Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Ikazia

(4/5)
 • Montessoriweg 1, 3083 AN Rotterdam [Kaart]
 • 010 297 5000
 • https://www.ikazia.nl/
 • Zuidplein 1 (0.19 km.)
 • Zuidplein (0.39 km.)
 • Pleinweg Rotterdam (0.85 km.)
 • Rotterdam Stadion (2.02 km.)
 • Maashaven (1.15 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Ikazia en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Ikazia is een ziekenhuis in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Ahoy, Maassilo, UFO Restaurant, Walhalla, bevinden zich op slechts 1 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
ART Hotel 0.92 km
SS Rotterdam 1.78 km
Hotel New York 1.88 km
Bruno Room Mate 2.04 km
NHOW 2.12 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Amazing Oriental 0.43 km
UFO Restaurant 1.42 km
Fenix Food Factory 1.61 km
Mood 1.93 km
Rodeo 1.94 km
Ikazia

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam is een plek waar zorg niet alleen draait om medische behandelingen, maar ook om menselijke verbondenheid en respect. Hier staat men met oprechte interesse voor elkaar en streeft men ernaar het beste in iedereen naar boven te halen. Of het nu gaat om de arts-patiëntrelatie, de zorg van verpleegkundigen, of de steun van familieleden, iedereen binnen het ziekenhuis draagt bij aan het welzijn van de patiënten.

Bij Ikazia is er een unieke mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. Deze factoren dragen bij aan het gevoel van thuis zijn, wat van essentieel belang is voor het herstel van de patiënten. Het ziekenhuis fungeert ook als opleidingsziekenhuis voor verschillende specialismen, zoals Anesthesiologie, Gynaecologie, Chirurgie, Interne Geneeskunde en Maag-Darm-Leverziekten. Hier heerst een collegiale sfeer tussen specialisten en verschillende afdelingen, wat bijdraagt aan de kwaliteit van zorg en de ontwikkeling van nieuwe artsen.

Ikazia streeft ernaar om zorg dicht bij huis te bieden en heeft daarom poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer opgezet. Zo kunnen patiënten gemakkelijk toegang krijgen tot hoogwaardige medische zorg zonder ver te reizen.

Het Ikazia Ziekenhuis heeft zijn wortels in de protestants-christelijke traditie. In de jaren 50 ontstond het idee om in Rotterdam-Zuid een Protestants Christelijk ziekenhuis op te richten, dat ook toegankelijk zou zijn voor patiënten van de Zuid-Hollandse eilanden. De stichting 'InterKerkelijke Actie Ziekenhuis In Aanbouw' werd opgericht en geld werd ingezameld om het ziekenhuis te bouwen. Hieruit ontstond de naam Ikazia. In 1968 werd het officieel geopend en de steun van de 'Stichting Vrienden van Ikazia' heeft het ziekenhuis door de jaren heen geholpen bij patiëntgerichte zaken die niet uit reguliere budgetten betaald kunnen worden.

De kernwaarden van Ikazia, gebaseerd op de protestants-christelijke identiteit, zijn van groot belang voor de organisatie. Deze kernwaarden omvatten oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Ze geven richting aan het gedrag en de houding van het personeel en vormen de basis voor hoogwaardige zorg en een gastvrije omgeving voor patiënten.

Bij speciale gelegenheden, zoals de Opening van nieuwe afdelingen of de introductie van geavanceerde medische apparatuur, schakelt het Ikazia Ziekenhuis het Rotterdams Ballonnenbedrijf in om de feestelijke sfeer te versterken. De kleurrijke ballonnen van het bedrijf voegen een vleugje vreugde en positiviteit toe aan de vieringen. Bovendien verspreidt het Rotterdams Ballonnenbedrijf ballonnen naar patiënten die in het ziekenhuis liggen om hen een hart onder de riem te steken, wat bijdraagt aan de warme en ondersteunende sfeer waar het Ikazia Ziekenhuis om bekend staat.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Ikazia

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Ikazia. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Arno de K
Arno de K 01-08-2023
Personeel aan telefoon van CardioPoli luistert niet naar wat je zegt. Ik belde met vragen maar ze kon alleen maar 'zenden'. Ondanks enkele pogingen bleef ze haar verhaal maar zenden en had daardoor geen ruimte te beseffen dat ik iets (anders) vroeg. Vervolgens verwijst ze me naar mijnikazia waar ik alles maar zelf moet nalezen. Ik vertelde haar dat dat niet kon omdat ik (nog) niet ingeschreven was. Ze maakte me uit voor leugenaar en ondanks herhaaldelijke verzoeken om naar mijn uitleg te luisteren gooide ze de telefoon erop. Uiteindelijk heeft de algemene receptie geholpen met mijnikazia wat inderdaad nog niet voor mij werkte. Absurd dat ze zo omgaan met mensen met een hartprobleem. Een dikke onvoldoende voor haar!!

 

Rob Ollefers
Rob Ollefers 29-08-2023
Mijn geboorteziekenhuis altijd trots geweest maar nu hebben ze toch wel iets gedaan wat een heel negatief tintje geeft en dat is een maatje met zijn hulphond weigeren in een ziekenhuis notabene. Buiten het feit dat ik een stukje menselijkheid mist mag je een hulphond niet weigeren in een openbaar gebouw. HEEL SPIJTIG IKAZIA. Graag beveiliging en personeel beter van de regels op de hoogte stellen.

 

Archana Kalidien
Archana Kalidien 21-07-2023
Ik zou afgelopen zondag op de manier van mijn cultuur trouwen. Ik had blijkbaar een epileptische aanval gekregen wat ik nooit eerder heb gehad. De medewerkers van het ikazia ziekenhuis waren er snel om mij te helpen hier ben ik erg dankbaar om. Ik ben eigenlijk onder behandeling van het haga ziekenhuis in Den Haag. Maar omdat het ikazia ziekenhuis meteen een afspraak voor mij hersenen gemaakt hebben zie ik dat hun zorg toch wel fijner is dan het haga. Ik zit na te denken om hier in behandeling te gaan.

 

stef willems
stef willems 13-08-2023
Fantastisch ziekenhuis, geweldige bevalling gehad met personeel dat super goed de wensen en gevoelens aanvoelt. Was vaak geen woordje voor nodig om in te schatten wat we nodig hadden. Eten was super! Je bent hier in hele goede handen.

 

Boby
Boby 12-07-2023
Na drie jaar pijn en zelf onderzoek in het buitenland is een aneurysme gevonden.Ik heb MRI met kontrast gedaan waar duidelijk is dat ik iets op mijn hersenen heb.Hier ben ik een antaal keer afgewezen.Laatste keer is een CD van hals gemaakt.Het was genoeg voor chiruurg om te zegen dat het nieks aan de hand is.Hij wilde niet beelde van mijn MRI scan kijken. Wat een grote ego.Mijn diagnose komt uit Oostblok en het is minder waard.Ik woon hier en nu moet ik naar het buitenland voor mijn onderzoek gaan.Wij zijn hier als een produkt op loopband maar geen patient.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Ikazia

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Ikazia. Plan je binnenkort een event bij Ikazia en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 6ballonnen Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Gronddecoratie 6ballonnen Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Opening verbouwing Intensive Care Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Sterkte Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Sterkte Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Get Well 3 Jaar Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
Ballonboeket Get Well 3 Jaar Beterschap Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Ikazia of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Ikazia zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.