Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hogeschool Pieter De Hoochweg

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hogeschool Pieter De Hoochweg en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Museum Rotterdam1940 1945 nu, Euromast, Heerenhuys, Depot Boijmans van Beuningen, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Euromast 0.50 km
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 0.56 km
Supernova Hotel 1.15 km
SS Rotterdam 1.31 km
Bilderberg Parkhotel 1.42 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Verhip 0.20 km
De Machinist 0.25 km
Restaurant Goud 0.45 km
Euromast 0.50 km
Chinese Boot 0.54 km
Hogeschool Pieter De Hoochweg

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam is een prachtige instelling gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Pieter de Hoochweg, in het historische Delfshaven. Dit imposante pand straalt niet alleen een rijke geschiedenis uit, maar ook een diepe toewijding aan het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs aan haar studenten.

Deze hogeschool biedt een verscheidenheid aan opleidingen en trekt studenten van verschillende disciplines aan. Of het nu gaat om gezondheidszorg, technologie, kunst of andere vakgebieden, de campus van Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam biedt een inspirerende leeromgeving waar studenten worden aangemoedigd om hun passies na te streven en hun horizon te verbreden.

Bij deze hogeschool geloven ze in het vieren van prestaties en mijlpalen. En wanneer er reden is voor viering, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestvreugde te vergroten. Of het nu gaat om het vieren van succesvolle studievoortgang, het behalen van diploma's, of andere vreugdevolle gelegenheden, het Rotterdams Ballonnenbedrijf zorgt voor feestelijke ballonnen om deze bijzondere momenten te accentueren.

Vooral tijdens diploma-uitreikingen en Diplomeringen van geslaagde studenten draagt het Rotterdams Ballonnenbedrijf bij aan de feestelijke sfeer en voegt het kleur toe aan de viering. Dit draagt bij aan de onvergetelijke ervaring die het behalen van een diploma aan Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam is.

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst (RAvB) is trots gevestigd op deze locatie, waardoor deze historische campus nog meer diversiteit en innovatie ademt. Hier worden toekomstige architecten en ontwerpers gevormd, en ze delen in de vreugde van hun prestaties met de kleurrijke ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf.

Met haar majestueuze gebouw, gevarieerde studentenpopulatie en toewijding aan excellent onderwijs blijft Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam een waardevolle instelling in het Rotterdamse onderwijslandschap. Samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf blijft de campus momenten van vreugde en prestatie vieren, en zo draagt ze bij aan de groei en ontwikkeling van haar studenten en de gemeenschap als geheel.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Hogeschool Pieter de Hoochweg

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Hogeschool Pieter de Hoochweg. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Mike de Jong
Mike de Jong 31-10-2023
gave locatie en mooi gebouw, maar nergens stopcontacten

 

Mar Jhon Cañanga
Mar Jhon Cañanga 20-01-2023
Alles goed!

 

Iris
Iris 19-02-2019
Geweldige locatie! Prachtig oud gebouw (gebouwd als school) En de moderne serre is een geweldige toevoeging.

 

V Sebring (Veracocha)

 

Pink Pink
Pink Pink 03-09-2016

 

 

meer Reviews

 

Foto's Hogeschool Pieter de Hoochweg

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hogeschool Pieter De Hoochweg. Plan je binnenkort een event bij Hogeschool Pieter De Hoochweg en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam
Ballonboog 6m Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam
Folieballon Letters GESLAAGD Diplomering Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam
Folieballon Letters GESLAAGD Diplomering Hogeschool Pieter de Hoochweg Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Hogeschool Pieter de Hoochweg of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Hogeschool Pieter de Hoochweg zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.