Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kermis Rotterdam

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kermis Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Museum Rotterdam1940 1945 nu, Euromast, Heerenhuys, Delfshaven, bevinden zich op slechts 0.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel 0.81 km
Euromast 0.87 km
SS Rotterdam 1.39 km
Morgan and Mees 1.55 km
Supernova Hotel 1.60 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Verhip 0.37 km
Restaurant Goud 0.45 km
De Machinist 0.75 km
Chinese Boot 0.81 km
Euromast 0.87 km
Kermis Rotterdam

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
De kermis aan de Schiehaven in Rotterdam is een spectaculaire en vrolijke traditie die twee keer per jaar de stad in vuur en vlam zet. In dit bruisende festijn van attracties, lichtjes en gelach staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestvreugde te verhogen met kleurrijke ballonnen die de lucht vullen en de festiviteiten een extra dosis vreugde geven.

De Schiehaven, gelegen aan de voet van de iconische Euromast, vormt het decor voor deze bijzondere kermis die zowel in het voorjaar, rondom Koningsdag, als in het najaar tijdens de herfstvakantie plaatsvindt. Het is een tijd waar jong en oud zich verenigen om te genieten van een onvergetelijk festijn. De kermis biedt een overvloed aan vermaak, variërend van klassieke draaimolens en uitdagende achtbanen tot energieke botsauto's en spannende spookhuizen.

Bezoekers kunnen hun geluk beproeven bij de grijparmen en muntenmachines, hun schietvaardigheid tonen in de schiettent en hun moed testen in de meest avontuurlijke attracties. Het is een plek waar adrenaline, opwinding en vreugde samenkomen in een magische mix van amusement.

En als je nog niet genoeg avontuur hebt beleefd, zijn er altijd de heerlijke lekkernijen die wachten bij de suikerspinkramen en snoepstalletjes. Suikerspinnen, popcorn en ander zoet lekkers voegen een zoete dimensie toe aan het algehele festijn.

De kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegen een extra feestelijke sfeer toe aan de kermis. Ze dansen mee op de wind, vullen de lucht met kleur en geven een vleugje speelsheid aan de festiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een rustig moment om te genieten van het uitzicht of naar een intens avontuur dat je hart sneller laat kloppen, de kermis aan de Schiehaven heeft voor ieder wat wils.

In het kort, de kermis aan de Schiehaven is een hoogtepunt in het Rotterdamse evenementenlandschap, een tijd van samenzijn en vreugde die jong en oud samenbrengt in een sprankelend spektakel. Met kleurrijke ballonnen die de lucht vullen, wordt de feestelijke sfeer nog intenser en onvergetelijk. Hier wordt gelachen, gespeeld en genoten, en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Kermis Rotterdam

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Kermis Rotterdam. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Kermis Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kermis Rotterdam. Plan je binnenkort een event bij Kermis Rotterdam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Verjaardag 65 Jaar Race o Rama Kermis Rotterdam Schiehaven Delfshaven Rotterdam
Ballonpilaar Breed Verjaardag 65 Jaar Race o Rama Kermis Rotterdam Schiehaven Delfshaven Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Kermis Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Kermis Rotterdam zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.