Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Next Fatfreeze Clinics

(5/5)
 • Goudsesingel 229 A, 3031 EK Rotterdam [Kaart]
 • 010 221 1312
 • http://www.nextfatfreeze.nl/
 • Meent (0.39 km.)
 • Blaak (0.72 km.)
 • Goudsesingel Rotterdam (0.25 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.59 km.)
 • Oostplein (0.95 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Next Fatfreeze Clinics en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Erasmus University College, Meent, Heineken Gebouw, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Motto by Hilton 0.39 km
Savoy 0.55 km
Postillion Hotel 0.62 km
Stayokay Hostel 0.73 km
Midtown Hotel 0.73 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Foodhallen 0.14 km
Hoy Kitchen 0.32 km
La Mozza 0.34 km
Shanghai Papa 0.35 km
Pesca 0.35 km
Next Fatfreeze Clinics

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Next Fatfreeze Clinics

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Next Fatfreeze Clinics. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Suvienka Boelijn
Suvienka Boelijn 04-11-2023
Vandaag mijn laatste behandeling achter de rug. Altijd super hartelijk behandeld en de resultaten mogen er zeker wezen. Na twee zwangerschappen, weinig tijd voor de sportschool en ongelukkig te zijn met mijn lichaam, durfde ik na de tweede behandeling al weer met een bikini te lopen. Kan niet wachten tot het definitieve resultaat 😁

 

Célia Dos Reis
Célia Dos Reis 11-11-2023
Ik ben super tevreden met het resultaat. Mijn kleding zit lekkerder, en staat ook mooi. Het personeel is lief en professioneel. Ik raad het zeker aan.

 

Alba Garcia
Alba Garcia 04-07-2023
Nu voor de derde behandeling geweest. Ik merk een duidelijk verschil sinds de eerste behandeling en dit is ook goed zichtbaar op de foto’s die iedere keer genomen worden. Na een zwangerschap en een hoeveelheid kilo’s die ik verloren ben lukte het me niet om met het sporten nu net dat laatste beetje vet van mijn buik af te krijgen. De behandelingen zijn pijnloos, er wordt goed voor je gezorgd en zijn dus effectief! Zeer tevreden en kijk uit naar mijn laatste behandeling om het eind resultaat te zien!

 

Lissa Gerrits
Lissa Gerrits 19-07-2023
Super mooi en blijvend resultaat! Vanaf het 1e gesprek tot aan de laatste controle altijd goede zorgen. Wat in deze kliniek ook heel fijn is dat je een gratis Shockwave krijgt na de bevries behandelingen. Dit zorgt er toch weer voor dat het nog effectiever is! Dit hebben ze namelijk nergens anders.

 

Karin Westmaas
Karin Westmaas 16-09-2023
Ik heb de cellulitis behandeling bij Next Fatfreeze Clinic gekozen. De behandelingen zijn superfijn en niet pijnlijk. Na ongeveer 5 á 6 behandelingen zie je al wat goede resultaat. De dames zijn heel vriendelijk en gezellig en voel je je op je gemak. Ik zou mijn vriendinnen zeker de behandelingen adviseren bij Next Fatfreeze Clinic.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Next Fatfreeze Clinics

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Next Fatfreeze Clinics. Plan je binnenkort een event bij Next Fatfreeze Clinics en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Next Fatfreeze Clinics of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Next Fatfreeze Clinics zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.