Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Speeltuin Ijsselmonde

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Speeltuin Ijsselmonde en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hollywood, Feyenoord, Pathe, Excelsior, bevinden zich op slechts 2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 2.82 km
ART Hotel 3.77 km
Pincoffs 4.06 km
Bruno Room Mate 4.38 km
NHOW 4.39 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Hollywood 1.64 km
Malakka 1.70 km
Ortam 1.95 km
Amazing Oriental 4.04 km
Gym and Gin 4.05 km
Speeltuin Ijsselmonde

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In het bruisende hart van de wijk IJsselmonde in Rotterdam schittert de geliefde Speeltuin IJsselmonde als een speelparadijs voor kinderen en hun avontuurlijke geesten. Midden in deze levendige omgeving, waar vreugde en spel samenkomen, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om een extra vleugje magie toe te voegen met kleurrijke ballonnen tijdens de feestjes die hier worden gehouden.

De speeltuin, gelegen in de wijk IJsselmonde, is een plek waar de jeugd hun energie kwijt kan en de wereld om hen heen ontdekt. Met een overvloed aan speeltoestellen en attracties, zoals klimrekken die hoog de lucht in stijgen, glijbanen die uitnodigen tot avontuurlijke afdalingen, schommels die naar de wolken reiken, trampolines die sprongen van vreugde mogelijk maken en een zandbak die ruimte biedt aan creatieve zandkastelen, is er voor elk kind iets te beleven en te ontdekken.

Speeltuin IJsselmonde is niet alleen een plek voor spel, maar ook voor gemeenschap en verbinding. De speeltuin organiseert regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor kinderen van diverse leeftijden, waardoor het een plek van leren, groeien en plezier wordt.

De speeltuin fungeert als een veilige haven waar kinderen vrij kunnen spelen, vriendschappen kunnen smeden en buitenavonturen kunnen beleven. Hier worden kostbare herinneringen gevormd en vreugde gekoesterd.

Wanneer feestjes en vieringen de speeltuin vullen met gelach en opwinding, dragen de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf bij aan de festiviteiten. Deze ballonnen vangen de geest van viering en voegen een vrolijke en opwindende sfeer toe aan elke speciale gelegenheid.

In het kort, Speeltuin IJsselmonde is een speelparadijs in Rotterdam waar kinderen zich kunnen uitleven en vreugde kunnen vinden in het buitenleven. Met kleurrijke ballonnen die opstijgen tijdens feestjes, wordt de magie van deze speeltuin nog intenser en onvergetelijk. Hier worden vriendschappen gesmeed, avonturen beleefd en momenten van puur plezier gedeeld, waardoor het een onvergetelijke plek wordt voor kinderen en gezinnen.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Speeltuin IJsselmonde

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Speeltuin IJsselmonde. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Jacob Kuipers
Jacob Kuipers 28-08-2022
Vandaag was er een schippers feest met Santi koren ,eentje uit hoekse waard en de andere ,de Albatros . De organisatie heeft zijn best gedaan en alles overzichtelijk. Buurt en speeltuin ligt in mooie stille omgeving .

 

Mirjam loyo bosma
Mirjam loyo bosma 25-09-2021
Wat een leuke speeltuin voor groot en klein. Lekker met zand en water spelen. In de zomer ook een gedeelte met water waar ze doorheen kunnen lopen en beetje verkoeling kunnen opzoeken. Niet diep dus ook voor de allerkleinste leuk. Vriendelijke medewerksters!

 

hafid
hafid 04-03-2019
Een zeer actieve speeltuin waar alle kinderen welkom zijn . Regelmatig zijn er leuke activiteiten voor jong én oud die door een gezellig team van vrijwilligers op een leuke manier ten uitvoer worden gebracht. In de zomer hebben ze kikkerbadje voor verkoeling . Zeker een aanrader vooral voor kinderen. 5 Google sterren zeker waard

 

Jerry Lussenburg
Jerry Lussenburg 02-09-2018
Een zeer actieve speeltuin waar je je als kind welkom voelt. Regelmatig zijn er activiteiten voor jong én oud die door een gezellig team van vrijwilligers op een leuke manier ten uitvoer worden gebracht.

 

Bram H.
Bram H. 24-07-2018
Leuk voor de kinderen, in de zomer hebben ze een soort van kikkerbadje voor verkoeling. Ook zorgen ze voor leuke activiteiten voorde kinderen. Entree €1.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Speeltuin IJsselmonde

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Speeltuin Ijsselmonde. Plan je binnenkort een event bij Speeltuin Ijsselmonde en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Halloween Speeltuin IJsselmonde Rotterdam
Ballonboog 6m Halloween Speeltuin IJsselmonde Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Speeltuin IJsselmonde of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Speeltuin IJsselmonde zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.