Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Speeltuin Vereniging Kralingen

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Speeltuin Vereniging Kralingen en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Willemsbrug, Oude Haven, Witte Huis, Hulstkamp Gebouw, bevinden zich op slechts 1.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 0.80 km
Student Hotel 1.06 km
The Slaak 1.54 km
Animathor 1.60 km
Pincoffs 1.69 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Yolo 1.40 km
Finca 1.52 km
Gastrobar Ster 1.57 km
Calma by Finca 1.58 km
Tuin van de Vier Windstreken 1.60 km
Speeltuin Vereniging Kralingen

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In het weelderige en schilderachtige Kralingen in Rotterdam prijkt de Speeltuin Vereniging Kralingen als een betoverende oase voor kinderen en hun avontuurlijke geesten. Te midden van deze groene oase, waar de natuur en speelplezier samenkomen, heeft het Rotterdams Ballonnenbedrijf de eer om de feestelijke sfeer te versterken met kleurrijke ballonnen tijdens de speciale feestjes die hier gehouden worden.

De speeltuin, gelegen in de prachtige en groene wijk Kralingen, is een plek waar kinderen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en hun verbeelding tot leven zien komen. Met een reeks speeltoestellen en attracties zoals schommels die door de lucht zwaaien, glijbanen die uitnodigen tot snelheid, klimrekken die de hoogte in gaan en een zandbak die klaarligt om prachtige kastelen te bouwen, is er voor elk kind iets te ontdekken en te genieten.

Naast de klassieke speeltoestellen biedt de speeltuin ook een voetbalveldje en een tafeltennistafel, waar kinderen hun energie kunnen laten stromen en hun vaardigheden kunnen tonen. Hier wordt bewegen aangemoedigd en sportiviteit omarmd.

Speeltuin Vereniging Kralingen draagt niet alleen bij aan plezier, maar ook aan educatie en creativiteit. De speeltuin organiseert regelmatig diverse activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden, waaronder knutselmiddagen die artistieke vonken doen ontbranden, speurtochten die het speuren naar mysteries stimuleren, en sportdagen die teamwork en gezondheid bevorderen.

De speeltuin dient als een veilige haven waar kinderen vrij kunnen spelen, vriendschappen kunnen smeden en buitenavonturen kunnen beleven. Het is een plek waar het gelach van kinderen de lucht vult en waar vreugde in elke hoek op de loer ligt.

Wanneer feestjes en bijzondere gelegenheden de speeltuin vullen met opwinding, dragen de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf bij aan de magie. Deze ballonnen vangen de geest van vreugde en feestelijkheid, en voegen een vrolijke en levendige sfeer toe aan elk festijn.

Kortom, Speeltuin Vereniging Kralingen is een toevluchtsoord van plezier en avontuur voor kinderen in Rotterdam. Hier wordt buiten spelen gestimuleerd, creativiteit gevierd en vriendschappen gesmeed. Met kleurrijke ballonnen die opstijgen tijdens feestjes, wordt de vreugde van dit speelparadijs nog intenser en onvergetelijk.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Speeltuin Vereniging Kralingen

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Speeltuin Vereniging Kralingen. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Eelco Schuller
Eelco Schuller 03-05-2023
Leuke speeltuin! €1 entree p/p. Fijn dat je koffie (filter) en koek etc kan kopen. Schone WCs.

 

Mama Suikerbuik
Mama Suikerbuik 17-04-2021
Ik geef deze speeltuin 1 ster want De ontvangst vond ik niet erg vriendelijk.. Dat je een 1€ per persoon moet betalen prima! Maar wat je er voor terug krijgt is het niet waard! Wij gaan wel weer naar de speeltuin in overschie. Ook 1€ intree geld maar de mensen Zijn stuk vriendelijker! En ook is de speeltuin groter met veel grotere en leukere speel toestellen Ons hier niet meer te zien

 

Liza van Wilgenburg
Liza van Wilgenburg 04-08-2022
Leuke, gezellige speeltuin voor de kids. De prijzen zijn ook heel schappelijk. Een echte aanrader!

 

Shirley
Shirley 12-08-2022
Een unieke plek midden in de stad. De kleinkinderen van 2 en 5 jaar hebben zich heerlijk vermaakt in de jungle en in het water. We komen zeker terug!

 

Anita Le Noble - van Golden
Anita Le Noble - van Golden 13-08-2020
Speeltuin leuk nieuwe beheerder ook aardig maar de oude beheerder zit met zijn vrienden voor het bestel en betaalloket bier te zuipen. Wat ik totaal niet vind passen tussen de kinderen. En je kan dus ook geen afstand houden, meneer de ex beheerder zit nu om 13.58 al behoorlijk te lallen met een rode kop

 

 

meer Reviews

 

Foto's Speeltuin Vereniging Kralingen

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Speeltuin Vereniging Kralingen. Plan je binnenkort een event bij Speeltuin Vereniging Kralingen en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Speeltuin Vereniging Kralingen Rotterdam
Heliumballonnen Speeltuin Vereniging Kralingen Rotterdam
Ballonpilaar Breed Regenboog Speeltuin Vereniging Kralingen Rotterdam
Ballonpilaar Breed Regenboog Speeltuin Vereniging Kralingen Rotterdam

FAQ

Q.

Ik vraag mij af of het gebouw in de speeltuin op zaterdagmiddag/avond te huur is en zo ja, wat de kosten daarvan zijn.

A.

Het gebouw in de speeltuin is te huur. Echter voor actuele beschikbaarheid en kosten kunt u het beste even contact opnemen met +31 (0)10 412 7940

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Speeltuin Vereniging Kralingen of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Speeltuin Vereniging Kralingen zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.