Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Ikazia

(4/5)
 • Montessoriweg 1, 3083 AN Rotterdam [Kaart]
 • 010 297 5000
 • https://www.ikazia.nl/
 • Zuidplein 1 (0.19 km.)
 • Zuidplein (0.39 km.)
 • Pleinweg Rotterdam (0.85 km.)
 • Rotterdam Stadion (2.02 km.)
 • Maashaven (1.15 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ikazia en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Zuidplein Theater, Ahoy, Maassilo, UFO Restaurant, bevinden zich op slechts 0.8 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
ART Hotel 0.92 km
SS Rotterdam 1.78 km
Hotel New York 1.88 km
Bruno Room Mate 2.04 km
NHOW 2.12 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Amazing Oriental 0.43 km
UFO Restaurant 1.42 km
Fenix 1.61 km
CEO Baas van het Vlees 1.63 km
Mood 1.93 km
Ikazia

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam is een plek waar zorg niet alleen draait om medische behandelingen, maar ook om menselijke verbondenheid en respect. Hier staat men met oprechte interesse voor elkaar en streeft men ernaar het beste in iedereen naar boven te halen. Of het nu gaat om de arts-patiëntrelatie, de zorg van verpleegkundigen, of de steun van familieleden, iedereen binnen het ziekenhuis draagt bij aan het welzijn van de patiënten.

Bij Ikazia is er een unieke mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. Deze factoren dragen bij aan het gevoel van thuis zijn, wat van essentieel belang is voor het herstel van de patiënten. Het ziekenhuis fungeert ook als opleidingsziekenhuis voor verschillende specialismen, zoals Anesthesiologie, Gynaecologie, Chirurgie, Interne Geneeskunde en Maag-Darm-Leverziekten. Hier heerst een collegiale sfeer tussen specialisten en verschillende afdelingen, wat bijdraagt aan de kwaliteit van zorg en de ontwikkeling van nieuwe artsen.

Ikazia streeft ernaar om zorg dicht bij huis te bieden en heeft daarom poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer opgezet. Zo kunnen patiënten gemakkelijk toegang krijgen tot hoogwaardige medische zorg zonder ver te reizen.

Het Ikazia Ziekenhuis heeft zijn wortels in de protestants-christelijke traditie. In de jaren 50 ontstond het idee om in Rotterdam-Zuid een Protestants Christelijk ziekenhuis op te richten, dat ook toegankelijk zou zijn voor patiënten van de Zuid-Hollandse eilanden. De stichting 'InterKerkelijke Actie Ziekenhuis In Aanbouw' werd opgericht en geld werd ingezameld om het ziekenhuis te bouwen. Hieruit ontstond de naam Ikazia. In 1968 werd het officieel geopend en de steun van de 'Stichting Vrienden van Ikazia' heeft het ziekenhuis door de jaren heen geholpen bij patiëntgerichte zaken die niet uit reguliere budgetten betaald kunnen worden.

De kernwaarden van Ikazia, gebaseerd op de protestants-christelijke identiteit, zijn van groot belang voor de organisatie. Deze kernwaarden omvatten oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Ze geven richting aan het gedrag en de houding van het personeel en vormen de basis voor hoogwaardige zorg en een gastvrije omgeving voor patiënten.

Bij speciale gelegenheden, zoals de Opening van nieuwe afdelingen of de introductie van geavanceerde medische apparatuur, schakelt het Ikazia Ziekenhuis het Rotterdams Ballonnenbedrijf in om de feestelijke sfeer te versterken. De kleurrijke ballonnen van het bedrijf voegen een vleugje vreugde en positiviteit toe aan de vieringen. Bovendien verspreidt het Rotterdams Ballonnenbedrijf ballonnen naar patiënten die in het ziekenhuis liggen om hen een hart onder de riem te steken, wat bijdraagt aan de warme en ondersteunende sfeer waar het Ikazia Ziekenhuis om bekend staat.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Ikazia

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Ikazia. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Ikazia?

 

Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Anouk van den Berge
Anouk van den Berge 07-11-2023
Vandaag verstandskies laten trekken, ik was erg bang ervoor, want ik heb ook een erge ontsteking in me kaak. Team was super lief en geruststellend, wanneer ik vroeg of ze even wilde wachten kreeg ik alle tijd om weer even rustig te worden en kreeg ik wat water. Kies was er snel uit, en goede uitleg over de nazorg.😁

 

Petruta Knikman
Petruta Knikman 08-11-2023
Heel slecht geregeld met de behandelingen!!! Je wordt van de ene naar de andere toegestuurd. En ...de afspraken worden 1 keer per maand gemaakt. Al die tijd met de pijn gelopen, omdat er geen plek was om eerder een afspraak te maken. Wat slechte zorg!!! Jammer!!!

 

ivetarce
ivetarce 03-10-2023
(Ikazia dagbehandeling locatie Brainpark). Wat een geduld en geweldige zorg van de verpleegkundige personnel, de anesthesist en de kaakchirurg. Volwassen dochter was ontzettend bang voor het prikken van de infuus.  De verpleegkundige personnel en de anesthesist namen de tijd om zij tot rust te krijgen. Operatie ( 3 x verstandskiezen verwijderen) ging goed. Een hele goede ervaring hadden we vandaag! Bedankt x 1000!

 

Rob Ollefers
Rob Ollefers 29-08-2023
Mijn geboorteziekenhuis altijd trots geweest maar nu hebben ze toch wel iets gedaan wat een heel negatief tintje geeft en dat is een maatje met zijn hulphond weigeren in een ziekenhuis notabene. Buiten het feit dat ik een stukje menselijkheid mist mag je een hulphond niet weigeren in een openbaar gebouw. HEEL SPIJTIG IKAZIA. Graag beveiliging en personeel beter van de regels op de hoogte stellen.

 

ben mij
ben mij 29-09-2023
Brommer ongeluk gehad .. ziekenhuis aangekomen... geen foto's gemaakt.. naar IJSSELLAND ziekenhuis geweest.. zij waren geshockt hoe ikazia mijn situatie heeft behandeld...mijn voortand was naar achteren geschoven van de klap maar het ziekenhuis vond het niet nodig om foto te maken van mijn kaak met hoogtepunt een week na ongeluk zag het ziekenhuis haar eigen fout en toch een foto... en niet van de kaak maar van de enkel..en dat is los van de kaak

 

 

meer Reviews

 

Foto's Ikazia

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ikazia. Plan je binnenkort een event bij Ikazia en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 6ballonnen Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Gronddecoratie 6ballonnen Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Sterkte Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Sterkte Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Get Well 3 Jaar Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Get Well 3 Jaar Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Ikazia of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Ikazia zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.