt!

 

Marja van Holst
Marja van Holst 02-10-2023
Wij hebben mede door stichting ambulance wens vrijdag 29 september een geweldige en onvergetelijke dag gehad. Door jullie fantastische inzet kon onze moeder/oma de bruiloft bijwonen van haar oudste kleinzoon. Wat waren de vrijwilligers behulpzaam en liefdevol,niks was te veel. Als ik met mijn moeder over de bruiloft praat krijgt ze een glimlach van oor tot oor. Ook namens het bruidspaar heel,heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet!! Marja v Holst Ottervanger

 

Anet Terra-Klinkert
Anet Terra-Klinkert 15-04-2023
Stichting Ambulance wens heeft mijn broer gisteren 14 april een fantastische dag bezorgd. Wat waren Hans en Paulien ontzettend lief en behulpzaam. Ook mijn man en ik hebben van deze zeer zonnige dag genoten. Geweldig bedankt

 

Wil Haan
Wil Haan 15-07-2023
We hebben door stichting ambulance wens gisteren 14 juli een fantastische dag gehad. Hierdoor konden we het huwelijk van onze zoon en schoondochter bij wonen. Dit werd in Zandvoort op het stand gevierd mede door de twee vrijwilligers die echte toppers waren. Is dit voor ons een onvergetelijke dag geworden. Daarvoor heel veel dank. Jan en Wil Haan.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Stichting Ambulance Wens

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Stichting Ambulance Wens. Plan je binnenkort een event bij Stichting Ambulance Wens en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Folieballon Cijfer 20000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 20000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 17000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam
Folieballon Cijfer 17000e wens Stichting Ambulance Wens Albrandswaard Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Stichting Ambulance Wens of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Stichting Ambulance Wens zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Stichting Ambulance Wens?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Stichting Ambulance Wens. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Stichting Ambulance Wens