Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Speeltuin Afrikaanderplein

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Speeltuin Afrikaanderplein en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Fenix Food Factory, Nieuwe Luxor, Lantarenvenster, Nederlands Fotomuseum, bevinden zich op slechts 1.1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
ART Hotel 0.77 km
Bruno Room Mate 1.18 km
NHOW 1.21 km
Pincoffs 1.23 km
Hotel New York 1.31 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
By Ami 1.08 km
Fenix Food Factory 1.11 km
Mood 1.20 km
Aqua Asia 1.24 km
Rodeo 1.24 km
Speeltuin Afrikaanderplein

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
In de levendige wijk Feijenoord in Rotterdam schittert de geliefde Speeltuin Afrikaanderplein als een waar kinderparadijs voor de jonge ontdekkers en avonturiers. Te midden van deze bruisende omgeving, waar vreugde en spel samen smelten, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestelijke sfeer te versterken met kleurrijke ballonnen tijdens de speciale feestjes die hier worden gehouden.

De speeltuin, gelegen in de wijk Feijenoord, is een plek waar kinderen de kans krijgen om hun energie kwijt te kunnen en de wereld om hen heen te verkennen. Met een scala aan speeltoestellen en attracties zoals schommels die door de lucht zwaaien, glijbanen die uitnodigen tot vrolijke afdalingen, klimrekken die naar de hemel reiken, een zandbak waarin creatieve zandkastelen worden gebouwd en een verfrissende waterfontein voor zomerse vreugde, is er voor elk kind iets om te beleven en te genieten.

Speeltuin Afrikaanderplein fungeert als een epicentrum van gemeenschap en spel. Hier vinden kinderen niet alleen plezier, maar ook educatie en creatieve verkenning. De speeltuin organiseert regelmatig een reeks activiteiten en evenementen voor kinderen van alle leeftijden, van knutselmiddagen die de creativiteit aanwakkeren tot sportdagen die teamwork bevorderen, en themafeesten die de verbeelding prikkelen.

De speeltuin is een plek van samenkomen, waar kinderen vrij kunnen spelen en het buitenleven kunnen omarmen. Het is een plaats waar lachen in de lucht hangt en vreugde aan elke hoek wordt gegeven.

Wanneer feestjes en bijzondere gelegenheden de speeltuin met opwinding vullen, dragen de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf bij aan de feestvreugde. Deze ballonnen vangen de geest van viering en voegen een vrolijke en opwindende sfeer toe aan elke speciale gelegenheid.

In het kort, Speeltuin Afrikaanderplein is een speelhemel in Rotterdam waar kinderen kunnen spelen en genieten van het buitenleven. Met kleurrijke ballonnen die opstijgen tijdens feestjes, wordt de magie van deze speeltuin nog levendiger en onvergetelijk. Hier worden vriendschappen gesmeed, ontdekkingen gedaan en momenten van zuivere vreugde gedeeld, waardoor het een onvergetelijke plek wordt voor kinderen en gezinnen.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Speeltuin Afrikaanderplein

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Speeltuin Afrikaanderplein. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Sifaw Sifaw
Sifaw Sifaw 22-10-2023
Leuk speeltuin en ik ben heel tevreden met hun service 👍🏼

 

Anja Campen
Anja Campen 03-09-2022
Je wordt er heel vriendelijk ontvangen gezellige sfeer top

 

Nadia Ali
Nadia Ali 17-06-2022
Doet veel voor de buurt. Vandaag een bingo middag van de Zonnebloem voor ouderen. En ik zag verderop iets georganiseerd met kinderen.

 

Aliyana E
Aliyana E 26-07-2020
Ik kom er iedere dag met mijn broertje het is een leuke speeltuin en je kan er heel veel ze hebben ook ijsjes en chips en dat soort dingen maar helaas vind ik het personeel minder vriendelijk Deze speeltuin verdiend 4 sterren

 

toon opsteegh
toon opsteegh 21-06-2019
Afrikanen speeltuin is leuk en ik kom er elke week met mijn dochtertje. Je kan er wet eten en drinken en ijsjes hebben ze ook. En het is niet duur, een aanrader voor mensen met kleine kinderen.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Speeltuin Afrikaanderplein

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Speeltuin Afrikaanderplein. Plan je binnenkort een event bij Speeltuin Afrikaanderplein en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Opening Speeltuin Afrikaanderplein Rotterdam Vestia
Cloudbuster Rond Opening Speeltuin Afrikaanderplein Rotterdam Vestia

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Speeltuin Afrikaanderplein of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Speeltuin Afrikaanderplein zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.