Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Next Cosmetic Clinics

(5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Next Cosmetic Clinics en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Erasmus University College, Meent, Laurenskerk, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Motto by Hilton 0.33 km
Savoy 0.50 km
Postillion Hotel 0.58 km
Stayokay Hostel 0.67 km
Atlanta 0.69 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Foodhallen 0.19 km
Hoy Kitchen 0.28 km
Shanghai Papa 0.29 km
Pesca 0.30 km
La Mozza 0.31 km
Next Cosmetic Clinics

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Next Cosmetic Clinics

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Next Cosmetic Clinics. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
5.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Perry ...
Perry ... 07-10-2023
Mijn ervaring bij Next Cosmetic Clinic was ronduit teleurstellend. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me niet welkom. Het personeel leek ongeïnteresseerd en niet erg behulpzaam. Ik had gehoopt op een warme en professionele omgeving, maar helaas was het tegenovergestelde waar. Wat me het meest stoorde, was de buitensporige wachttijd. Ik begrijp dat medische faciliteiten soms druk kunnen zijn, maar mijn geduld werd flink op de proef gesteld. Ik heb meer dan een uur gewacht voordat ik überhaupt werd gezien door een medewerker. Dit gebrek aan efficiëntie is onaanvaardbaar, vooral als het gaat om gezondheidszorg. Bovendien was de houding van het personeel verre van professioneel. Er was een duidelijk gebrek aan vriendelijkheid en begrip. Ik voelde me niet serieus genomen als patiënt en dat is absoluut onaanvaardbaar als je vertrouwt op een kliniek voor cosmetische ingrepen. Ik had gehoopt op een positieve ervaring bij Next Cosmetic Clinic, maar helaas was dat niet het geval. Ik ben diep teleurgesteld in de service die ik heb ontvangen. Het is essentieel dat deze kliniek hun houding en efficiëntie verbetert om patiënten de zorg en aandacht te bieden die ze verdienen. Op basis van mijn ervaring zou ik het ten zeerste afraden om deze kliniek te bezoeken.

 

Djoggo Bhoendie
Djoggo Bhoendie 06-10-2023
Ontzettend lange wachttijd hier en je wordt heel slecht geholpen als klant. Prijzen zijn wellicht aantrekkelijk maar hier is goedkoop zeker te stellen duurkoop. Wees gewaarschuwd.. Ik moest mijn behandeling bij een ander kliniek laten corrigeren en was hier veel geld voor kwijt. Het verbaast me wel dat er goede Reviews worden geschreven over deze zaak.. Weet vrijwel zeker dat deze reviews fake zijn.

 

Daan van Rijn
Daan van Rijn 31-08-2023
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn filler-behandeling bij Next Cosmetic Clinics. Ze hebben echt naar mijn wensen geluisterd en hebben me geholpen mijn jeugdige uitstraling te herstellen. Het was een naadloze ervaring van begin tot eind, en ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele cosmetische behandelingen.

 

Jordan Mckean
Jordan Mckean 29-06-2023
Ik ben ontzettend blij dat ik ben overgestapt naar Next Cosmetic Clinics! Voorheen bezocht ik altijd een andere kliniek, maar was nooit helemaal tevreden. Bij Next Cosmetic Clinics zijn ze super vriendelijk en behulpzaam, vanaf het moment dat ik de wachtkamer binnenstapte tot aan de behandeling zelf. De behandelaar heeft me op mijn gemak gesteld, goed geadviseerd en geholpen. Ze had veel kennis van zaken en was zeer professioneel. Het resultaat is prachtig, precies zoals ik het wilde! Ik zal zeker weer terugkomen bij Next Cosmetic Clinics!

 

Bali joy Hankers
Bali joy Hankers 22-07-2023
Ik had al een hele tijd last van me huid en kon ook niet echt de juiste verzorging vinden, tot ik bij next cosmetics kwam, ze werken heel professioneel, ik werd netjes ontvangen kreeg meteen wat te drinken aangeboden en ik ging eerst in gesprek met een specialiste, ik heb haar uitgelegd waar ik last van heb en ze begreep me meteen, nadat ze een persoonlijk advies had gemaakt, werden er foto’s gemaakt van mijn gezicht en kreeg ik een heerlijke behandeling, ik heb een hydrafacial gekregen en me huid is zo zacht en glanzend, wat ik ook ontzettend fijn vond is dat ik hier ook meteen mijn botox kon laten bijwerken en ik heb ook de traangootfiller genomen, mijn huid is weer stralend en mijn foundation laat ik tegenwoordig ook staan, wat ik ook heel fijn vind is dat ik hier ook terecht kan voor mijn botox en fillers fijn om alles in 1 kliniek te kunnen doen !

 

 

meer Reviews

 

Foto's Next Cosmetic Clinics

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Next Cosmetic Clinics. Plan je binnenkort een event bij Next Cosmetic Clinics en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Opening Next Fatfreeze Clinics Next Cosmetic Clinics Goudsesingel Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Next Cosmetic Clinics of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Next Cosmetic Clinics zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.